Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No ja prave potrebuji neco i trochu do terenu, coz mi bylo od prodejcu receno, ze v golfkach nenajdu:-( Bohuzel tapu, ale tohle se mi zda jako nej reseni. Jen bych jeste rada, za nejakou zkusensot od jinych. Zase oproti sporatku je to mensi a lehci, alespon tedy s ohledem na nas.
Ahoj,
tyto golfky mám, jsem s nimi moc spokojená. Krásně jezdí, velikánský nákupní košík,… Akorát mi na nich hodně chybí regulace nožek. Malému budou 2 roky a když potřebuje venku zdřímnout, tak je to naprd!
Hlavně se určitě nehodí do terénu, do terénu musíš mít odpružený kočár (sporťák) a žádné golfky ti v tomto neposlouží. Přeji šťastný výběr! ![]()
Poslouzi sice ne kdovi jak ale teren zvladaji ZOPA JUMPER vyzkouseno ja snima jela polem i lesem a fakt vydrzi.
A jeste si hodne chvali holky chicco multiway ty budu mit.
vím, že jsem mimo mísu
ale mě do terénu vyhovuje zapp. u nás je kolkem hřiště štěrkový povrch, hodně štěrku a projedu (projela jsem) i s Vojtou v kočáře..
multiway jsem měla a po jednom projetí čerstvě posypanou novou cestou vypadal jak po 3 letech ježdění a po jednom průjezdu manžela přes louku před domem se mu rozviklaly rukojeti děsně.. za sebe nedoporučuju..
bohužel, do terénu prostě nejosu žádné golfky, asi je řešením koupit něco levnějšího, kde mě to nebude mrzet, že ho oddělám…to cam nevypadá špatně v tomhle směru..
no a co třeba babydesign sprint, zopa fusion, freeline exploler apod. ..
Moc dekuji, jedeme se na ne podivat, uvidime asi na miste, ono vybirat to z fotek se neda, kdyz to nepujde, tak se podivam na dalsi typy.
Ja to konzultovala v obchode, pravda no, ze zadne golfky do terenu nejsou, jenze tahat se furt se sportakem, a to skladani…navic dcerka tam fakt moc nechce, obavam se, ze to bude tak, ze si je potlacim a budu je mit odkladaci…mozna na krizovku, kdyz se unavi. Problem je nas teren na vsi, kde je pole a kdyz se jdeme projit jakoze do prirody se psem, tak ta cesta je jaka je, samy sutrik…
jo prave pani uvedla, ze vymenili pro ty ucely kola, takze proto by ten teren ty cam mohly zvladnout. Myslela jsem, zda treba to nema nejake „typove“ vady, neco, co se ukaze pri pouzivani a pri prodeji se nezminuje:)
Ahoj, dnes mi prisli golfky cam z druhe ruky, ktere potrebuji jen na leteckou dovolenou a NUTNE potrebuje vyprat, je to hnus jak to muze takhle nekdo prodat. Da se to sundat??Jak?? diky
@lucynka25 A jaký typ máš? Portofino? Ten se dá kromě střechy vyprat celý.
To není Portofino ale myslím Flip. Ale měly by jít stáhnout taky. Co zkusit na youtube třeba nějaké video?
Myslim, ze to je Flip, ale tak rocnik 2010, k tomu uz se bud neco hledat blbe.
Mívají na yotube videa, ale u toho portofina je to na druky postranách kočárku, řekla bych že od stejného výrobce to bude podobné.
Ahoj holky, mate nekdo zkusenost s temito golfkami?
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?… Potrebuji neco do terenu, kolecka se zdaji velka a celkove kocarek pusobi, ze ma vse, co potrebuji. Ale vzhledem k tomu, ze u sportaku jsem trochu sahla vedle a dneska bych vybrala jiny, tak budu rada, za nejakou radu od zkusenejsich. Moc dekuji
cam