Cybex nebo Bebe Comfort?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11966
9.4.10 10:50

Cybex nebo Bebe Comfort?

Ahoj holky,

prosím o zkušenosti s kočárky Cybex Callisto Buggy ( http://www.malvik.cz/…o-Buggy-2010 ) nebo Bebe Comfort Mila ( http://www.malvik.cz/…rt-Mila-2010 ).

Zajímá mě skladnost, jak se s nimi jezdí a kvalita:)

Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5408
9.4.10 11:01

Já mám od včrejška doma Callisto, berva Berry a jsou super!!Rouzhodně doporučuji!!! Mrkni tady na diskuzi Callisto kočárek od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.4.10 11:33

jojo, mrkni do golfek na callisto jako jediný kočárek od narození.
za sebe - doporučuju callisto. milu znám sice taky jen z obchodu, ale zas takový dojem na mne neudělala.. docela nepohodlné rukojeti (pro mne) a přijde mi taková zvláštní sedačka, jakože málo pohodlná… kolečka jsou hrozně malá a málo odpružená. skladonost bude u obou podobná, callisto se skládá do klasického deštníku - kola na každé straně jedny (jako jeden z mála se spojenou rukojetí)..
jedu do babystaru, tam můžu mrknout i do babyparku, na milu.. podle nálady Vojťana.. a dát vědět víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
9.4.10 13:43

Nataso, to jsem zvedava, co budes rikat na nove Callisto versus to stare… Ja mam to stare rezervovane… asi bude moje…barva Purple..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
9.4.10 15:28

Díky moc:)

Zítra právě jedu na Čerňák, tak to omrknu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
9.4.10 16:46

Tak nebude, pekne me vysplouchli :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert:
Tak bude asi to nove, no…vaham, jsem zvedava na tvuj nazor… v Babystaru se asi jako v jedinem obchode daji porovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.4.10 22:25

tak Mroe jsem psala v jiné diskuzi, ..

milu jsem neokoukla znovu, protože Vojtovi se už nelíbilo v obchodě a chtěl jet autem :) a vzhledem tk tomu, že v babystaru jsem byla dlouho (volal mi zákazník tak jsem chodila mezi kočáry a vysvětlovala a vysvětlovala.. )

nicméně, u mě vítězí na celé čáře callisto,. :)
což ale není moc objektiovní, vím, ale po dnešku se není čemu divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
10.4.10 20:24

Ahoooj:)

Tak jsem asi jiná, ale cybex mě vůbec nenadchl :nevim: :roll:

Takže zůstanu u našeho milovaného hauck condor:pankac: možná pořídím novou kolekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
10.4.10 21:46
adus píše:
Ahoooj:)

Tak jsem asi jiná, ale cybex mě vůbec nenadchl :nevim: :roll:

Takže zůstanu u našeho milovaného hauck condor:pankac: možná pořídím novou kolekci…

Tak nechápu proč jsi se patala na Callisto :think: :think: :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
10.4.10 22:12

Mne zas nenadchly Mily :wink: se mi v obchode slozily pod mym v te dobe ani ne 8kilovym ditetem…a prisly mi dost tvrdy, nijak vyjimecny…to uz se mi vic libila Inglesina Trip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
11.4.10 11:40

Katavit-protože se mi na internetu líbili, ale v krámě mě zklamali… ptala jsem se na zkušenosti a to snad nevadí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.4.10 23:22

našla jsem docela dobré ceny toho Haucku:
http://www.eshopbaby.cz/…hauck-p5035/
a ještě: http://www.detskydum.cz/…2009-103501/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
12.4.10 09:50

Adus jasně, že nevadí. Jen jsem nechápala proč se ptáš, když pak nepíšeš, že se ti nelíbí. Že jsi se mezitím na něj byla podívat jsem přece nemohla tušit :mrgreen:
Psala jsi o zkušnostech, takže jsem myslela, že je v užším výběru. My ho máme doma od čtvrtka je prostě skvělý :palec: :mavam: Tak, ať dobře vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
12.4.10 10:44

Natašo-děkuji :mrgreen:

Katavit-jsem to tu psala, že se na něj jedu podívat, tak jsem myslela, že jsi to četla… na obrázku vypadá krásně, ale ve skutečnosti se mi nelíbí… tak at jste spokojeni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí