Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, jsem z Ostravy, ale na to, že je to takové „velkoměsto“, tak nemůžu sehnat prodejnu, kde bych tyhle golfky sehnala
Skoro se až za to, jakožto Ostravačka, stydím
Pokud ale přece jen víte o nějaké takové prodejně, dejte, prosím, vědět.
Ahoj, jsem od Ostravy…
Zkoušela jsi Sambaby na Slezské? Já tam hledala jiné golfky, ale zahlédla jsem tam od Jane Nomada, tak třeba budou i ty tvé. Jinak s kočárkama v OV je to fakt problém, Sambaby, Chicco v shopingu a dál mě nic nenapadá
Hrůza ![]()
Chicco je zrušené, prý neutáhli nájem. Taky nevím, kde v Ostravě obhlídnout golfky. Sambaby jsem zavrhla, vždycky když jsem tam dojela, nebylo tam k hnutí.
Tak to teda koukám, ještě nedávno jsem v chicco byla…
Se Sambaby máš pravdu. Ale teď, co otevřeli tu novou prodejnu a sklad mají samostatně, to není tak špatné. Je to obrovské, žádná tlačenice. Před tím to byl opravdu jen velkosklad a nakupování o nervy…
Holky, o Chiccu nevím, ale v Sambaby jsem byla, ale bohužel je tam nemají
Takže z golfek asi nic nebude ![]()
Je to v Ostravě opravdu na pytel s těma kočárkama…
Objednají ti je skoro všude, ale kde si je má člověk vyzkoušet, to už neřeknou… ![]()
kdybys sehnala,dej vědět, taky bych je chtěla někde vidět naživo…
zuzanasinova píše:
Je to v Ostravě opravdu na pytel s těma kočárkama…
Objednají ti je skoro všude, ale kde si je má člověk vyzkoušet, to už neřeknou…
kdybys sehnala,dej vědět, taky bych je chtěla někde vidět naživo…
Zuzi, obvolala jsem ještě pár obchodů v Ostravě, ale na prodejně je opravdu neměli nikde. Objednají je přes net téměř všude, ale to je mi na prd - to si můžu objednat sama
Každopádně, v Opavě jsem našla jeden obchod, kam se příští týden pofičíme podívat. Mají na prodejně vystavený ten červený Jané Energy (ten modrý můžou objednat) a cena je 4100 Kč. Jejich stránky jsou www.miminecko.cz