Natašo prosím poomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3226
27.3.10 07:01

Natašo prosím poomoc....

Ahojky doufám že nevadí že zakládám diskuzi s tvým jménem,ale již delší dobu pozoruji,že seš na kočárky profík :kytka: a já už nevím kam napsat :nevim: nikdy nemám na diskuze moc reakcí tak snad mě vyslišíš a pomůžeš :mavam:
Chtěla bych golfky kdyby to šlo spoljená rukojet,na vesnici, pro roční dítě,aby šly téměř do lehu,uplně být nemusí a polohovat nohy,a prostorný.cena cca 3500kč sem už zoufalá takže co mi poradíš opravdu koupím,už sem z toho vybírání unavená.co by si ty s těmito požedavkama koupila kdybys žádný kočár neměla a měla stejně staré dítě??
moc děkuji :mavam: :mavam:
jo a mám je jen přes léto takže žádný kopce sněhu od jara do podzimu a na cestování když jedu do města..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
27.3.10 17:13

Kubino,
nevadí, děkuju za důvěru :)

jediné, které mě napadají, jsou babydesign tiny. je to polská výroba, ale zatím jsem negativních recenzí moc nečetla - vlastně si uvědumuji, že žádné..

kočár má spojenou rukojeť, která je polohovací. má polohování zad i nohou. nejde do úplného lehu, ale velkého (odhadem více, než můjsporťák speedi). někomu se tam vlezla i vložná taška. má obr koš! má madlo před dítětem.. a není ani těžký.. a vyhovuje i cenově. ale pozor, jako každý (skoro) kočár se pojenou rukojetí se skládá na placku, ne do deštníku..

jediné co negativnějšího jsem našla, že brzda na zadních kolech, která brzdí skvěle, trochu přesahuje a nejde pak drncat ze schodů..

tak třeba se ti bude líbit… :kytka:

kočárek tady

no a pokud bys chtěla něco robustnějšího, tím mám na mysli kola a fakt, že bude jediný… , napiš, vyberem něco dalšího..

(a ještěneodolám, ale kdyby jsi chtěla něco designovějšího, já jsem teď blázen do cybexů, konkrétně tohoto
ale je dražší, 4200,– je teď ale super cena, stával vloni 8tis, letos 6 a teď očekávají novou kolekci a 09 vyprodávají. v odkazu je sice 2010, ale je to ta stará… diskuze na něj tady je.. tady )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
27.3.10 17:28

Ahojky moc děkuji :lol: a sem ráda že neva.nad tim tiny sem taky uvažovala ale možná,bych radši něco takového šmrncovějšího :think: sem hrozná baba nejdřív řikám že mě to je jedno a pak… :zed:
no ale sem ráda že připadá v ůvahu i přesto že je polský :?:
ten cybex je ůžasnej ale nemám ho kde vyzkoušet dostanu se leda do pardubic baby centra a tam ho myslim nemají,podle netu :nevim: ale jestly si ho viděla ty to my stačí :kytka: ale co ta bíla :?: jak to vypadalo?když už bych se urvala z peněz 8-o
jinak co mě se tak asi líbí,ted nevím jak se to píše :oops: huck malibu,x-lander xs,coletto aveo,všechny sou sice do 4000 nebo těsně přes ale kdyby byl opravdu dobrý :mrgreen:tak možná i ta rukojet no :nevim:
sem hrozná chtěla bych abych s ním mohla v poho lítat i 3,4 km,ale nebyl obr,ale to si zas protiřečim tím aveem,já fakt nevím semnou je to těžký,ale hlavní kočár mám na hooodně dlouhý štreky a do terénu.tak jen tak v létě vylízt ven něco pochodit,když je potřeba šoupnout do auta a jet do města .placka mě nevadí,,,,
omlouvám se zase že sem toho na tebe naložila :mavam: :mavam: :kytka:
cením si tvé trpělivosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.3.10 22:11

už vidím proč si nemůžeš vybrat :mrgreen: jsem stejná :mrgreen: vždycky ještěvidím něco jiné, hezčího… :mrgreen:

no, colleto alveo je trošku jiná kategorie, je to spíš sporťák, má větší kola, i když nenafukovací.. obecně se mi moc nelíbí… ale je to spíš pocitové … a nezakládá se to na jeho vlastnostech.. (akorát coletto jako značka pro mne není příliš dobrá, prootže měla nějaký problém s bezpečností - u tuším austin 4, mělo nějkaou ostrou hranu u hlavy dítěte..)

Xlander xs jsem viděla na for kids. jako není špatný od pohledu, vzhledem k tomu, že je to novinka, nevím o něm bohužel nic, co by sis nemohla přečíst v popiscích.. jak se chová v terénu, jaké má jízdní vlastnosti atd.

hauck malibu jeto samé… navíc v reálu jsem ho ani neviděla. upoutal mě už před nějakou dobou na netu, košíkem a designem, úplně něco jiného než hauck dělá..

ale zkusím o nich něco zjisit…

o callistu si můžeš přečíst v té diskuzi a i jiných v sekci golfky, lehké stabilní golfky tuším.
mně ososbně bílákonstrukce nevadí, ale jiným může. v té diskuzi na callisto je jedna recenze o jízdních vlastnostech.. celkem dopovídá tomu, co jsem se dozvěděla jednou v bille, když jsem se dala do řeči sjednou maminkou, co ho měla…
nové callisto - třeba tady - má mít jinou konstrukci, nebude bílá, ale klasika - šedá /černá, ale už bude dražší…
bohužel, skladem - jako k prohlídnutí - je nikde moc nemají, teď je neměli ani v brněnské pobočce výhradního dovozce cybexů… :(

hmm, moc jsem teď neporadila koukám.. zkusím pozjistit něco o těch dalších… ale já bych brala z těch všech, co zatím zazněly, to callisto :mrgreen: ale to asi i proto, že jsem do nich, a vůbec do cybexu, teď hrozně zamilovaná… líbí se mi od nich všechno :) teda skoro.. design pro ně dělají nějací češi, jinak jsou to němci a vyrábí se to samo v číně, páč, co se tam nevyrábí, že ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.3.10 10:39

:palec: ahojky :mavam:
tak ted mě počítač kleknul když už sem to měla dopsaný :zed: chjoojo tak znova
s tím výběrem je to fakt těžký,já nevim ten tíny i walker se mě docela líbí ale je to klasika,možná na vesnici by na lítačku stačil,ale zase když už novej kočár tak možná nějaký modernější :nevim: mám první dítko,jistě bude i druhý doufám,někdy.tak možná trošku investovat můžu.do moderna..ale kydybych nic nevybrala koupim ten babydesign,ale co ten walker ten se mě líbí vic.. :think:
jinak ten cybex je krásnej moc, ale někde si psala něco o kolečkách že se sekaly někde do kostek,ty na vesnici nemáme,ale ty silnice po zimě vzaly za své :cry: tak nevim zda by byl vhodný??a má nějaké příslošenství?třeba nánožník,pláštěnka…)a ty by si do něj šla?..jéé to je otázek vid? :oops: :kytka:
jinak typově se my taky líbí espiro magic 4,radši 4 kola.ale nemá prý polohování nohou,jen takové nic moc a taky se prý prověšuje že nemá ze spoda tyčku :nevim: pak taky ten x-lander je hezký,no ale požadavkum všem odpovídá to aveo a mooc se mě líbí,ale zase je to velký sporták,ikdyž skládá se v rukojeti a je to hned,tak nevim jestly to zas není zbytečný když jeden doma mám,ale ten je totálně neskladný,2obr části,no děss :pocitac: :pocitac: když ho nakládám,to si vždycky to cestování rozmýslim když nemusim,a to právě nechci…tak co ted achich jooo :think:
a ten malibu o něm nic nevim ale ten se mě líbí děsně mooc :palec: ale zda je dobrý… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.3.10 21:27

Kubi, jen se ptej.. :)
calisto je momentálně moje posedlost :oops: a na druhé dítko ho mám teď vybraný ke speedimu a zappkám :oops: a to ještě žádné ani nečekáme :mrgreen: takže tím asi otázka zodpovězena :) (já bych ale brala tu novou kolekci, protže se dá celý sportovní sedák sundat a nasadit korbička - mmchodem velká askládací - a autosedačka - maxi cosi nebo cybex aton). vzhledově se mi taky líbí více ta nová kolekce, ale i ta stará se mi líbí, vyhlídla jsem si ho jako novinku…
kolečka - no, měla jsem obavy, aby se nekousaly ty uzký kolečka do děr mezi kočičíma hlavama.. u klasických děr je jedno, jaké golfky máš…
příslušensktví nemá– žádné.. pláštěnka se dá koupit emitexová, nánožník takynení, mají svlj vlastní fusak… ale předpokládám, že emitex by šel..z vlastní zkušenosti - sporťák jsem měla Quinny, který taky nemá nánožník… nepotřebovala jsem ho a koupila si až na jaře, když bylo vojtovi 15m a použila až na podzim těsně před 2.narozeninama.. používala jsem deku z ikei za 100,– a když ji zasvinil., šla do pračky, prakticky hnedka suchá.. (polarvide, mají různé barvy..)

zkopčím ti recenzi, jedna maminka tady si ho koupila jako jediný kočárek od narození a její kamarádka jí ho teď před TP ještě „projela“ :) - doufám, že jí to nebude vadit.. :) *„Tak mám doma čerstvě callisto 2009 i s vložnou taškou. nová kolekce je nějak v nedohlednu :) Komplet jsem pořídila v Babystaru za 6000,– . Kamarádka vzala dneska kočárek na vyjížďku se svými dvěma dětmi .. Má 1,5 roku holčičku a 3 letého kluka , kterého vedla do školky a s malou pak jela metrem a tramvají do města. Normálně má trojkolku Phil a teds, která má gumové nafukovací kola a je s ním spokojená, že se dobře ovládá a jezdí. O callistu říkala, že si neuvědomovala při jízdě nějaké rozdíly , jako že by o hodně víc drncal, nebo něco.. ony jsou totiž ty jeho kolečka docela měkké, jsou taky gumové a docela odpružené..snad jen když se prý s kočárkem rozběhla na tramvaj, tak se jí zdálo, že se nějak rozkmital :) Jinak ho řídila jednou rukou a za druhou vedla 3 letého klučinu a vše v pohodě .. obrubníky, tramvajové koleje. Do schodů se dá lehce vynést i snést . Náš výtah je opravdu pidi – 1m x 1m a vešli jsme se já s devítiměsíčním pupkem, ona, kočárek, chlapeček a můj pes :) Schody v metru v pohodě, protože má 4 kola, říkala, že s tříkolkou mívá honičku. Zatím jako hlavní nevýhoda je nedostupnost spodního košíku když je kočárek v lehu – ale polohování jde hrozně lehce – takže se dá spící dítě nadzvednout , ale když je tam vložná taška, tak to bych ji asi musela sundat, to ještě nevím. Možná provedu malou úpravu a vymyslím, aby byl košík přístupný z boku ( phil a teds to má vyřešené pomocí cvoku, tak to tak taky udělám ) U nové kolekce tenhle problém už vyřešili tou novou korbičkou. Celkově se jí kočárek dost líbil a jelikož chce kupovat golfky, asi do něj taky půjde :)“ *

pokud počítáš s kočárkem i dál, na další dítko, je tohle super volba v té kompatibilitě s bezpečnou autosedačkou - tím jsem trochu posedlá - ale cybexka stojí 2500,– a má 4 z 5 hvězdiček v adac testech bezepčnosti..
jinak kočár se klsádá do deštníku, i když má spojenou rukojeť.

espiro magic má pevná záda, resp. nejpevnější, co na tomhle typu kočárů jsou.. dělají i se spojenou rukojetí… espiro magic 3 new
košík nicmoc, ale má nonožník…
a teď jsem tady četla, že má polohování nohou, ačkoliv o tom nikdo z prodejců neví - více tady: https://www.emimino.cz/…ark-3-28938/
(čti celou diskuzi, na první straně dole sjou i fotky. na 3. str pak potvrzení další maminky…)
jinak myslím, že z těch alá zapp kočárků je espiro nejlepší…

a pak novinka, viděla jsem na for kids - babypont mark Q: http://www.aaakocarky.cz/Product.aspx?…
ten má polohování standardně, záda má pevnější než obyč mark a má spojenou rukojeť… ten bude ale podle všeho live až polovina května.. :(

o malibu se fakt nic neví, to samé o tom xlanderovi…

coleto si hodně chválí, ale je prostě už větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.3.10 08:46

Ahojky koukám že já píšu ráno ty večer,jak kdo má zrovna čas,já večer padám ůnavou v 9-10 sem ko :mrgreen:
jinak to calisto je vážně moc hezké autosedačku druhé dítko podedí po prvním tak tu kupuvat nebudem,je schovaná jak nová ted máme romer king plus a mooc spokojenost.
ale to neva..asi se rozhodnu mezi tím calistem a aveem,sice je větší,ale přece jenom mám to dítko ještě malé bude ji v květnu rok,a myslim že to pro ni bude ještě taková pohodlná lod,a pro mě trošku větší,ale skladnější než ten co máme…golfky můžu koupit za rok to jí budou dva a už jen tak na přeběhnutí,ale zas 2 investice možná zbytečný :nevim: neumim si představit jak dlouho budem používat kočár…
a nebo koupím to calisto a doma použiju ten náš a na cesty cybex,ale zase s ním chci trajdat i doma,ach jo co ted…
každopádně bych vzala tu starou kolekci kuli penízkům rozhodně nemůžu dát za kočár 5 litrů,to by mě manžel nepochválil,stavíme a šetříme každou kačku,sem ráda že sem obhájila aspon autosedačku,ale tam slo o bezpečí tady je to spíš pro maminku i dítko ale… :mrgreen: :mrgreen:
liší se funkčností ty kolekce?a ještě bych tě chtěla poprosit moc s to s tím netem neum a nevím hlavně kam juknout :oops: jestly by jsi mě nenašla nější cenu toho calista v nějakém serioznim obchodě kde bych to mohla obj a nebyl pak problém z případnou reklamací :think: která jistě nebude…
jinak ten mark taky hezký,já ten kočár nemusim mít hned květen teda max ale to už uteče,nejvíc mě mrzí že tady není kde nanej mrknout a x kilometrů semnou chlap kuli kočárku nepojede :pocitac: no jo no
tak já myslim že to aveo,nebo cybex.ale cybex je hezčí,ale aveo možná pro mimi pohodlnější,jak bys to viděla?koncem května nám bude rok.
opět děkuji za odpověd :pankac: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.3.10 12:20

kubi, jo, já píšu většinou večer, často sedím do 3-4 do rána a pracuju, tak v přestávkách, abych nezblbla… :mrgreen:

cybex:
co do funkčnosti zatím si není nikdo vědom, že by byla nějaké rozdíly.a le těžkou soudit, tu novou ještě fyzicky nikdo neviděl.. jediný viditelný známý funkční rozdíl je v sundání té sedačky a cvakání korby a sedačky..

coletto - já o něm zas tak moc nevím, není to „moje“ značka.
ale v zásadě je trojkolová verze - dvojkolo v předu a pak quatro - dvě malá otočná aretovatelná kola vpředu. výbava je velká, poměrně, nánožník, batoh, pláštěnka. váhově jsem se dočetla 6-9kg, takže sázím boty, že má tak 10-11kg v celku.
myslím, že nemá polohovatelnou rukojeť, nemá určitě polohování nožiček. je to jen opěrka.. ale z mé zkušenosti, dětem to nevadí, víc to vadí nám.. (teda, jak kterému dítěti, to moje naopak si dávalo nohyna ma madlo, takže by se mu byla bývala líbila často zatracovaná naklápěcí sedačka sporťáku)
i když teď vidím, že někdo píše, že polohování nohou ano, někdo ne. čert se v tom vyznej a já nevím, protože jsem ho neobhlížela.. asi napsat do nějakého obchodu.. a teď koukám, že tu na diskuzi ti už holky odpověděly - 2008 nemá, 2009 má.. :D

rozdíly, jak je vidím já..
cybex - designový… menší, užší, lehčí - ale otázkou je o kolik.. dražší ale německá značka (s výrobou v číně pochopitelně). poloh taky do slušného lehu, jednou rukou, 4 polohy. poloh. nohou, ale jako u všech golfek, není to takový zázrak.. pásy na jeden čudlík a utahování jako v autosedačce - vajíčku - tím se pyšní. asi menší zastínění dítěte. kola jsou hodně odpružená a měkká, ale malá.
Aveo - designově nic moc proti cybexu :wink: jinak je hezký… poloh. dolehu, nohy jsme řešily. prostornější, pro malé dítě asi vhodnější (beru li v potaz věk). kola jsou větší, plastovky, prý odpružené,a el nemám zkušenost. výbavou bohatší. myslím že i s ním uděláš parádu :wink:

ještě jsem koukala na bybideal - http://www.babypark.cz/…bideal-vivea podobný aveu, ale dražší :(
(to jen tak naokraj.. :mrgreen: )

cenově:
http://www.malvik.cz/…allisto-2010
jednoznačně, nejlepší cena, super obchod, mají i velkou kamenouprodejnu, nikdy jsem s nimi neměla sebemenší problém..

musím jít, dítě chce jít na kolo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.3.10 19:05

ahojky děkuji
je mi jasné že aveo není zrovna trhák co se týče vzhledu,ale možná opravdu pro roční dítě vYužitelnější,nevím :nevim: ,každopádně hlavní věc je že nebudu cpát do auta 2 části kočáru,ale složim jeden a hotovo :potlesk:
ale ten cybex mě leží mooc v hlavince,a proto to udělám jednoduše uvidim kolik do května ušetřim a podle toho to koupí…
je možné že zas ještě někde něco uvidim a zvyklá mě to ,no když tak se ještě ozvu a proberem co sem případně vyhlídla. :mrgreen:
seš moc hodná,děkuji ti za vyčerpávajíci odborné rady :potlesk: :potlesk: a já se zas ozvu až něco,co ty myslíš že sem se rozhodla správně,mysliš že ikdyž bych koupila cybex že v tom to dítko bude mít pohodlí,pro koukačku i spánek,nebude moc naskakovat,je to ještě malý prdítko :mrgreen: :mrgreen: .
co ty půjdeš do nějakého??
děkuji mooc :pankac: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
30.3.10 12:45

nazdarek to sem ještě já :lol:
musím se smát tomu jak sme všechny posedlé z kočárku,já se nakonec rozhodla pro to callisto je fakt krásnej,doma nechám velkej a až někam pojedu vezmu cybexky,zase sem to přehodnotila a je fakt že mít doma 2 sportáky asi bych je neužila a ta diskuze o tom že 22m mimi už nechce do kočáru jen na vejletech atd..ovšem jak které dítko,mě přesvědčila že ho jako běhací kočárek užije i zarok,dežto aveo asi jen letos :think: snad
to je v prdelce :mrgreen: jak se člověk nechá zlákat,ale myslim že je to i kvalitní kočár že to bude fajn ještě tak měsíc počkám třebas ho někdo koupí a pak o něm písne.
tak :mavam: :mavam: a děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
30.3.10 20:02

a opět já :pocitac:
prosímtě tak ty cybex zese ne je to moc peněz ta nová kolekce a bez tý sříšky :nevim: když už tak už bych to chtěla komplet,ale todle je opravdu moc peněz.
prosimtě uvažuju zas o těch tiny,chtěla bych ale se sklápěcí střížkou moc mě to nadchlo problém se sluncem řešim furt nevíš jaký podobný cenově pro mě dostupný kočárky to maj :oops:
děkuji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.3.10 20:13

Kubino, jedna maminka mi tady psala, že to má i ABC design Primo, ale na netu o tom nepíšou, tak nevím. Ale u x-landeru to taky nepíšou a má to, tak třeba je to vážně i u tohodle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
30.3.10 20:40

dík verulec no jo ale to primo je taky dost peněz já tak max do 4,klído i mín :mrgreen:
a taky spojenou rukojet :think: tak kdyby ještě nákej nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.3.10 22:14

Kubi, cybexy se vždycky prodávají se stříškou :wink: ale jo, ta nová kolekce stojí více, než je tvůj limit a ta cena, co inzerují na malvíkovi, prý neplatí 8-o jakože za tu ceny žádný kočáry prý nejsou. koukala jsem jak puk… 8-o :twisted:

ale dneska jsem viděla v Zoo to aveo a nevypadá špatně… pořád beru v úvahu, že dítku je jen rok..vypadlo, že dítko se netřepe, byla to 4kolka, tak letošní, max. loňský model. vypadal prostorně a docela pohodlně, na to, že je to menší sporťák, …

nevím, rozhodnout za tebe nemůžu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
30.3.10 22:25

Ta cena, co maji na Malvikovi plati, ale jen pokud ve ctvrtecni dodavce prijdou i starsi Callista…maji pry jeste nejake objednane…momentalne nemaji zadne…
ja jsem rozhodnuta koupit i nove za vyssi cenu… at me dite nema porad vsechno jen po segre nebo sestrenici…proste si udelam radost a budu doufat, ze mi ho hned nekde neukradnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí