Chci si dodělat školu

37
25.1.12 21:51

Chci si dodělat školu

Ahoj holky :mavam: Ráda bych od záři nastoupila zpět do skoly. Mam chlapečka kteremu bude v tě době neco přes rok. Škola umožňuje individuální studium.kdyz jsem otehotnela měla jsem odchozenou půlku druhaku.kvůli rizikovemu tehu jsem musela školu na rok a pul odložit s tim že potom nastoupim znovu do druhaku.ráda bych školu dodelala a moc dobře vim že to nebude jednoduché.zajímalo by mě jestli nekdo ma zkušenost s dodelanim skoly s mimi, budu ráda za kazdou radu nebo názor. :) Předem se také omlouvám za chyby :oops: Držím na ruce malehó a pisu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
946
25.1.12 21:56

Já bohužel půjdu na školu od prváku …sama bych ji ráda taky měla ale nemám pro malou hlídání tak snad jen dálkově a to je drahé :-( tak držím palečky at vče zvládáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:04

Abych se přiznala sama jeste nevim jak to budu mit s hlidanim.mamka mi sice slíbila že mi pomůže ale chodi do práce takže ji nechci jeste ,,zatěžovat" s hlidanim :nevim: Já mam školu státní takže nic neplatím a škola umožňuje individuální studium což je taky fajn :) Chtela bych to zvládnout ale vim že to bude narocny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
25.1.12 22:07

To bude !!! Já prave chodila na zdravku kam me dokopala mama no ve tretaku sem to zabalila proste sem praxi nedavala takže chci jinam …ale najít dálkovou školu kde se naplatí školné je těžký :-( A podle čeho povolují individuální nevím :-( Máš fajn mamku mě ta moje poslala do háje :-( Tak ještě rok pockej a pak muzes dat prcka alespon obcas do skolky… domluvis se ze ho tam das kdyz budes mit skolu a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.12 22:13

Taky jsem dodělávala školu s mimi. Obchodní akademii. Je státní, neplatí se nic. Dělala jsem ji externě, normálně by to nešlo. I tak to bylo náročné. V září konzultace - tj. obejít si všechny pedagogy, řeknou ti, které knížky si pořídit a co se naučit. Pak v průběhu pololetí v každém předmětu 2 konzultace a v pololetí z každého předmětu zkouška. Stejně tak další pololetí. Je to náročné v tom, že se člověk musí půl učebnice naučit najednou a sám. Ale na druhou stranu je fajn, že si sama rozvrhneš kdy se co budeš učit, kdy půjdeš na zkoušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:13

Já chodila na cukrarku a pravé protome dr ,, zakázal" praxi takže tim padem i školu. Tady u nás moc takhle maly děti do školek neberou a jesle tu nejsou :( Ale pravda je že budu radši kdyz maly bude doma s někým koho zna :) Sice se mi od nej vůbec nechce a nejradši bych ho brala s sebou ale vim že s babičkou mu bude fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:16

Já vůbec nevim jak to budu mit ja :nevim: Kdyz jsem se na to ptala tak mi zástupce řekl že do skoly budu chodit jednou za 14 dni( střídá se mi totiž jeden tyden praxe druhy škola)ale na praxi musím mit 70%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
25.1.12 22:19

Mám zkušenost jako kantorka a asi nepotěším - málokdo školu s dítětem dodělá. Je to nepříjemné pro budoucí pracovní život a moc držím palce aby se právě Vám povedlo dostudovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
25.1.12 22:20

jj Taky bych na cukrářku chtěla a pak dálkové maturu to se pak dá sehnat i bez placení…je to těžký (myslím obor cukrářka) ???
Zase ve školce by měl děti ale je fakt že doma s babičkou samozřejmě bude líp:-D a školky jsou hodně obsazený no…zvlást na malých mestech atd. já sem z prahy tak to zas takový problém není…ale taky uprednostnujou spis zamestnany maminky nez studentky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:22
SAJ píše:
Mám zkušenost jako kantorka a asi nepotěším - málokdo školu s dítětem dodělá. Je to nepříjemné pro budoucí pracovní život a moc držím palce aby se právě Vám povedlo dostudovat.

Moc děkuji za podporu :kytka: já vim že málo holek školu s dítětem dodela není to žádná sranda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928

ahoj ja jsem také přerusila studium na 2 rokykuli rizikovému tehotenství přerušila jsem ve 2ročníku mela jsem hotove první pololeti ted me v kvetnu cekaj zaverecky mam individualní vzdelavaci plan do skoly chodim jen na zkoušky mam 13předmětu tak 13 zkoušek za pololetí a tydení praxi takže super učitele mi vychazeji vstříc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
misule123 píše:
SAJ píše:
Moc děkuji za podporu :kytka: já vim že málo holek školu s dítětem dodela není to žádná sranda :nevim:

Proto tajne doufám že se mi to podari :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
25.1.12 22:23
SAJ píše:

Já musím tu oponovat, že i někdo dodělá :mrgreen: , já jsem během dvou těhu a dětí vystudovala dvě školy, takže se to dá a ani u jedné nemám pocit, že bych to dostala zadarmo, zvláště ta první byla horší než celá druhá VŠ. je to jen o domluvě, nic jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:24
Martina H píše:
ahoj ja jsem také přerusila studium na 2 rokykuli rizikovému tehotenství přerušila jsem ve 2ročníku mela jsem hotove první pololeti ted me v kvetnu cekaj zaverecky mam individualní vzdelavaci plan do skoly chodim jen na zkoušky mam 13předmětu tak 13 zkoušek za pololetí a tydení praxi takže super učitele mi vychazeji vstříc :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:25
misule123 píše:
Martina H píše:
ahoj ja jsem také přerusila studium na 2 rokykuli rizikovému tehotenství přerušila jsem ve 2ročníku mela jsem hotove první pololeti ted me v kvetnu cekaj zaverecky mam individualní vzdelavaci plan do skoly chodim jen na zkoušky mam 13předmětu tak 13 zkoušek za pololetí a tydení praxi takže super učitele mi vychazeji vstříc :D

U nás na skole jsou učitele celkem fajn takže doufám že mi taky vstříc vyjdou :) a co studujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze