Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayAhojky děvčata
.
Za vše vám moc děkuji za krásné odpovědi.
A určitě se ještě najdou nějaké holčiny co jsou spokojeni z tímhle kočárkem.
Taky jsem si koupila kočárek do města a na ježdění V-Cross a mám ho pul roku a už je totálně na odpis rozbitá bouda nejde dát dolu kolečka si jedou kam chcou a taky předevčírem se mně jedno z koleček píchlo a né na dvouch místech na jedednou takže moc stímhle kočárkem nejsem spokojená tak proto se ptám jakej golfáč si koupit. Äsi do něj pujdu příští týden po neděly si ho obědnám. ![]()
Máme a jsem moc spokojená. Do koleček se mi nikdy kamínek nezapíchnul a že jezdíme i po menších terenkách. Nánožník tedy dokázal servat protože ho prostě nechtěl tak bojoval. Mamka mi tam na něj našila pásky s patentama které dám okolo konstrukce a je to. Skvěle se v něm i vyspinká. V osmi měsících by mohl ho mít. Na krabici bylo i že je od O+. Ten podlavníček je skvělý. Pláštěnku upevňuji jak je určeno od výrobce a je to první kterou malej snese a nerve a vůbec se nezapařuje. Je pravda že už začíná trochu vrzat, ale malej už je těžkej a já mám věšinou kočár dost naloženej. Do auta moc skladný není, ale dají se sundat všechny kolečka tak by to možná bylo lepší když by bylo potřeba.
Lem-Taky moc děkuji za radu o tom kočárku.
Ještě ti jednou poslouží vidím že v metříku čekáš miminko tak držím moc palečky aby jsi měla bezproblémovej porod a taky byla hodně nadšená z mimíska.
Hned bych šla do dalšího ale jen proto aby to byla ta holčička.
Jinak už ani nechcu.