Velikost BD Tiny příp. Sprint

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
29.3.10 20:04

Velikost BD Tiny příp. Sprint

Prosím Vás, kdo máte kočárek Baby Design Tiny, Mini nebo Sprint - vejde se do tohoto kočárku 2,5-3 leté průměrně velké dítě? Má tento kočárek pohodlné polstrování a dobře dělanou boudičku? Pořád mě nahlodává ta nízká cena, říkám si, jestli není kočárek na něčem ošizený. Moc děkuju za odpověď, pěkný večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
29.3.10 20:06

Mám Sprint a byla jsem s ním moc spokojená. Anežka je teda spíš drobnější, ale v pohodě se v něm vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
29.3.10 20:29

Sprint chceme taky kupovat, ale neviděla jsem ho. Ty Tiny mi přišli docela malý a úzky, ale co jsem četla, tak si je maminky chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
29.3.10 21:22

Mám Tiny, jsem spokojená moc. Úzký určitě není, je širší (sedátko) než jiné golfky. Délku zádové opěrky teď nevím, ale co si pamatuju, když jsem vybírala, tak rozměr byl průměrný. Pohodlný je, ale samozřejmě v leže mu už trochu visí nožičky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
29.3.10 23:14

Tak jsem koukla na rozměry a ty Tiny jsou dokonce hlubší o 9 cm. Tak já jsem asi viděla ty miny, takže se omlouvám :oops: :kytka: .

Tohle jsou rozměry sedátka.
Sprint 34 cm/45 cm/21 cm
Váha: 8,5 Kg

Tiny 34 cm/43 cm/30 cm
Váha: 7 Kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.3.10 06:24

Moc děkuji za Vaše odpovědi. Při pročítání diskuzí mě zaujal ještě kočárek Espiro Magic 4, byl to dřív můj favorit, ale odradily mě nepolohovací nožičky, které prý polohovat jdou…Tak mi asi nezbyde nic jiného než si udělat výlet a mrknout se na kočárky v reálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
30.3.10 08:00

Tak koukám, že máme stejný dilema :-) . Prosím tě, kdyby jsi ten Sprint viděla v reálu, mohla bys mi napsat jak se ti líbil?Děkuju! Já ho asi nebudu mít možnost vidět a 100 km pro něj nepojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.3.10 10:22

Určitě Smahulinko, ale nevím, kdy to bude, musím počkat, až mě někdo vyveze do Liberce, jelikož jsem řidič již 12 let začátečník :oops: , doufám, že se v brzké době dočkám a pak ráda napíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
30.3.10 12:26

tak to já teprve 7 let :-). Kouknu ještě v pátek do jednoho obchodu, ale tam ho určitě mít nebudou a jestli mě tam nezaujme něco jinýho, tak ho holt objednám a uvidím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.3.10 14:15

Jestli na to spěcháš, tak to riskni, vesměs všichni, co jsem se kde dočetla Sprint chválí, tak bude asi dobrý a ve finále stejně za tu chvilku v krámě nezjistíš jízdní vlastnosti, praktičnost, odolnost atd., to ukáže až praxe a výjezd do těch našich „krásných“ děravých ulic :roll: . Snad se do 14ti dnů dočkám a taky budu mít doma nějakého pěkného krasavce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
31.3.10 09:08

Jestli v pátek něco neobjevím, tak ho objednám. Mám akortá trochu strach objednat ho přes net kvůli reklamacím, ale snad to bude v pohodě. Můžu ho dojet objednat i přes obchod, ale zase mám strach, že to bude trvat dlouho. No tenhle týden už to vyřeším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.3.10 09:37

S reklamacemi to je při nákupu přes internet těžký, ale např. já jsem původně chtěla koupit autosedačku Caretero Diablo 9-36kg, která stojí u nás v obchodě v jednom 3400 a v druhém 3200, na netu se sežene do 2000, při takovém cenovém rozdílu to raději risknu a objednám přes net, teda tu sedačku jsem si nakonec rozmyslela, protože jsem se na diskuzích dočetla že ne sedačku 9-36 kg, ale 9-18kg a testovanou… Smahulinko, je možný, že objednání přes obchod bude trvat déle a cena bude vyšší, ale můžeš se zkusit zeptat a uvidíš, přeju šťastný výběr, pak napiš, jak jsi s kočárkem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.4.10 10:07

Tak já jsem včera byla v obchodě obkouknout kočárky a ten sprint jsem tam zkoušla. Tiny tam neměli, takže nemůžu srovnávat, ale sprint je jednoznačně můj favorit. Má velké lůžko, měkké polstrování, krásně jde složit jednou rukou a je až do úplného lehu. Je sice trošku větší,ale jinak je moc super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
2.4.10 22:09

Tak my nakonec koupili Coletto Aveo. Na sprint jsem nenarazila a tenhle jsem měla vybranej už od začátku, tak jsme ho nakonec koupili. Snad mě to nebude mrzet :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.4.10 10:38

Smahulinko, prosím tě, můžeš mi napsat tvé dojmy z kočárku Coletto Aveo? Taky se mi líbí, pozítří pojedem okouknout kočárky, které mám v užším výběru, ale jak jsem koukala, Coletto Aveo tam nemají, tak abych věděla alespoň teoreticky. Předem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí