@Nataša píše:
no, záleží, jak máš staré dítě a jak moc ti vadí neúplný leh
X3 a XC se v pár věcech liší.
X3 - novější - má větší a lépe přístupný košík, větší opěrku nohou, líp řešenou, aretaci předního kola a rukojeti, a úplný leh do placky.
XC - starší verze - má košík dostatečný (narvala jsem tam toho už mraky, aretaci předního kola poněkud nešťastně na něm, a moje trochu přerostlé dítě mi to aretuje za jízdy. na bruslích je ale řádně poutlé 5bodovým pásem a nemá šanci. polohování je tak nějak jako u speediho, tak 150°m, ale mi to stačí, dítě stejně nespí nikdy naplacku a na brusle je to jedno, tam leh spíše škodí..
spíš bych řekla, že to záleží na tom, jaký seženeš, a za jaké peníze
já jsem spokojená s XC, vyhovuje mi, ale X3 je podle mého soudu a podmínek a požadavků nejlepší kočár který splňuje všechno, co já od kočáru chci.
Natašo dcerka má 9 měsíců, ale je to drobek 6kilo a 64cm, ale už sedí tak měsíc krásně sama, leh ani nepotřebujem, malá v kočárku nespí a i kdyby usnula, tak snad pololeh nevadí…no cena by se mi líbila samozřejmě co nejnižší mě by asi stačil i na brusle ten quinny, ale mám strach z brzdy, když už je kočárek třeba používáný, tak teda nevím
Natašo dcerka má 9 měsíců, ale je to drobek 6kilo a 64cm, ale už sedí tak měsíc krásně sama, leh ani nepotřebujem, malá v kočárku nespí a i kdyby usnula, tak snad pololeh nevadí…no cena by se mi líbila samozřejmě co nejnižší
mě by asi stačil i na brusle ten quinny, ale mám strach z brzdy, když už je kočárek třeba používáný, tak teda nevím