Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Heleď není na co čekat 40 TT, celodenní bolesti, a nyní už hodně pravidelné a krátké intervaly
je skoro lepší jet teď, a jestli to nemáte do porodky daleko, tak si do hodiny zase v posteli, než se tam hnát v tři ráno s hlavičkou mezi kolenama…
Já bych jela..já teda kontrakce nikdy neměřila, ale jediný co vím je, že jsem v životě neměla ty ukázkový zkracující se kontrakce, že nejprve po 20 min, pak po 15, pak po 10, 7…já měla vždycky nepravidelný, jednou po 3 minutách, další kontrakci po 5, pak třeba po 2, pak po 7..a to jsem rodila, a otvírala se..takže bych jela, ono to nemusí být vždycky učebnicový ![]()
Aha.. no ja zase nechci byt za hysterku když jsem prvorodička.
![]()
@Lindsay15 jako jo, bylo to dobré, ani jsem nestihla mít podobné průpovídky „Já to nedám apod“, které jsem měla u prvního porodu
Ale zato ty kontrakce možná byly trochu intenzivnější, ale nevím, težko říct.. ![]()
@Misi-nnka neboj, za hysterku nebudeš, jo, kdyby si tam naklusala s kontrakcemi po 10-15 minutách, tak budeš, ale takhle se bát nemusíš.
Jako můžeš rodit až zítra dopoledne, ale taky už třeba za hodinu.
Jestli tě to bolí tak, že už to nazveš „hustý“, tak už to asi hustý je, a beztak by si neusnula…
@Misi-nnka já měla druhý dítko do dvou hodin od první kontrakce venku.. Pravda praskla tehdy i voda.. ale to ty kontrakce byly drsny, to se musi nechat. Pokud normálně fungujes a jsou jen trochu hnusny, tak.. nevim no
mozna mate ještě cas..
@Freihula píše:
Proč slzíš?
dojetím, že se tady Misince narodi male a my si tady s ni o tom piseme juu ![]()
@Misi-nnka hele zkus si dát hodně teplou vanu, pokud bolesti přejdou, jsou to poslíčci, pokud ne, tak rodíš ![]()