Abc primo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
makaR
27.3.10 17:52

Abc primo

Ahoj holky,
na coneco juupi se nikdo neozval, tak jsem hledala další golfky a našla jsem tyhle od abc desing.
Máte je některá?
jak jste s nima spokojeni? Prosím o klady i zápory
Děkuji Markétahttp://www.skrblikshop.cz/…ky-primo.htm
 http://www.detskydum.cz/…2009-109001/#…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
makaR
27.3.10 17:54
  • Citovat
  • Upravit
makaR
27.3.10 17:57

Tyhle golfky vypadají taky dobře, je to asi starší kolekce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.10 18:11

Ahoj, já je dneska viděla v Babystaru v Brně… Jako nevypadají špatně, přišly mi docela dost prostorná, až to vypadalo dost robustně (což mě se nelíbilo)… Zkusila jsem si s nima i jet a taky dobrý, nejsou nijak vachrlaté… Ale jsou dost těžké, váží přes 10kg… :roll: 8-o :-x

• Citovat
  • Upravit
37
31.3.10 12:23

ahojky,já mám tyhle golfáče primo coral pink :potlesk: a nemohu si je vynachválit,super odpružení,krásně polstrované,otočné rukojeti,super skládání…zas tak těžké nejsou..mají madlo na přenášení,boudička má mnoho poloh,jde přetáhnout až dolů,vše je dobře sundavací a pratelné,nánožník,pláštěnka,sít proti hmyzu,vše v ceně,odnímací madlo…už nevím co vychválit,já jsem fakt spokojená :jazyk: s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.3.10 12:49

A jak se řídí jednou rukou? Na berany nejsem zvyklá a mám strach, že by mi to vadilo. Jinak kočárek je to mooooc hezkej.Ach jo, nasadila jsi mi brouka do hlavy. Jo a jde dát do úplného sedu? Na x-landeru mi totiž vadí, že to nejde dát do úplného sedu. A co ten nákupní košík? Je dobře přístupný, i když miminko leží? Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí