Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj zeny,
už fakt nevím. Od rana mám divny poslicky. Nic pravidelného to nebylo ale bylo to jiný než obvykle. Jindy me bolely v podbrisku i bez tvrdnuti bricha a třeba v kuse nebo jen tvrdilo břicho. Dneska bolesti přicházeli a odcházeli. Koupala jsem se teda 3×. A ted ve 23 co jsem byla ve vane tak jsem to měla : 23. 06,09,13,18,21,23,26,30,34,38,43,47,52,58 pravidelný to taky asi není ale boli to víc a víc! Zítra v 7.30 mám jít na monitor. Mám to zaspat? To asi nepůjde
Jsou to ty poslicci? Jestli jo tak jsou hnusný
Poradit nedokážu, ale jsem sama zvědavá, jak to s tebou dopadne… jestli si nejsi jistá, tak raději jeďte, však už máš pár dní do konce…, ale asi si tě tam nechají, i když to na porod nebude… ![]()
Teda já poslíčky neměla, ale holka, ty máš kontrakce po čtyřech minutách
řekla bych, že je čas vyrazit ![]()
Těžko posoudit přes počítač, tak jen uvedu svůj případ, kdy u prvního syna jsem měla poslíčky pravidelné, dlouho trvající a pak už i dost bolestivé, nereagující na teplou sprchu ani na nějakou „protiposlíčkovou“ injekci (byla jsem v nemocnici), ale podle monitoru mi zarytě tvrdili, že jsou to prostě furt jen poslíčci (plynule přešly v kontrakce).
@Misi-nnka Já bych jela. I když já jela až po pěti hodinách kontrakcí, pravidelných po 2,5 minutách a pekelně bolestivých. Nakonec jsem byla jen na dva prsty a porodila jsem za 25 hodin bolestí ![]()
@nikitomi píše:
@Misi-nnka a v jakem tt jsi?
39+4 - Tak ja nevim asi ještě pockam.
![]()
@Lindsay15 nooo mě u druhého syna praskla v 8 voda a v 10 byl syn venku.. málem jsem do porodnice nedošla z parkoviště.. Kde se váš syn narodil - mezi fabií a fordem ![]()
No taky bych asi jela do té porodnice se ukázat.. ![]()
@Misi-nnka mě to příjde celkem pravidelné
bych se raději pomalu ale jistě chystala ![]()
@Misi-nnka no tak to je pěkné..
já si myslím, že rodíš
Jeďte! ![]()