Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
MakaR, včera jsem v obchodě zkoušela GIRO a byla jsem z něj nadšená. Jako pokud máš sporťák a chceš jen něco lehčího na léto, tak Giro je na tohle super. Ale jako jediný kočár na zimu určitě ne. Já ho chci kupovat k x-landeru. Jinak GIRO má polohovatelnou stříšku nahoru a dolů, má ale jen nákupní síťku, dále jde řídit i jednou rukou. Synovi se v něm líbilo.
Takže jak říkám, kočár super, ale jen jako doplněk ke sporťáku.
Ahoj Veru,
tak to Ti děkuji za info, někdo psal že se docela převracejí když je na madle taška a dítě není v kočárku.
Zatím jsem ještě žádné golfky nekoupila ale pořád mě to táhne k některým abc. Za 14dní mám v plánu zajet do Brna do babystaru a něco tam vybrat.Mají tam teď za docela dobrou cenu abc primo.
Mám sporťák gt3 takže golfky chci opravdu jen na léto a do auta aby bylo v kufru více místa jak pojedem na dovču- jelikož máme 3 malé děti tak se budeme muset napakovat až po střechu. ![]()
Pak napiš jak Ti dojde kočárek a hoď se nějakou tu fotečku.
Ahoj Markéta
S tím převracením to bude nejspíš pravda, ale to bude dělat asi každý golfáč, pokud tam nebude sedět dítě. Jinak, já ho ještě neobjednala. Dneska jsem viděla maminku s kočárkem peg perego aria a byla jsem z něj nadšená. Můsím se tady zeptat na nazor a pak se rozhodnu.
ahoj holky chci obnovit tuto diskuzi.chci se zeptat jesty zakladatelka diskuze kočárek koupila a jak je spokojená,nebo někdy jiný.líbí se mě Amigo a giro dík ![]()
Ahoj Kubino,
kočárek Giro ani Amigo jsem nekoupila a pořídila jsem raději Cybex-topaz.Jela jsem na kočárek do Brna do babystaru s tím že si odvezu Giro nebo amigo ale jak jsem kočárky uviděla tak jsem se zhrozila jak jsou strašně mrňavý.Měřím 168cm a když jsem si k nim stoupla tak mi pripadaly hodně nízký.Odvezla jsem si nakonec Cybex a jsem z něho nadšená, je opravdu moc hezký, dost vysoký a dají se u něho ještě kousek povytáhnout rukojeti.
Tak snad jsem tě ve výběru zase pošoupla kousek dál,
přeji Ti aby jsi dobře vybrala a byla spokojená.
Markéta ![]()
Ahoj makaR.to si mě moc nepotišela
já se na amigo už těším no ale mám 170 tak by to bylo asi na prd
ted sem koukala na netu na černý cybex topaz je za cca 3500 což je nádhera.jenže nemám možnost ho někde skouknout mohla by si my o něm napsat něco blíž?jak velké dítko tam máš?jak kolečka?a má taky sklopnou stříšku??…atd.vždyt to znáš skrátka vše co tě napadne moc děkuji
a jak jezdí venku jestly už jsi s ním byla ![]()
Ahoj,
tak zatím jsem s ním byla jen v obchoďáku, mám ho teprv od úterý.Jezdilo se mi s ním moc dobře a jelikož mám ještě další dvě děti 2,5roku tak potřebuji mít vždy jednu ruku volnou. U tohoto kočárku v pohodě uřídím jednou rukou.střecha sklopná je, polohují se nožičky i zádička.koupila jsem ho pro ročního chlapečka.Jinak kočárek vypadá opravdu luxusně.Jak píšeš že jsi ho našla na netu za 3,5tisíce tak pozor ten je určitě bez madla-pokud ti to nevadí.Já kupovala za 4,5tisíce i s madlem.Jinak není u nich nánožník což je škoda tak si nechám asi nějaký došít.Snad jsem Ti napsala všechno, kdybys ještě něco chtěla vědět tak napiš. Jo a kočárek je lehučký a pěkně se skládá
Markéta
díky
no madlo tam bylo na obrázku tak nevím je to divný jinde je od 4000kč tak nevím.ale ted sem se někde dočetla že TOPAZ namá k mádlu mezi nožičky tu upínací látku a to by mě asi vadilo.jinak je fakt krásnej.
ten Amigo mě fakt sklamal a jinak jakej byl???
Kubi, ne Topaz nemá ten proužek mezi nohy. ale nám fakt nikdy nechyběl.. dokonce na quinny jsou klasické pětiboďáky pásy jako v autosedačkách, takže nejdřív je musíš spojit a pak cvaknout a nejdou předělat na tříbodové..
topaze jsem viděla je to dva dny hoodně zlevněného v babystaru, ale bohužel, je to jen obchodová nabídka, nemají to na netu, hnedka jsem hledala.. ![]()
jinak topaz má veliká kolečka a rozměry co udává výrobce na www.cybexonline.com fakt sedí -.. měřila jsem Ruby, hoky vážily topaze, callisto.. dokocence callisto má v reálu o 40dkg méně.. ![]()
jinak primo ani giro mi nepřišly tak malinký, jako moving, mobile a rookie. amigo jsem neviděla.
o víkendu snad někam vyrazíme
,doma mi to pořád slibujou,ale to je samá práce,práce a na mě není čas
mě se to Amigo moc líbí, ale prý je nízké né jako male prostorově.ale vejškově rukojet
.no uvidíme snad ho někde potkám.popřípadě něco jinýho,už to nebudu řešit,prostě co mě padne do oko malá bude mít pohodlí to vezmu.protože než mě zas vyvezou pujde malá do školky
![]()
Ahoj holky,
uvažuji o koupi golfek od ABC Desing a potřebovala bych zkušenosti a poznatky (pozitivy-negativy) uživatelek těchto golfek.
Mám na mysli tyto typy:Vše nejnovější kolekce
Amigo
Primo
Giro
Děkuji za rady. Hlavně potřebuji aby byli hodně skladné a pevné.
Markéta