Natašo prosím poomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
13.4.10 11:16

Moc děkuji za vyčerpávají odpověď. Já zkusím někde zkouknout ten zapp, hlavně kvůli té víšce rukojeti a pak se rozhodnu. Ale mooooooc děkuji.Ten zapp se mi děsně líbí v té hnědé a nebo v té černé barvě. Čím víc se na něj dívám, tak tím víc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.4.10 13:44

jo a nevíte jestly jde u toho abc design amigo prát teda sundat potah?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papayajel
13.4.10 14:49

Natašo, jsi zlatá, děkuju.. :-)
nepsali tam prosím o tom, jak se s ním manipuluje a jak zvládá nerovnosti? případně jak je stabilní?

a ještě jeden dotaz, sice z jiného soudku.. víš něco o bumbleride indie? :-)

• Citovat
  • Upravit
10482
13.4.10 17:55

jj, Indie, ta se mi líbí, a hodně :D
mám ráda americké věci..
tuhle na mísečkách jedna parkovala na chodbě.. asi si umíte představit, jak jsem chodila kolem a koukala :mrgreen:

co by tě zajímalo? něco konkrétního? nebo obecná recenze?

hodně dobrého se dozvíš z videorecenzí, hodně dobré sjou babygizmo.com.
 http://www.youtube.com/watch?…

pro letošek sjou nějaké změny v doplňcích, vrítili madlo před dítě a udělali z něj adaptér na autosedačku. korbička je nová a dá se už klasicky (prý evropsky :mrgreen: ) koukat na dítko, resp. je to něco mezi vložnou taškou a korbičkou, protože se dává na potah, ale má stříšku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.4.10 18:58

koho by to zajímalo, dneska v babystaru jsem viděla topaz cybex za 3000,–, barva chilli (červená, vnitřek je hodně světle červený..)
a onyx v oranžové barvě za 2200,– nebo 2300,–

bohužel, nemají tuhle nabídku na internetu..

tak to s nimi bývá často, že něco mají v obchodě, ale na netu ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papayajel
13.4.10 19:05

Nat, videorecenzi jsem viděla, babygizmo znám :-)
viděla jsem ho i v reálu, v barvě seagrass, strašně se mi líbil..
kdybys věděla, jestli jsou na něj spíš pozitivní recenze, jestli je opravdu tak lehký a jak se ovládá, jestli něco nehrká a tak..

pořád váhám nad těma golfkama.. jestli tyhle ziko nebo lunu nebo lunu mix (vše mamas and papas), nebo úplně jiné..
peg perego pliko
cybex topaz
bebe confort viva
teutonia solano

a ke sporťáku..
taky jsem se dnes byla kouknout v jednom obchůdku a tam měli zajímavou nabídku na I´coo pocco city..

já bych chtěla:
nejlépe nafukovací kola (nemá icoo)
otočnou sedačku (nemá indie)
vysouvací rukojeť
spíš trojkolku
kolem deseti kilo váhu (ňemá teutonka, co mám teď :-))

Hodně nosím v šátku a becu, takže potřebuju něco lehčího, když táhnu malou a ještě kočárek :-)

Taky nevím, jestli nekouppit jen jedne kočár na způsob sporťákogolfek.. ach jo.. Nataško poraď :-)

• Citovat
  • Upravit
3226
14.4.10 08:36

jéé natašo já moc gratuluju ke kočárku :palec: jojo ženská si má dělat radost.ty by jsi potřebovala hoodně dětiček aby si mohla všechny odskoušet :mrgreen: :mrgreen:
já mám favorita to abc amigo.ale nikdo zatim moc nic neví,jinak dobrázpráva konečně mám jasno koupim jen golfky,včera sem jela s tím mím aje fakt fajn nechám ho na teren je supr a na nákupy vemu golfky a nato občastný ježdění to taky zvládnem.ufff :mrgreen: :mavam: :mavam:
můžu vám říct že se mi docela ulevilo že aspon v tomhle mám jasno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.4.10 12:21

holky ještě takovej dotaz ,když je uváděná délka rozloženého kočárku 102,je to bráno jako výška rukojeti od země ,nebo délka jenom kočárku bez rukojeti? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.4.10 16:18

Kubi, myslím, že spíš výška od země..

papayael - je těžké poradit,..kočárky s otočnou sedčkou nemají 10kg, pokud to nejsou golfky. speedi je jedne z nejlehčích a stejně konstrukce má 10kg, kočár celý asi 11,5 maximálně. Indie mi přijde lehká, ael jestli má 10kg, jak udávají, to nevím.. řekla bych ze zkušeností, že bude mít tak 12 v reálu..

je otázkou, kam kočárkem jezdíš. zda ho využíváš do terénu, nebo jestli jen po městě. jak často skládáš do auta.. mhd.

já osobně nosit hodně v šátku, asi si koupím jen lehké ale pohodlné golfky (golfkosporťák).. a do terénu nosila, protože stejně, terén je prostě na kočár nic moc.. (prostě ta svoboda, když jsme měli vojtu v manduce se ani při našich trasách projetých s kočárem nedá srovnávat.. vím, že se dostanu všude.., a to vyjel manžel s kočárem po medvědínské černé sjezdovce v létě, skoro nahoru. já supěla i bez kočáru..).

ty golfky je výběr, já jsem teď zaujatá. jsem zatížená na cybexy :D miluju je všechny.

teutonia solano má naklápěcí sedačku. uživatelky si ho poměrně schálí, ale sedčka vypadá hrozně malince. nemá košík, jen tašku. není zas tak lehký.
bebeconft. viva se mi zas tak moc nelíbí, myslím, že v téhle kategorii najdou lepší.. (obecně BBC pokulhávají s kvalitou.. lehce..)

a jakou teutonii máš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.4.10 06:41

ahoj holky.tak já mám koupeno :lol: asi sem se dočista zblázdnila,ale koupila sem nějaký neznámí polský golfky :zed: ,nebo alespon já o nich nikdy neslyšela :nevim: zekiwa saturn.
sou uplně mega prostorné, maj velkej poměrně teplej nánožník a pláštěnku.sou dost vysoký a mají ještě vysouvací rukojet.záda vystužená a větší kola.když sem posadila malou do všech těch značkovejch golfáčků byl to děs :-( :-( byly jí maly a vratký.tento byl fajn hned se uvelebila,nevím jaký bude po delší době možná se hned rozsype,ale je záruka tak ho prostě vyreklamuju,jinak už sem s ním jela do tesca a parádička, zatím mě mile překvapil.až na to že to není tak uplně vzhledově můj šálek kávy a od vidění bych ho asi nekoupila ,ale budiš já se stím srovnám hlavně že bude funkční.takže děkuji všem.hlavně Nataše že sem se jí tak natrestala a pak koupila něco jiného :oops: .no jo no my ženy :mrgreen:
takže děkuji :kytka: :kytka: :kytka: a držte mě at se hned nerozsype :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
19.4.10 08:09

:lol: :lol: :lol:
Myslim, zes vybrala dobre, Zekiwa totiz neni vubec neznama znacka, jen tu ted tolik nejezdi a taky podle me neni polska, ale nemecka… Ja osobni zkusenost nemam, i kdyz golfky jsem mela taky ve vyberu, protoze jsou to asi nejvyssi golfky na trhu a manzel ma 202 cm, ale ja potrebuju neco lehciho…
Jinak moje dcera ma kocarek Zekiwa na chalupe, ktery jsem nasli :wink:, pravdepodobne ho nekdo odlozil, ze uz ho nepotrebuje a je daleko pevnejsi a porad pekny, lepsi, nez novy kocarek, ktery ma doma…
mas ty cervene nebo modrozelene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.4.10 08:39

Ahoj mroe :mavam: :mavam:
no ted si mě potěšila :kytka: tak nejsem zas tak uplně nahlavu. :mrgreen: :mrgreen: právě je krásně vysoký a to je super :palec: máš pravdu je německej.ted sem koukala na návod a je to němčina,néé polština :oops: .akorát sem nadávala že tam není návod český což by měl :cert: no ale si já ho nechala předvíst tak snad nic vědět nebudu potřebovat :think: .mám ten červený hlavně kuli udržbě tamten byl moc světlý.je fakt že těžký ale zatim ho s malou uzvednu,já ho ale nebudu moc nosit spíš v autě v MHD moc nejzdim,takže mě to až tak neva,ty lehký mě přišly jak chrastítka pro panenku,ale možná to je pocit :nevim: .přeci jenom už máme 10.5kg v necelých 11 měs.což je dost a malá má fakt místo.
jéé už mám zas o fous větší klid :lol: díka :kytka:
jo prosím ještě dotaz. jak nemám návod :zed: ,nevim jestly se kočárek má skládat když je opěradlo v lehu nebo sedu.možná to je jedno :nevim: ,ale kdysi když sem nějaký prodávala vím že to tam bylo vždycky psaný,ale už nevím jak díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
19.4.10 09:24

Tak to nevim, ja si ho jen v obchode prohlizela… tak zkus zavolat do obchodu, kde jsi ho koupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.4.10 09:54

jo to bych mohla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.4.10 10:05

Kubi, já vždycky jemom chci pomoct,a by si maminka vybrala podle svých představ… takže mně rozhdoně nevadí jakýkoliv výběr, pokud jsi poskojená, to je důležité!!

zekiwu jako značku neznám (což ale neznamená, že není dobrá, prostě tady není..). mám v povědomí německo,a le ruku do ohně bych za to nedala.a vím jistě že saturn jsoou řádné těžší vyšší golfky, už jsem o nich někde četla..

no a vzhledově mi přijdou dost podobné ABC designu, ne?

jinak český návod k použití je povinnost prodejce, zavolej mu, že ho nemáš. můžeš ho potřebovat, až budeš sundavat potah na praní nebo tak (já taky myslela, že zappa svlíknu v pohodě a nakonec jsem i na oblečení potřebovala návod. mi stačil anglickej, je lepší, ael kdo neumí anglicky..)

tak ať se dobře jezdí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4