Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenost s golfkama Peg Perego Sí? Jsou stabilní? Potřebovala bych za ně připojit stupátko. Půjde to?
Máte zkušenost s Peg Pérego Sí?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego SíAhojky,já jsem je koupila tento týden. Zatím jsem s nimi vyrazila jen 2× a jsem maimálně spokojená. Skládání a rozkládání naprosto fantastické, jezdí se s nimi dobře. Měla jsem chicco multiway a tohle je opravdu jiná třída… Zda půjde přidat stupátko nevím. Zkusila bychposlat dotaz na dovozce či prodejce. Pokud máš možnost zkust třeba zajít do Babystaru. Já je koupila u nich v Brně a jsou neuvěřitelně ochotní…
stabilní jsou, ale někomu (včetně mě) přijdou takové vachrlaté, jako rozviklané, zřejmě je to způsobeno snahou o co nejmenší váhu na daný typ konstrukce. prý se prověšuje košík a občas se kolečka „nedohodnou“.. je tu na něj diskuzí víc.. znám jen málo těch, které se pro něj nakonec rozhodly..
kenyo je oficiální dovozce PP (a jiných, cybex, abc design..) a babystar jsou jejich vzorkové prodejny. takže cokoliv bych potřebovala vědět, určitě bych se ptala tam.
druhou věcí se stupátkem je fakt, že se doporučuje maximálně pro sporťáky, pro golfky ne.. kvli těžišti/stabilitě/síle konstrukce ?? nevím, nesjem konstruktér…ael selským rozumem, za Síčko bych skate nedala.. bych se bála, že se mi kočár rozpadne..
ale zeptej se tam, odpovídají! (www.babystar.cz)
zuzulenda píše:
Za sebe ti radím, neber…
Je tak vychrlatý, rozviklaný, že jsem do toho ani dcerku raději nezkoušela posadit… Opravdu hrůza… Jsem hodně zklamaná… Nedovedu si představit, že bych s tak vachrlatým kočárem jela někde ve městě „jenom“ po kostkách…
Na to, že není zrovna nejlevnější a je to Peg Pérego, tak kvalita tam trochu chybí.. Kolem té kvality to jen prošlo…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
popravdě, mně se zdají vychrlaté všechny golfky a s tímto jsem jezdila po rozkopaném městě včera a bylo to na pohodu… Záleží co od golfek očekáváš, já to, že půjdou rychle a snadno složit, že budou malé a nezaberou místo v kufru auta a že budou lehké. Tohle vše PP Sí splňují. Pokud pojedu do do horšího terénu tak si vezmu sporťák, ale kostky opravdu vydrží i tyhle golfky…
Holky ono záleží, zda golfky, jako golfky s beranama, nebo golfky-spor´ták se spojenou rukojetí, ano, to jsou potom lepší na viklavost ty se spojenou, jinak já mám GT3 a když jsem poprové chytla do ruky Pliko, byla jsem zděšená, te´d je to můj miláček, který zvládne i les a to na 1.
A protože pořád pokukuju po síčku koupila jsem si starší za 3000,– mělo by dojít tento týden, tak pak uvidím, zda si nechám sí nebo pliko. ![]()
Jasně Zuzulendo.
ještě jsem ho v ruce neměla,takže třeba budu za chvíli psát to co ty. uvidím. ![]()
Tak já mám golfky peg perego, už přes rok ,ale na dvojčata.A jsem s nimi spokojená.Velkou výhodou je váha a rychlé jednoduché složení a na dvojčecí kočár zabere minimum místa.A nato, že je skoro celoplastový a vozím v něm dvě dvanáctikilové děti a plus někdy staršího syna který se k nim rád nasomruje drží dobře ,až se sama divím.Jen je nevýhoda ty malá kolečka které se rádi zašprcnou v kdejaké díře či prasklině na chodníku.A ten košík se opravdu časem prověsil.Žádný kočár prostě není bez chyb.Bohužel.
Ahoj, už fakt dlouho vybírám golfky, co nejlehčí, ale taky, aby se s nima dalo aspoň trochu jezdit (hlavně po Praze). A teď se nemůžu rozhodnout mezi PP Sí a Jané Energy. Co myslíte, který jsou lepší? Už jsem z toho nešťasná ![]()
Jak se vám jezdí s jednoduchými kolečky na Sí? Zvádají díry v cestách?
Prosím o radu, kde koupím náhradní přední kolečko? díky. Psala jsem na malli.cz, zatím žádná odpověď.. nemáte typ?
Dobry den,
prosim maminky co maji peg perego si completo, nevite jestli se k nim da dokoupit madlo? Aby bylo jedno uplne a ne dve rucky?
Dekuju za odpoved ![]()