Doplňky k Peg Perego Pliko

22.4.10 20:30

Doplňky k Peg perego pliko

Ahoj holky,
tak jsem měla kliku a sehnala jsem to Pliko P3 v barvě cameo(kolekce 09) za 5200,–Kč a ještě zdarma slunečník.Mám tedy clasicco bez pláštěnky a nánožníku.
Prosím vás kterou mám tedy koupit pláštěnku od toho emitexu a nevíte kde sehnat i neoriginál nánožník?
Poraďte prosím,kdo už máte na pliko odzkoušené.

Děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
DD
337
22.4.10 21:14

Ahoj Katko,

také jsem pro druhé dítko pořídila Pliko P3 bez nánožníku a pláštěnky. A to zcela úmyslně, protože pro dceru jsme před 4 lety koupili Pliko v kompletním provedení a nánožník jsme vůbec nevyužili, pláštěnku párkrát, ale ta originální je pro mě nepraktická na převážení - je moc objemná. Tak mám ted obyčejnou asi Emitexovou, nánožník ani neplánuju pořizovat.
Co teď řeším je podložka do kočárku - mám také ještě model 2009 kde jsou ty „odhákovací“ pásy a tak nevím jestli se na tento systém vůbec dá nějaká podložka umístit, tak aby to dobře drželo. Nemá s tím někdo zkušenost?

Díky

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.4.10 21:37

Ahoj,
ja mam v Pliku ovcinu. Takze podlozka se tam dat da, ale zalezi jaka. Ja to vzdycky protahnu pod tim, takze mam ksiry volny.Ono se to tezko vysvetluje, proste podlozku zad tim protahnes, ale nejakou sirsi, ktera by pokryla i boky, uz ne (pokud teda chces mit ksiry volny, jinak to jde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
22.4.10 21:43

Ahojky, já mám PP pliko model 08, a nánožník jsem hodně využila hlavně na podzim, od emitexu, černý a krásně tam padne, myslím že je dítko lépe zakryté jak v originálním, hmm?? Pláštěnku mám nechanou od cortiny,taky tam sedne super, a hlavně je skladnější jak originál. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
22.4.10 23:11

Asho prosím mohla bys mi napsat co je to ta ovcina? Je to podložka z ovčí vlny? Nebo co si pod tím mám představit? Dá se někde na netu najít foto této podložky?

Díky

D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
22.4.10 23:15

DD, můžu se zeptat jak jsi to v Pliku dělala když jsi potřebovala malého přikrýt? Já letos přišla na úžasnou výhodu nánožníků a zrovna ten originál (máme z roku 2007) mi tam suprově vyhovuje, je jak deka tím jak je řešeno připnutí a přitom nespadne pod kočár… Kdybych měla mít jen deku tak ji na každém pátém kroku lovím aby nepadala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.4.10 10:14
DD píše:
Asho prosím mohla bys mi napsat co je to ta ovcina? Je to podložka z ovčí vlny? Nebo co si pod tím mám představit? Dá se někde na netu najít foto této podložky?

Díky

D.

DD je to podlozka z ovci kuze, s otvorama pro pasy, davam ji do autosedacky jak do vajicka, tak do vetsi, do kocarku i do jidelni zidlicky, kdyz se mimino poti. Uzivame celorocne, v lete se tolik nepoti a v zime hreje :palec: Je to asi to nejlepsi, co muzes pod dite dat.

Najdes to na netu, staci zadat do vyhledavace podlozka z ovci kuze.
V Pliku to vypada takhle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.4.10 10:19

Jinak k tem nanoznikum, bohuzel jsem koupila s originalnim (ted nevim, jestli r. 2007 nebo 2008) a je uplne na nic :( Jednak to uchyceni na madlo je priserny a jednak je kratky a jeste na zip. Uvazuju, ze ho necham presit, prodlouzit, upravit zapinani nahore a asi vymenit zip, protoze je nejak nakrivo (reklamovala jsem kocar, ten mi vymenili, ale nanoznik zustal doma..a zipy jsou nasity jinak). Myslite, ze to ma cenu? Nebo nevite o nekom, kdo by to presil?

K tem dekam a pod. Deky jsou u nas taky na nic, ted mam objednany tenci fusak od Aestheticu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.4.10 11:05

Asho, to upínání na madlo je na dvě věci, to ano… A délka tak do když to hodně nadsadím dvou let dítěte :( Ale takhle pro ty prcky jako deka je to super, náš se ještě připíná na bocích k potahu, váš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.4.10 11:12

Hanule tak do dvou let ani nahodou :( Tak do roka mozna, konci to kousek pod tim zipem. Na bocich se to pripnout da, ale jedno to ocko mi zahy vypadlo z potahu, material proste vubec neodhadli.Tak prave premyslim, ze bych to nechala prodlouzit, pridelat druhy na boky a nekam nahoru, kolem madla je to pitomost, to je dobry tak akorat na to, aby z kocaru nepadala deka. A pak ten zip. Ted beru nanoznik od Inglesiny Zippy, ta ho mela daleko lepsi, kocar mam poniceny a zbyl mi ten nanoznik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
23.4.10 12:41

Asho a co kdyby si si koupila ten černý od emitexu??? Já ho mám a perfektní, boky zapínám za tu tyč co tam je přichycená i boudička a když foukalo, byl tam malej pěkně schovaný !!! Jo a není to žádný mrně, v roce a půl měl 15 kg a 91 cm. Hmm?? Měla bys to za 400,– a bez strarostí, pokud teda si nechceš nechat jen ten z té iglesiny.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.4.10 13:57

No ja o nem vim, ale jednak nemam pro deti cernou moc rada a jednak mi prijde, ze ten upraveny origos by mohl byt porad lepsi (a treba i levnejsi). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
23.4.10 20:55

Asho mockrát děkuju za fotku - Beník vypadá moc spokojeně :-D. Ještě jeden poslední dotaz - jak je zajištěno, že podložka nesklouzává - nahoře u hlavičky je to nějak spojené s kočárkem nebo to drží samo jen na těch pásech? Díky za trpělivost, zkoušeli jsme emitexovou podložku a moc tam nepasovala, tak hledám něco jiného.

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.4.10 21:27

Neni zac :) Ono to tam drzi samo, na tech pasech prave ne, ty jsou volny. Ta podlozka je dost silna, takze se udrzi sama. Akorat si nejsem jista, jestli nedelaji vic rozmeru (treba jina znacka), to by sis musela zjistit. Tahle mi tam sirkou pasuje temer akorat, jen vprostredku, jak je to protazeny pod tim popruhem od ksiru je to trochu sirsi, ale vejde se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí