Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky mám dotaz: u spousty kočárků, které váží 7-8 kg maminky píší: je lehoučký, já jsem si dnes potěžkala Baby design Sprint, který má mít 8,5 kg a přišel mi teda dost těžký
(po složení i dost velký, ale nemám představu, jak jsou po složení velké ostatní podobné kočárky např.Espiro magic, ABC design Moving atd.). Tak by mě zajímalo, jestli je to kilo nebo kilo a půl u kočárku tak znát nebo to nemám řešit a klidně vzít BD Sprint, když se mi jinak líbí???
Já mám Sprint a v pohodě jsem ho nosila i s Anežkou dennodenně do 2.patra po schodech. Oproti hlubokému 17kg-ovému mi přišel tak lehoučký
. Jinak Sprint můžu jen doporučit, malá se v něm přepychově vyspala ještě relativně nedávno.
Ahojky já mám ABC design moving, po složení taky není úplně malinký ale to je tím, že se skládá klasicky ane do deštníku. Ale oporoti velkému kočáru je úspara místa obrovská i když na obrázku se mi to taky nezdálo. Ale tím, že je to vlastně hadrák tak je složený hodně na placku. Co se týče váhy, tak nemůžu porovnávat s ostatníma golfkama, ale lehoučký mi přijde, ale je to asi podobné jako u hkac porovnávám s klasickým velkým kočárem (i když ten můj váží cca 12kg tak i tak je ten rozdíl obrovský)