Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, malímu je něco málo přes rok, golfky má po bráchovy ale už mi přijdou že se snad každou chvíli rozpadnou… Do kdy jste používali kočárek? Jestli má vůbec cenu kupovat nový… Začal teď chodit, ale zatím jen doma, venku mu to ještě moc nejde…
Ahojky, no klukovi je necelých 21 měsíců a přes zimu jsme je vytáhli asi jen 2×, teď taky tak, vydrží v nich asi tak půl hodiny a pak chce jít dolu. Chodí tedy od 10 měsíců…v tvém případě si myslím, že je ještě chvíli využijete, přinejm.do příští zimy.. ![]()
Do chvíle, než mi holka začala dělat scény „mamííííí do kočáááálu neciiiiii“
Golfky jsem používala do cca 2 let, ale to už spíš jen na vození nákupu. Holka do nich moc nechtěla tak od roku a půl, chtěla chodit za ruku a ne sedět připoutaná v kočáře. Dodnes chodí ráda, vždy zkouší jestli bysme místo na kole nebo autem nemohli jít pěšky a má pořádnou výdrž.
Použili jsme je ještě minulý měsíc, a to budou Helence 3 roky…
my tak do 2,5 let. fakt záleží na tom, jestli budeš mít „chodce“ nebo ne ![]()
děkujíííííííííí, takže to tak vypadá že asi na léto můžu koupit určitě nový… zatím to nevypadá že by byl moc chodec… tak díky
Ja jeste ctyrletou nemocnou dceru capla, posadila do Quinny Zapp a frcela s ni s teplotou doktorce (je tam zona pro rezidenty a neda se tam parkovat).
Obcas i ted, kdy mensi skoro dvouleta tape, tak si do kocarku vleze skoro sedmileta a predpoklada, ze ji budu vezt
![]()
Asi do 2 a něco chce ted už chodit sám jen v týdnu jel v golfkách kdžy jsem potřebovala větší nákup a jako těhule vše a ještě jeho neutáhnu
ale jinak je už nepoužíváme chodí pěšky
Ještě nedávno jsme občas použili pro Adámka golfky,když jsme šli delší trasu a nechtěli jsme jet autem.Teď už vyjímečně,Adámek používá odrážecí motorku nebo koloběžku,chodit se mu moc nechce.
Když jsem hodně spěchala nebo i když byla malá nemocná, tak jsem ji do golfek nacpala ve 4,5 letech. Myslím, že je ještě určitě využiješ.
do letošní zimy intensivně. (takže do dvou let). v zimě ne, to nešlo. ale byl pekáč, croozer na lyžích, sáně.
teď občas vytáhneme, plus ještě někdy nosíme na zádech (šátek, manduca). a to je vojta veliký chodec.
v roce bych si koupila pohodlné a klidně i větší golfky. určitě je užiješ!