Jané Energy v Ostravě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
7.4.10 17:56

Jané Energy v Ostravě?

Holky, jsem z Ostravy, ale na to, že je to takové „velkoměsto“, tak nemůžu sehnat prodejnu, kde bych tyhle golfky sehnala :-? Skoro se až za to, jakožto Ostravačka, stydím :oops: Pokud ale přece jen víte o nějaké takové prodejně, dejte, prosím, vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
228
7.4.10 19:14

Ahoj, jsem od Ostravy…
Zkoušela jsi Sambaby na Slezské? Já tam hledala jiné golfky, ale zahlédla jsem tam od Jane Nomada, tak třeba budou i ty tvé. Jinak s kočárkama v OV je to fakt problém, Sambaby, Chicco v shopingu a dál mě nic nenapadá :-? Hrůza :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
8.4.10 11:28

Chicco je zrušené, prý neutáhli nájem. Taky nevím, kde v Ostravě obhlídnout golfky. Sambaby jsem zavrhla, vždycky když jsem tam dojela, nebylo tam k hnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.4.10 11:39

Tak to teda koukám, ještě nedávno jsem v chicco byla…
Se Sambaby máš pravdu. Ale teď, co otevřeli tu novou prodejnu a sklad mají samostatně, to není tak špatné. Je to obrovské, žádná tlačenice. Před tím to byl opravdu jen velkosklad a nakupování o nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
8.4.10 16:36

Holky, o Chiccu nevím, ale v Sambaby jsem byla, ale bohužel je tam nemají :-( Takže z golfek asi nic nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
8.4.10 16:46

Je to v Ostravě opravdu na pytel s těma kočárkama…
Objednají ti je skoro všude, ale kde si je má člověk vyzkoušet, to už neřeknou… :cert:
kdybys sehnala,dej vědět, taky bych je chtěla někde vidět naživo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.4.10 15:43
zuzanasinova píše:
Je to v Ostravě opravdu na pytel s těma kočárkama…
Objednají ti je skoro všude, ale kde si je má člověk vyzkoušet, to už neřeknou… :cert:
kdybys sehnala,dej vědět, taky bych je chtěla někde vidět naživo…

Zuzi, obvolala jsem ještě pár obchodů v Ostravě, ale na prodejně je opravdu neměli nikde. Objednají je přes net téměř všude, ale to je mi na prd - to si můžu objednat sama :nevim: Každopádně, v Opavě jsem našla jeden obchod, kam se příští týden pofičíme podívat. Mají na prodejně vystavený ten červený Jané Energy (ten modrý můžou objednat) a cena je 4100 Kč. Jejich stránky jsou www.miminecko.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí