Peg Perego Pliko z bazaru?

65
9.4.10 22:44

Peg perego pliko z bazaru?

Ahoj, moc toužím po golfkách Peg Perego Pliko 3 v barvě camelia (buď z kolekce roku 2007 nebo 2008). Typ z roku 2008 bohužel nemohu sehnat, ale teď mám možnost koupit pliko camelia z kolekce roku 2007 (růžovo-černo-šedá barva) a mám z toho strach. Na aktuálních fotkách golfky vypadají velmi dobře, ale…Bojím se, že bude problém třeba s kolečkama, nebo polohováním nebo s něčím jiným. Myslíte, že se bojím zbytečně a že Perego Pliko vydrží 3 roky používání a mě by ještě nějaký ten pátek sloužily?? Přečetla jsem zde další příspěvky k tomuto typu golfek, vesměs jsou zkušenosti kladné. Ale je fakt, že většina pisatelek asi hovoří o novém zboží. Paní, která mi golfky nabízí, říkala, že jsou kolečka trošku vykývané a já právě nevím, zda to vadí nebo ne??? Jo, a jak je to s těmi upínacími pásy? Údajně v letošní kolekci 2010 ty pásy už nejsou to pravé…nebo???? Jaký je v těch pásech rozdíl? Nejraději bych koupila nové pliko, ale už mě tolik „nepřitahují“ barevné kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
9.4.10 22:54

Ahoj, pásy od letoška jsou dělané jako na každém jiném kočáru, jen spodek je stále udělaný jako kšíry (pokud to plika nemají jinak než GT3). Jestli jsi z Prahy tak je zkus koupit, zajdi s nimi do Malli (u Kozí ulice, kousek od staromáku) a tam je řekla bych velmi příjemný pán specializující se právě na Perega a dělá jim servis.
Jinak já mám Centra z roku 2007 a řekla bych že ještě nějaký ten rok vydrží… Celkově se prý o Peregu říkalo že jsou držáky. Prodat to můžeš vždy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.4.10 07:13

Ahoj, pozor na Pliko, kolečka, zjisti jestli mají středové krytky, pokud ne, znamená to, že ložiska jsou v hájí a oska se vymlátila a tlačí na ty středy až prostě vypadnou. Kolečka samo ještě vydrží, ale už to není ono. Jinak o žádných vadách nevím, často chbí krytky polohování rukojeti, a někdy jdou hůře skládat, ale jinak jsou vždy naprosto super, jen ještě kolekce 07 je výrazně kratšího lůžka než 08- cca 87cm, 08 už má prodlouženou výztuhu operátka a lůžko je 95cm, takže se mimimu i lépe leží. Já osobně bych hledala dále nějaké 08-09. Měla jsem oba typy, pak pliko prodala s tím, že si koupím lepší, no koupila nebyla spokojená, prodala a koupila znovu pliko novější, zamilovala se do PP Sí. :-) :-) O Pliku ti můžu říci vše, klidně s e ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.4.10 07:54

Omlouvám se zakladatelce diskuze, že vložím vlastní dotaz.
Kačko, když máš s plikem zkušenosti, zeptám se.
Co nánožník a pláštěnka - jsou k něčemu ty origo? Já totiž uvažuji, že ten černo- černý titanio vrátím (mám na to 14 dnů) a objednám cedro, ale už je jen classico. Někde jsem dokonce četla, že holky stejně využily jen uni nánožníky. Jakou máš prosím ty zkušenost? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.4.10 08:05

Pokud chybí středové krytky neznamená to nutně vymletá kolečka… Právě ve středu jsme si byli pořídit novou krytku k Centru. A nic vymletého na nich servis nenašel. Spíš by záleželo na tom jak dlouho byla kolečka bez krytek a kde to jezdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.4.10 11:14

Hanule, možná to tak je, ale potvrdili mi to přímo ze servisu z malli, i babystaru.

Pláštěnka je super origoš, já ji využila maximálně, a nánožník je taky docela fajn, ale malý má teprve 10 měsíců, otázka jaký by byl až bude větší, mě se hlavně líbí jak je to sladěné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.4.10 11:21

Kacko, zajímavý že já mám to centro taky opravovaný v Malli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.4.10 11:28

Teď se dívám Kacko, jsi z Ostravy! Teď jsem cedro completo objevila na skrblikshop.cz, zkusila ho objednat. Jen jsem někde četla, že snad obchod přechází na nového majitele, měli i pozastavený e-shop, ale potvrzení objednávky došlo. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.4.10 12:50

hanule, tak vidíš, každému říkají něco jiného. Já si první pliko kupovala taky starší a chyběli mu krytky a ten pán z Malli mi toto říkal, že je nestačí dokoupit, že upadnou zas. Možná je to jen u plik.Ze skrblíka jsem měla všechno. :-) GTčko, sedačku, jen to pliko ne. Tak pak dej vědět, bylo to tam super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.4.10 19:05

Hanule, bohužel z Prahy nejsem, ale o fi. Malli vím, mluvila jsem se slečnou, které zde pracuje. Nebyl by problém do Prahy zajet a nechat kočárek seřídit. Také mě upozorňovala na možný problém s kolečkama, výměna koleček prý stojí cca 2.000,– Kč. No, to by se moc koupě staršího plika nevyplatila. :-( A ještě k těm kšírům, já nevím co těmi kšírami přesně myslíš? Jenom jsem si přečetla, že u některých typů jsou lepší upínací pásy. Zkusíte mi výhodu těch „lepších“ kšírů popsat? A jsou tyto lepší kšíry i u kolekce roku 2007?

Kacko 1, o té délce lůžka jsem nevěděla, to mě trošku štve.Sice máme dítko spíše drobnější, ale samozřejmě by bylo lepší delší lůžko.

Jinak k těm kolečkům…obávám se, že bych stejně nepoznala, zda jsou kolečka v pořádku. Nemám s tím zkušenosti.
Paní chce prodat pliko o které mám zájem (z roku 2007 černo-šedo-růžová barva) za 2.500,– Kč. Je to cena dobrá nebo špatná? Ke kočárku je taška, pláštěnka, nánožník, držák na láhev a ještě nějaká přebalovací podložka. Poslala mi fotky, kočárek vypadá zachovale, ale podle fotek je to těžký posoudit. Paní tvrdí, že je kočárek ve velmi dobrém stavu, málo používaný, ještě v záruce do 7/2010. Ještě se musím zeptat, na ty středové krytky. Problém je v tom, že bych to musela risknout a koupit kočárek na dobírku, aniž bych golfáček viděla, protože je paní z daleka(od nás 350 km). Samozřejmě mám možnost přijet na golfáček kouknout osobně, ale když si započítám výdaje s cestou…přemýšlím, zda by se to vůbec vyplatilo.
Takže mám dilema. Ještě vyčkat až maminky začnou prodávat i pliko z kolekce 2008 (šedá-růžová) nebo koupit pliko z kolekce 2007?? Ještě ke kolekci 2008, ta „moje“ barva má údajně tu nevýhodu, že je z jiného materiálu, než ostatní plika (viz.moje další příspěvky zde) a že se na tento materiál hodně chytá špína a chloupky. Každý z těchto dvou typů kočárků má nějakou výhodu a nevýhodu.
Tak co mi poradíte? Manžel říká, že ho mám koupit, že prodat jej zase můžu vždycky. To jsou problémy,co!!! :-D
Ještě vám zkusím přidat fota obou typů.

Příspěvek upraven 12.04.10 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.4.10 19:06

a ještě další foto(nevím, jak fotky přidat naráz k jednou příspěvku, nejde mi to).
Toto je ta kolekce 2007…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.4.10 19:07

a typ roku 2008.
Co mi poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.4.10 09:02

Kamusko za ty peníze je super, dokonce s taškou a nánožníkem.Za ty peníze jej vždycky prodáš, já bych do něj šla určitě, tenhle typ jsem měla v takové zelenkavočerné, stejný rok a byl super- má dokonce ještě větší boudičku než ostatní. neváhej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.4.10 12:29

Kacko1, tak už mi paní psala, že chybí 3 krytky na předních kolečkách, to je asi blbý, že? Když si kočárek nechám poslat poštou (je ze Slovenska), tak bude i s poštovným vycházet na cca 3.000,– Kč. Je to pořád dobrá cena? Jo, a jak je to s těmi upínacími pásy u toho typu 2007 - jsou to ty lepší nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.4.10 17:56

Kamusko, jak jsem psala u plika to blbé je, jezdit s ním normálně můžeš, ale jednak je to estetické a jednak jsou fakt vymleté, pásy by měly být ok, ale nevím, určitě to jsou ty lepší, jen jsou dva druhy, jedny co se provlíkají za železo, ty jsou horší a pak že si koriguješ zvlášť ramenní a boční- ty jsou skvělé. Za 3000 bych možná asi počkala na jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí