Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky, co mate inglesinu zippy, nevadí vám ve stříšce to okénko? myslím, nesvítí přes to moc sluníčko - dítěti přímo na hlavu, když to není zadělávací? a jakým způsobem se polohuje opěrka zad? já viděla jen polohování u Inflesiny Trip- na takové popruhy a docela mě to odradilo. chtěla bych poloh. jednou rukou
Máte zkušenost s Inglesina Zippy?
Přidejte zkušenost s Inglesina Zippytady je pěkné video: http://www.youtube.com/watch?…
polohování jednou rukou.
o stříšce nevím..
Ahojky, nikdy se mi nestalo, že by tím okýnkem svítilo slunce, je zezadu nahoře, mám model 07, nevím, jestli je to v pozdějích kolekcích jinak…
záda se polohují jednou rukou, je to takové to klasické polohování, snad je to vidět na tom videu, jak dávala nataša odkaz, protože to neumím popsat ![]()
je to tam vidět. resp. je vidět že se prostě za něco vezme a sedačka se polohuje. přepokládám systém drážek a nějakého mechanismu, za který se vezme, zmáčkne se /secvakne a zobáčky v drážkách uvolní a polohuje se.
ježiš, píšu teda jako tatar, ale snad je to srozumitelné.
na tom videu je vidět dost, dokonce i skládání je jednou rukou, kočár samostatně stojí, naví na částech, které pak nejsou vidět, tak se nic nepoškrábe..