Řízení golfek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
28.3.10 08:15

Řízení golfek

Maminky, můžete mi prosím poradit, jestli jdou golfky řídit jednou rukou (abych mohla přitom vodit staršího synka za ruku)? Nebo mám raději koukat po kočárcích se spojenou rukojetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
28.3.10 08:24

Jednou rukou si ani neskrtnes…i se spojenou rukojeti se mi ridily blbe jen jednou rukou, jediny kocar, ktery se mi ridil pohodlne jednoruc byla trojkolka quinny a jane slalom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
28.3.10 08:26

Tak já jsem měla za život troje golfky a ani jedny řídit jednou rukou nešly, teda šly, ale dooost blbě… :-) Ještě se to dá, když máš golfky prázdné a vedeš za ruku, toho, co se v nich vozí, ale třeba vézt v nich dítě a držet přitom deštník je makačka… :roll: :-)
Možná nějaké řiditelné jednou rukou existují a holky poradí, ale já žádné takové neznám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.3.10 08:51

Když byla fakt krize, tak jsem levou rukou držela levou rukojeť golfek, do pravé rukojeti strkala tělem, abych vyvážila pohyb do stran (takže levá ruka byla jaksi vyvrácená) a v pravé jsem držela za ruku starší, ale to se fakt dá jen jako nouzovka, jedeš, ale nadřeš se. Přecházeli jsme tak silnice.
Jané slalom jsem měla taky a fakt parádička i pro jednu ruku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
28.3.10 15:00

Mám Baby Design Tiny se spojenou rukojetí a ty jednou rukou vézt jdou. Už jsme několikrát jeli s deštníkem a šlo to, dokonce i přes tramvajové koleje. S Cam Portofino jsem si taky ani neškrtla a strkala do něj břichem …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.3.10 15:14

Ahoj zubr prosím můžu se zeptat jak si spokojená s těma tiny?máš je dlouho a jak kolečka?a jak starý dítě v nich vozíš?mám je doporučený a věřim že sou fajn,tak se chci ještě zeptat tebe .děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
28.3.10 15:26

Jsem spokojená moc. Za ty peníze jsou super. Kolečka jsou v pohodě, zaaretovat jdou dobře, ale to skoro vůbec nepoužívám.
Vozím v nich Davídka - viz. metřík. Jediný nedostatek - světlý potah sedátka, strašně rychle se špiní.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.3.10 15:32

děkuji,já ty metříky nevidim ani je neumim nastavit :nevim: ,to neva koukala sem na profil a dítko máš rozhodně starší :palec: tak se mě tam vejde a jak stříška nejde sklopit až dolů k madlu? mám věčný problem u velkýho sportáku že jí svítí do očí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.3.10 18:36

Kubino, kočárek se sklápěcí stříškou je např. Abc design primo. Sama jsem to neviděla, ale napsala mi to tady jedna maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.3.10 19:02

hm ale to primo už je na mě dost peněz,a já chci spojenou rukojet,ale děkuji,kdyby ještě nákej nápad tak přivítám :mavam: ta stříška je totiž opravdu supr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.3.10 19:20

Další kočárek už neznám, teda kromě PP plika a X-landera. Snad nám někdo jiný poradí, mě to totiž taky docela zajímá. Chci taky koupit kočár a tohle bych tam chtěla mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.3.10 20:05

Moc děkuji za odpovědi, takže 100% kočárek se spojenou rukojetí. Také mám vyhlídlý Baby design Tiny, nejdřív se mi líbil Baby design Sprint, ale ten je o dost těžší než Tiny (vážně neuvěřitelná cena za tu výbavu)a ještě se mi líbí ABC Design moving. No ještě mrknu, jak vypadají naživo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
28.3.10 21:07

U BD Tiny nejde sklopit stříška k madlu. V létě jsem používala slunečník.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4