Peg Pérego Pliko x Sí

kackall
1.4.10 11:30

Peg-pérego pliko x sí

Ahoj holky, píšu to tady hlavně pro maminky, které vahají stejně, jako jsem váhala já a snad jim to trochu pomůže.
Protože mám sporťák PP, bylo o golfkách jasno hned, aby se na něj dala nacvakávat sedačka.
Koupila jsem si PP pliko,
je to úplně skvělý kočár, polohování do úplného lehu a úplného sedu, polohování jednou rukou, v jedné vteřině. Velká ložná plocha, skvělá manévrovatelnost.

Ale mým snem byly pořád PP Sí. Proto, když se mi naskytla koupě si je levně koupit, tak jsem je vzala s tím, že prodám pak Síčka nebo Pliko.

Na první dojem jsem byla trošku zklamaná, zhýčkaná z Plika. Sed nejde úplně 90 stupňů, jak u plika, ale o něco méně dozadu, nicméně je to super sed, který má každý druhý kočár. Taky polohování zad nemají podle mě až tak vychytané, musí se polohovat oběma rukama na bocích-nicméně jde také do skoro úplného lehu.A jsou malinko vachrlatější než Plika.
Takže jsem si říkala, no co alespoń je vidím a nemusím po nich házet očko.
Pak jsem ale do nich posadila malého (9 měsíců), a ten byl nadšený, vesele si seděl, a já změnila názor. Bezvadná ovladatelnost, daleko lepší než u Plika, fakt jednou rukou. Včera jsem je měla ve městě a i s deštníkem super. Super velký nánožník, dle mě lepší než v pliku. A dnes jsem je vyzkoušela autem, ta skladnost a lehkost je úžasná, sama jsem si je vynesla až do druhého patra polikliniky(fakt nemá výtah 8-o 8-o ).Co nevychytali je košík, který se vláčí skoro po zemi a na nákup narozdíl u plika opravdu není.
Takže teď jsem na vážkách- opravdu nevím co si nechat. Jediné, co mi trošinku vadí, že síčko mám kolekci 2009 a ta ještě nemá madlo a malý si rád vozí na madle nohy. :mrgreen:
A shrnutí???
Pokud chcete kočárek jako cestovní, popřípadě na nákupy a tak- jednoznačně doporučuji Sí, pokud má sloužit už jen jako jediný kočár na vše pak pliko. Zvládne i terén, jen se hůře ovládá. No oba jsou super, to bude ještě dilema. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Peg Pérego Sí?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Sí
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
228
1.4.10 11:35

Ahoj, právě zvažuji koupi plika. Poprosím tě o přeměření, když máš oba doma :lol:
Zajímá mě délka opěrek, celková délka ložné plochy a šířka sedu. Díky moc. V okolních obchodech PP nemají skladem, prý by tak drah neprodali. Tak nemám možnost vidět je v reále. Ať dobře slouží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.4.10 11:47

Moc děkuji za recenzi :kytka: , pořád se nemohu rozkolíbat ke koupi golfek, a PP Pliko zůstává favoritem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.4.10 20:10

kackall: diky za recenzi. A zeptam se trochu mimo misu? Pises o nacvaknuti sedacky z PP. O co jde? Mame GT3 2007 jak se to da vyuzit u golfek. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackall
1.4.10 20:34

Já myslím autosedačku, pliko má stejné ty stříbrné zobáčky jako GTčko, a když odstrojíš potah, je super do kufru na převozy.

Změřím, zatím jsem stihla pliko zádová 53cm, zbytek 41cm.

• Citovat
  • Upravit
50725
1.4.10 20:48

Taky jsem šťastnou majitelkou Plika a vynesu si kamkoli i to. I s dítětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackall
1.4.10 20:59

Síčko opěrka 48cm a 39 zbytek.

Anguo. Jasně, taky jsem jej nosila všude, ale síčko je v tomto bezkonkurenčně lepší, lehoulinké. :-D Oba jsou naprosto super, nechala bych si je nejraději oba, ale mít tři kočáry je zhýralost. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11332
2.4.10 14:09
Angua píše:
Taky jsem šťastnou majitelkou Plika a vynesu si kamkoli i to. I s dítětem :mrgreen:

To já taky. Ale jsou prostě široké a nosí se blbě  :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackall
7.4.10 09:27

Tak jdu opět pět ódy na sí, je rozhodnuto, z domu jde pliko, i když je úžasné a síčku se teoreticky nemůže rovnat, na cestování je bezkonkurenčně lepší sí. Kdybych neměla kvalitní gt3 nechám si pliko, ale takhle je to jasné.

• Citovat
  • Upravit
143
7.4.10 09:41

A budeš to pliko teda prodávat? A jakou máš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackall
7.4.10 10:04

Verulec je tady. :-)
http://deti.bazos.cz/…completo.php

Ten potah je super udržovatelný, stačí vlhký hadřík. Nebo když tak jednoduše svlíknout a hodit do pračky, ale já jej prala jen jednou, jinak nebylo třeba. mě se ta barva líbila, mám ráda elegantní černé věci tak jsem s kočárem super ladila. A malý v modrém tam super vyniknul. :lol:

• Citovat
  • Upravit
143
7.4.10 10:23

Taky mám ráda černou, přijde mi to luxusní a elegantní. Ty řvavé barvy, které se teď dělají se mi vůbec nelíbí. I když, barvy u Callista jsou nádherné, hlavně ta berry, ale i ta hnědá a zelená. No prostě musím říct, že ty se jim povedly.
Kackall, musím to probrat doma. Přítel už nechtěl tolik investovat do druhého kočárku, ale kdyby něco, tak písnu. Ale musím říct, že je ten kočár vážně šmrncovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackall
7.4.10 10:52

Jasně. :lol: Mě se líbí, že má ložnou plochu 95cm a boudičku překlopitelnou až k madýlku.jsem asi divná, ale mě ty cybexy nějak neberou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4
9.6.10 00:06

autosedačka

ahoj, chci se zeptat. ty píšeš, že si vybíráš golfky, aby se na ně dala nacvaknout autosedačka peg perégo. já mám peg perégo sí 2009 jde na ně upevnit ta autosedačka? popř. jaká? já to nikde nenašla. vím, že na 2010 jde, ale na 2009? moc díky za odpověď, pomohla bys mi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.6.10 00:33

primo viaggio trifix, pomocí adaptéru, který Sí obsahuje, dle stránek výrobce (jsou to nějaké fixační pásky..)
 http://www.pegperego.com/page.php?…

co vím, rozdíl 09ú10 kol je v madle, nová má madlo před dítětem..

radík napsat do Malli nebo babystar, nebo kamkoliv do obchodu o info.. nicméně babystar je hlavní dovozce (kenyo)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí