Chci šetřit. Je to zbytečné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3720
9.1.22 20:13

Nejsi mimo, máš to v hlavě srovnané a je to tak dobře. Udělej to tak abys normálně žila i něco šetřila. Nepřeháněj to. I když si odložila 500 měsíčně máš z toho 6000 ročně. To je dobře v 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
9.1.22 20:23
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 15 let a chci si šetřit peníze. Kamarádky na to koukají dost divně, ale chtěla bych si postupně ukládat peníze na pozdější cestování atp. Je to opravdu v mém věku tak zbytečné? Já si kupuju nějaké věci jenom mi přijde škoda každý měsíc utratit 500-1000 korun co mám za kapesný. Utratim třeba 500 korun a ve finále ani nevím za co, protože to bylo kraviny a to chci zmírnit. Jsem fakt tak mimo?

Ty to sama nevíš, že se na to musíš ptát? Děláš jen to, co ti někdo schválí? Výzkum?

• Citovat
  • Upravit
232
10.1.22 07:43

šetři

Šetři. Nevím co ti rodiče koupí a co ne ale nevíš do jaké situace se kdy dostaneš. Peníze se ti můžou hodit vždycky. Ať už při studiu, na tvé první bydlení, počítač…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
10.1.22 07:49
@Uslava píše:
Ty to sama nevíš, že se na to musíš ptát? Děláš jen to, co ti někdo schválí? Výzkum?

Mne nahodou prijde fajn, ze se pta. Proste chce slyset vice nazoru. Porad lepsi nez ta na rodicaku se 140 na ucte co si stezuje, ze manzel nechce zvelebovat byt. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.1.22 07:51

Náhodou, přemýšlíš dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
10.1.22 07:54

Pokud uz tech 500 utracis na silu, jen proto, ze je mas, tak bych setrila. Zalezi taky jak ti rodice plati ostatni veci. Na stredni lepsi pocitac, byvaji vylety do zahranici, lyzaky. Je fajn pak mit penize navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat