Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s golfkami Casualplay Downtown Black 2010? Odpovídá udaná váha? Jsou někde v Praze na prodejně k vidění? Jaké mají jízdní vlastnosti? Sháníme golfky pro roční holčičku, je trochu větší, většina golfek je pro ni malá a úzká. Chtěla bych polohovací, lehké, pohodné pro dítě s madlem a košíkem a tohle vypadá docela dobře, jen bych ráda „slyšela“ jaké s nimi máte zkušenosti. Máme S4 jsem s ní moc spokojená, jediná vada je, že je hodně těžká a tahat ji každý den do schodů je náročné. Moc děkuji
Máte zkušenost s Casualplay Downtown?
Přidejte zkušenost s Casualplay DowntownKamarádka je má a nedá na ně dopustit, je s něma maximálně spokojená. Říkala, že lepší neviděla. A taky si moc chválí značku casual jako celek, co se týká reklamací apod.
Ahoj,
ty se mi také moc líbí, ale skutečná váha neodpovídá. Zkus právě Malvíka jestli je mají na prodejně. My jsme nakonec vybraly Cybex Callisto 2010.
KATAVIT: a liší se moc?
hodily by se nám už jenom proto, že máme S4 s vybavením a bylo by to kompaktní na další mimi… Jojo callisto Cinnamon 2010 je můj miláček, doma mi ovšem neprošel, manžel má svého miláčka Quinny Senzz 2010 (má krásný design, ale co do užitných vlastností mi příjde dost tragický) tak hledáme nějaký kompromis.. A já byla ráda, že jsou alespoň lehký..... ![]()
On je právě o dost těžší než výrobce uvádí, dost klasický jev
Chce to vyzkoušet na prodejně..... a úplně nejlépe vzít sebou váhu a zvážit
Ale jestli manža souhlasí s těmito, tak bych neváhla a šla do nich
jsou krásné, kvlitní a není jich tolik jako třeba Chicco
![]()
katavit: děkuju
) asi s sebou teda vezmeme váhu
já už je teda viděla, fakt jich není tolik, ale CYBEX jsem ještě neviděla žádnej
a to u nás jezdí spousta kočárků…
downtown se mi moc nelíbí, designově, na druohu stranu, nedávno jsem v zoo videla Cas. cittá a dost mě překvapil, je ve skutečnosti o dost hezčí než na fotce.. ale ta váha! děs.. ![]()
dowNtown by měl být lehčí, malvík udává 7.5 kg., osobně hádám že to je váha podvozku (pokud máme kliku tak s kolama..). takže celková váha při té robustnosti tak 10KG? (MŮJ ODHAD.. )
jé, hele, co jsem našla u sousedů
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
takže prý 12kg je na krabici od výrobce, když udává velikost zásilky, 11.2kg obsah balíku, tj. váha kočáru..
na golfáč docela dost .. ![]()
Tak S4 podvozek se sportovní sedačkou váží cca 15,5 kg…
tak pokud to tak bude s downtownem tak to potěš…
pro nas downtovny v roce a neco male,uzke,malo mista a to nemame obra.pak sel pryc. uz bych do nej nesla.
sama pani na prodejne casualplaye rikala ze je zbytecne predrazeny…
Ahoj, já bych do nich šla, i když jsou těžší, ta Váha je jen podvozku, ale výhoda zase je (i pro duhé mimi) že tam dáte aitosedačku a korbu ze všech minulých kolekcí, které měly uni systém (PS: dáte je i na nové modely reverse
)
CP Downtown váží celý 11 kg,zkoušela jsem to hned jak jsem ho přivezla domu…je dost těžký.Před tím jsem měla BGB Bee a to byla paráda,navíc se i lépe při vynáčení chytl do ruky,ale Bee se nedá srovnávat s žádným kočárkem,je bezkonkurenčně NEJ.Ale co se týče Downtownu,je to jeden ze dvou nedostatků,no pak ještě košík,do kterého je katastrofický přístup a nyvíc se tam nedá dát nic těžké,protože je celý síťovaný.
ahojky, já mám pár dní quinny senzz a je to teda opravdu bomba kočár. Na golfáče moc nejsem, ale tenhle je naprosto boží ![]()