Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, můžete mi prosím poradit, jestli jdou golfky řídit jednou rukou (abych mohla přitom vodit staršího synka za ruku)? Nebo mám raději koukat po kočárcích se spojenou rukojetí?
Jednou rukou si ani neskrtnes…i se spojenou rukojeti se mi ridily blbe jen jednou rukou, jediny kocar, ktery se mi ridil pohodlne jednoruc byla trojkolka quinny a jane slalom…
Tak já jsem měla za život troje golfky a ani jedny řídit jednou rukou nešly, teda šly, ale dooost blbě…
Ještě se to dá, když máš golfky prázdné a vedeš za ruku, toho, co se v nich vozí, ale třeba vézt v nich dítě a držet přitom deštník je makačka…
![]()
Možná nějaké řiditelné jednou rukou existují a holky poradí, ale já žádné takové neznám.. ![]()
Když byla fakt krize, tak jsem levou rukou držela levou rukojeť golfek, do pravé rukojeti strkala tělem, abych vyvážila pohyb do stran (takže levá ruka byla jaksi vyvrácená) a v pravé jsem držela za ruku starší, ale to se fakt dá jen jako nouzovka, jedeš, ale nadřeš se. Přecházeli jsme tak silnice.
Jané slalom jsem měla taky a fakt parádička i pro jednu ruku. ![]()
Mám Baby Design Tiny se spojenou rukojetí a ty jednou rukou vézt jdou. Už jsme několikrát jeli s deštníkem a šlo to, dokonce i přes tramvajové koleje. S Cam Portofino jsem si taky ani neškrtla a strkala do něj břichem …
Martina
Ahoj zubr prosím můžu se zeptat jak si spokojená s těma tiny?máš je dlouho a jak kolečka?a jak starý dítě v nich vozíš?mám je doporučený a věřim že sou fajn,tak se chci ještě zeptat tebe .děkuji.
Jsem spokojená moc. Za ty peníze jsou super. Kolečka jsou v pohodě, zaaretovat jdou dobře, ale to skoro vůbec nepoužívám.
Vozím v nich Davídka - viz. metřík. Jediný nedostatek - světlý potah sedátka, strašně rychle se špiní.
Martina
děkuji,já ty metříky nevidim ani je neumim nastavit
,to neva koukala sem na profil a dítko máš rozhodně starší
tak se mě tam vejde a jak stříška nejde sklopit až dolů k madlu? mám věčný problem u velkýho sportáku že jí svítí do očí ![]()
Kubino, kočárek se sklápěcí stříškou je např. Abc design primo. Sama jsem to neviděla, ale napsala mi to tady jedna maminka.
hm ale to primo už je na mě dost peněz,a já chci spojenou rukojet,ale děkuji,kdyby ještě nákej nápad tak přivítám
ta stříška je totiž opravdu supr ![]()
Další kočárek už neznám, teda kromě PP plika a X-landera. Snad nám někdo jiný poradí, mě to totiž taky docela zajímá. Chci taky koupit kočár a tohle bych tam chtěla mít.
Moc děkuji za odpovědi, takže 100% kočárek se spojenou rukojetí. Také mám vyhlídlý Baby design Tiny, nejdřív se mi líbil Baby design Sprint, ale ten je o dost těžší než Tiny (vážně neuvěřitelná cena za tu výbavu)a ještě se mi líbí ABC Design moving. No ještě mrknu, jak vypadají naživo
U BD Tiny nejde sklopit stříška k madlu. V létě jsem používala slunečník.
Martina