Peg perego pliko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3096
8.4.10 12:10

Katy já měla pláštěnku z Cortiny, pasavala na to perfektně, dá se koupit i originál na zip(připneš ji na zip k boudičce - ta je pak ale mokrá), stojí cca 600,–, ale prodává se i uni myslím něco kolem 250,–(tou přikreješ celý kočár včetně boudičky. Je to na tobě, mě vyhovovalo,že když přestalo pršet, tak jsem celý kočár suchý no.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 12:13

A můžu se zeptat,kde jsi objednávala corallo?A za jakou cenu?Já našla jen ondalek.cz,kde mi paní napsala,že jim do týdne zaručeně přijde pár kousků.Jinde mi ani neodpověděli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 12:16

K.a.c.k.o. jedna papaia by měla do týdne dorazit na ondalek.cz,paní mi teď psala,že mají dodávku od dodavatele potvrzenou a jen na kočárky čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.4.10 13:42

Kači, díky, už jsem se smířila, že nebude a koupila PP Sí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.4.10 13:43

A pláštěnka je zrovinka na MMB nová za 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.4.10 15:55

Corallo jsem objednala přes detskydum.cz ale jen classico. Nánožník už mám univerzální černý ze sporťáku, tak snad bude pasovat a pláštěnku pořeším jak tu radíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 16:47

Tak je to asi víte kde :(
Raději jsem před objednávkou předem všude napsala a teď mi jeden po druhém odepisují,že už nejsou a nebudou.Ani na tom detskydum.cz a to maj na e-shopu dokonce napsáno,že mají corallo skladem :(
No a na tu novou kolekci tedy fakt nemám penízky.
Holky kdybyste se doslechli,že někdo prodává model 08-09 tak mi dejte vědět.Zatím jsem našla jen ty starší a ty nejsou tak vychytané.
Děkuju všem
 Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.4.10 17:02

No to mi ani nepiš, jestli nepřijde, půjdu je osobně zavraždit :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 17:09

No snad si to stihla včas,ale fakt jsou v e-shopu ještě napsaný skladem a teď mi přišel mail a prý nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 17:13

Holky a co jiného než to pliko s podobnými vlastnostmi,tak nejvíc do 6000,–Kč?

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
8.4.10 18:33

Teda holky teď jste mě vyděsily. Mám v plánu si tenhle kočárek koupit ale asi si budu muset pospíšit :-). Zjišťovaly jste si některá, jaký je rozdíl mezi kolekcí 09 a 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.4.10 18:33

mně přijde hezké třeba tohle: http://www.malvik.cz/…ck-Condor-09
Hauck Condor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 18:57

Martino,jediný rozdíl vidím v ceně a to dost podstatný :(
Tak asi barva a možná materiál potahů,jinak je stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
8.4.10 19:10

Taky si myslim, že je to jenom ta barva. Teď jsem sehnala za 6650 ale mají jenom tu PAPAIA A SCARLET. Mě naštěstí se ta scarlet líbí, tak do ní asi půjdu. Škoda, že u toho není ještě ta taška :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 19:15

A můžu se zeptat kde?Vzala bych i papaiu.Ta scarlet je taky hezká,ale má světlou barvičku zrovna pod nožičkama,mám strach,že to bude jak čuně.To corallo to mělo praktičtější,tmavá byla uprostřed a trošku světlé bylo jen u stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí