Peg perego pliko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.4.10 16:45

Peg perego pliko

Dobrý den,
potřebovala bych poradit s pořízením golfek pro dcerku(téměř 1 rok).Velice se mi líbí Peg perego pliko completto,viděla jsem i ukázku na youtube a vypadá stabilně,kvalitně a pohodlně.Pouze cena je poněkud vyšší,tak by mne zajímalo zda se investice opravdu vyplatí,nebo jsou některé golfky kvalitou srovnatelné,ale levnější?

Velice děkuji za odpovědi.
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
7.4.10 17:08

Snad jedině PP classico :mrgreen: je to stejné jako PP completo bez nánožníku a pláštěnky, tak nějakou tu tisícovku ušetříš, ale to jsi asi slyšet nechtěla, že :nevim: Taky jsem zvědavá na levnější alternativu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
7.4.10 18:45

Ahojky, my máme PP classico, koupila jsem je už použité na aukru a jsem s nimi maximálně spokojená. Koupila jsem k tomu nánožník od emitexu - černý, krásně se k tomu hodí a řekla bych že je i lepší než originál - má kamarádka, tak můžu posoudit!! Jsou super na léto, kdy se dá boudička odepnout a použít jako sluneční clona, takže odpadá starost se slunečníkem. Mají taky vychytané kšíry, dítko tam má krásnou volnost ale přitom je bezpečně připoutané. Takže já bych se této volby nebála, navíc model roku 2009 je stále k sehnání za velice dobré penízky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.4.10 19:17

PP pliko

Ahojky, taky jsem dlouho vybírala, postupně vyřazovala nepoužitelné a skončila jsem u plika. Myslím, že to bude fakt dobrá volba, sice stojí, ale prý vydrží hodně. Nejvíc mě nalákala jejich prostornost (opěrka zad 50cm, ložná plocha 94cm!!!) a taky překlápěcí boudička. Jen je honem objednat, ty 09 jsou za slušné peníze :palec:
Ať dobře slouží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.4.10 19:19

Katko, ještě se zeptám, pro jakou barvu se rozhoduješ? My vezmem nejspíš titanio :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.4.10 19:55

nechci Vás zklamat, ale Pliko P3 Titanio se nedá sehnat ani clasicco ani completo, co je v současné době k sehnání z kol. 2009 je pouze Pliko P3 completo potahy: Scarlet, Coralo a Papaia, a dále jen nová kol. 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.4.10 20:52

Já na e-shopu našla titanio i cedro ( completo ) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.4.10 20:59

Nelar, hahaha. Teda to se nesměju tobě, ale posledních 14 dnů jsem zkoušela objednat ty od Superbaby, co mi vyjely jako nejlevnější. To jsou takoví lempli, že to ještě z toho netu nestáhli :cert: přitom minulý týden se mi omlouvali, že to jako hned stáhnou, když to nemaj a nemohou sehnat :roll: No prostě maj praktiky jak někde v Kocourkově :roll: a ten Babystar není samosebou jediný eshop, který jsem kontaktovala, tak přeji úspěšný lov na PP :wink: Bohužel, Steve má pravdu, fakt už ten výběr není takový jak vypadá :-( Tak dej pak vědět, jaks dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.4.10 21:21

Tomu věřím, že v tom mají bordel. Omlouvám se, cedro asi už nelze. Ale to titanio se tváří, že snad jo.
Zkusila jsem to tady:
http://www.e-broucek.cz/…-p3-completo
Pak dám vědět, jak jsem dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.4.10 22:52

:evil: Chtěla jsem papaiu, a taky už nikde není. I když ji inzerují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 10:25

Ahoj holky,
moc děkuji za odpovědi.Teda čučím jak blázen,tak oni je inzerují,ale nemají?No super.Mě se líbilo cameo a coralo,tak jsem na sebe zvědavá :-(
A ještě se zeptám,když nekoupím completo a dokoupím k němu ten uni nánožník od emitexu,lze takhle sehnat i nějká slušná pláštěnka?Ta je ještě víc potřebná než nánožník,u nás leje každou chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.4.10 10:33

Katerino, třeba můžou mít obchodníci na MMB… Ale opravdu se stává že obchod inzeruje něco co nemůže dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.4.10 10:34

Jo a Cedro by mělo jít sehnat třeba v Malli, včera jsem ho tam osobně viděla (jestli to je taková ta hezká žlutozelená, či jak to popsat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.4.10 11:35

Holky, tak pliko je už na cestě k nám. Takže kdyby někdo sháněl titanio, mají. A ještě jsem si vzpomněla, že cedro koupíte i na sambaby.com, viděla jsem ho tam na prodejně. Tak úspěšný lov :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.4.10 11:54

Tak to je fajn :palec: Mně se líbí Corallo, tak doufám, že taky dorazí :wink: no po tom, co jsem ho sháněla jak pitomec skoro 14 dnů už tomu snad ani nevěřím :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí