Natašo prosím poomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
24.4.10 16:58

štěpánek
babydesign tiny.
skládají se ale na placku. cena je kolem 2000,– a za tu cenu mi přijdou dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štěpánek
24.4.10 20:40

Děkuji moc!!! :)

• Citovat
  • Upravit
10482
24.4.10 22:29

graco symbio:
http://www.youtube.com/watch?…

podle videa moc hezké..
přehazovací rukojet i přehazovací sedačka. naklápění, poloha v lehu, hezké skládání, i když trochu moc pohybů :) dobré madlo před dítětem. brzda na rukojeti. jak sjem si myslela, nafukopvaí jsou jen zadní kola, přední ne. korbička vypadá hezky - větratelná, polohovací.
bohužel, o váze se nikdo nezmiňuje. podle videa tipuju 8kg podvozek, 4-5 kg sportovní sedačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
28.4.10 21:43

Ahoj Natašo, chtěla jsem se zeptat, jak by asi měla být dlouhá zádová opěrka?
Myslela jsem si, že už mám vybráno (babydesign sprint), ale když jsem tam malou posadila, tak jí kus hlavičky koukalo přes okraj. Bude jí 17 měsíců a je docela prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.5.10 10:21

ahoj, byli jsme na dovolené..

teď jsi mě zaskočila s výškou zádové opěrky, protože to jsem se nikdy nezajímala,. až mi během dne vyjde čas, zkusím proměřit cybex a speediho. většinou to bývá tak kolem 90 cm ložné plochy s opěrkou na nohy a sedátkem. ale poěrově jsem nad tím jěště nepřemýšlela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.5.10 00:09

Golfáče

Ahojky Natašo,
prosím též o radu .Pokukuju po nějakých golfáčích,ale vůbec netuším jaké.Vůbec třeba nevím jestli jsou lepší dvojité kolečka nebo ne,nebo třeba jednoduchá vepředu a vzadu dvojitá,nebo obráceně.
No asi takhle,chtěla bych golfáče aby se skládaly do deštníku,šly skoro do lehu ,byly prostorné trochu odpružené(bydlím na vesnici) a cena tak do 3000kč.Jsou vůbec takové,nebo jsem moc náročná ?no asi jo :lol: :lol:
A od kolika měsíců se můžou používat,všude píšou od 6 měsíců,ale vím že jezdí maminky i s menšími dětmi co ještě nesedí.
děkuji za odpověd Milča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.5.10 09:27

Milčo,
ono těžko radit s těmi kolečky. obecně, klasické golfky se dělaly s dvojitými. čím větši kola, tím samo lepší jízda. jednoduchá kola jsou lépe ovladatelná, třeba v obchodě. ale to asi není to, o co by tobě šlo. a pak se někomu prostě jen líbí. vzhledem k cenovému limitu je jistě lepší orintovat se na zdvojená - větší výběr :wink:
paks e ještě zeptám, co je pro tebe deštník - ono se totiž ukázalo, že ho každý chápe jinak. já ho chápu tak, že se na každou stranu dostanou dvě kola a na jednu rukoejti. kočár má pak kolem 105cm na délku. - a ještě jedna otázka - nějaký zvláštní důvod, proč do deštníku?
http://cybex-online.com/…z_folded.jpg
někdo ho chápe jinak - takhle:
 http://www.babydracek.com/…1_2646_v.jpg

píšeš o odpružení. lepší odpružení než nafukovací kola ti neřinese sebelepší golfáč a pak není vesnice jako vesnice :wink: nevím, jestli máš třeba sporťák, nebo nějakou kombinaci, jak je prcek starý (asi míň než 6m, vi´d?).. já vím, že golfky jsou lákavé jako mensší kočár,ale na druhou stranu, jsou to fakt většinou trochu kostitřásky.. takže bych asi potřebovala více informací :)
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.5.10 12:16

Ahoj Natašo,
malé jsou teprve 3 měsíce,ale jak jsem už psala vím že maminky jezdí i s taklhle mrňavými dětmi.
Mám doma kočárek Espiro Atlantic v kombinaci se sporťákem .Ty nafukovací kola jsou fajn,hlavně když u nás jezdím někde po nerovném terénu,ale už jsem píchla a bohužel u Espira nejde úplně vyndat duše a je tam špatný přístup když se to lepí.Takže ještě párkrát píchnu a přítel mi vzteky vyhodí kočár :lol: Golfáče jsem chtěla hlavně kvůli tomu že jsou malé a lehčí než sporťák.Kdybych jela autobusem abych to zládla sama zvednout,nebo v Praze v metru kde není výtah,po eskalátorech se sporťákem,no nevím nevím .S tím skládáním do deštníku jsem myslela ten menší obrázek co jsi vložila,nezabere moc místa v kufru auta.Prostě nechci skládání na „placku“ ,takhle skládáme teď podvozek od kočáru a máme zabranou půlku kufru.Máme chalupu kam v létě budeme jezdit hodně často a na návštěvu k babičce a to věčné skládání kočáru do kufru je hrozné ,pak ještě spoustu věcí a auto je narvané.Proto bych ráda ty golfáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.5.10 13:17

ahojky,
tak už mám trochu lepší představu. i když zatím moc nevím, jak se s ní vypořádat :)

zakladatelka diskuze, Kubina, si myslím nakonec vybrala zekiwa saturn
tak tajně doufám, že by mohla napsata nějakou recenzi.. nebude úplně nejlehčí, ale není to třasořitka..

pak by jsi asi mohla zůstat věrná značce: espiro city

Hoco je dobrá značka, určitě kvalitní, i když za 3500, stojí za uvažování: http://www.eshopbaby.cz/…m-hoco-p531/

vzhledem k ceně, myslím, že se dá uvažovat i o chicco multiway. http://www.eshopbaby.cz/…hicco-p4985/ já osobně třeba spokojená nebyla, ale najdou se tady mraky spokojených maminek. a za 2800 dostaneš hodně - pláštěnku, nánožník, madlo v ceně, polštářek, který drží hlavičku mladšímu dítěti. je do slušného lehu, ale ne uplného.

pak je tu chipollino pooky
vím, že cenově jsem o 1000,– jinde. (třeba ho jinde najdu levněji.. ) ale má jednu důležitou vlastnost. má otočný sedák do úplného lehu, takže bys mohla vozit hnedka. vhodný pro novorozence.

špatný není ani HAuck, konkrétně jsem narazila třeba na hauck rio

kočárků je samozřejmě dalko víc, ale vybírala jsem takové, aby byly bytelnější, za cenu od slušnější značky. nerozlišovala jsem mezi těma dvěma deštníky, co jsem dávala obrázky, protože oba jsou to skladné varianty, osobně bych řekla, že mnohdy je ta druhá skaldnější, je kratší. a většinou samostatně po složení stojí. navíc, jsou to kočárky bytelnější, poholdnější pro dítě. ten maličký obrázek, tak se většinou skládají golfky, které jsou opravdu od 6m, jsou jednodušší, lehčí, ale i méně pohodlné pro dítě. (vím jistě, že multiway od chicca se tak skládá, ale úspora místa? do mazdy 5 se mi vlezly jen přes celý kufr, na uhlopříčku!)

nevím, jetsli tě třeba něco z tho oslovilo, jetsli ne, upravíme parametry amrknu na jiné :wink:
 Nat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.5.10 13:23

ps.s teď koukám na tu velkou fotku, ono to skoro vypadá jako placka, ale není. je to hodně u sebe. je to pak maličko širší,ale zase kratší.. (na tom obrázku je PP pliko ).
a bohužel většinou moc nejde rozlišit hnedka jak se kočár bude skládat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.5.10 22:14

Děkuju za typy ,
tak vážně nevím ,je to těžký něco vybrat.
Ten první Buggy vypadá zajímavě,ale nic jsem taky o něm neslyšela,ani o té značce,Espiro bych se už bála vzít,po skušenosti s mým kočárem :-( ,asi bych ho musela vidět naživo,ale jinak je zajímavý .O chiccu jsem taky neslyšela chválu.
Chipollino je na mě už opravdu drahé.¨
Hauck se mi líbí ,je zajímavý,hlavně má velká kolečka,jen šířka sedáku 30 cm se mi zdá malá ,
No tak nevím,ty jsi se snažila a já na každém něco mám viď . :roll:
I tak ti moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.5.10 22:41

Koukala jsem taky na Loop 2010 EasyGo ,
http://www.eshopbaby.cz/…easygo-p118/

pak jsem si přečetla příspěvky že maminky neustále kopali do koleček
a tak pátrám dál
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.5.10 23:30

to neva.
o tom chiccu je nejednoznačný. jako i já si myslím, že za ty peníze je to dobrá koupě, jen mě prostě nevyhovoval. má velká kola. sedák je velký, ale tvrdý (můj vojta miluje měkké, spí na dece apod.). ten polštářek je super… nešly mi dobře zasekávat brzdy,ale jiným jdou. pláštěnka se mi mlžila, jiným se nemlží.. (jde emitexová za 2stovky použít a je lepší bych řekla.) nánožkík šikovnější dítě zkopne, někdo si tam našil druky. po složení je dlouhý..

o té zekiwa, zkus napsat zakladatelce diskuze, kubině, SZ, třeba se ozve a napíše zkušensoti.

hauck se mi malý nezdá.. ale nepřeměřovala jsem ho, tak nevím…

espiro golfáče jsou lepší kvality obecně než sporťáky, ale je jasné, že když máš horší zkušenost, stejnou značku už nechceš…

chipollino chápu, že je drahé.. :( jen mě to napadlo v souvislosti se stářím tvojí holčičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.5.10 21:56

coneco

Koukala jsem i na tento
http://www.detskezbozi.com/…rn-2010.html líbí se mi to polstrování na hlavičku

no ale taky o té značce nic nevím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.5.10 13:35

ahojky holky :mavam: tak neco o kočárku zekiwa saturn.
zatím sem moc spokojená :palec: akorát bojuju z beranama,ale to není závada to jen můj problém,byla sem zvyklá na spojenou rukojet,ano je trochu větší,ale zároven maximálně prostornej a pohodlnej :palec: ,má nanožník,celkem teplej a velkej na suchý zipy,ale není to naškodu.dají se polohovat rukojeti,ale není to u mých 170cm potřeba je opravdu vysoký,bytelný,malý se v něm moc líbí.boudička jde dokonce sklopit před dítě proti sluníčku,nikde to není psaný,přišla sem na to náhodou sou tam suchý zipy a když je povolíš bingo :palec: :mrgreen: jde to dolů.byla k tomu i pláštěnka.jizdní vlastnosti,nejsou jako u nafukovacích kolech,ale dobrý :lol: není to žádný velký drncání,prostě normálka,jela sem i po lesní cestě a dobrý,nebyly sme naklepaný :-D ,ale odpružený není,ale jak řikám sem spokojená,nepřipadá mi až tak těžký,zatím ho unesu a odnesu kam potřebuji i s malou.vejde se do kufru auta,i na sedačku dozadu třeba vedle autosedačky,teda u megana.tak sned sem v něčem pomohla kdyby nějaký dotaz.stačí říct :palec: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí