ABC Desing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
makaR
22.3.10 12:23

ABC Desing

Ahoj holky,
uvažuji o koupi golfek od ABC Desing a potřebovala bych zkušenosti a poznatky (pozitivy-negativy) uživatelek těchto golfek.
Mám na mysli tyto typy:Vše nejnovější kolekce
Amigo
Primo
Giro
Děkuji za rady. Hlavně potřebuji aby byli hodně skladné a pevné.
Markéta

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
2.4.10 10:13

MakaR, včera jsem v obchodě zkoušela GIRO a byla jsem z něj nadšená. Jako pokud máš sporťák a chceš jen něco lehčího na léto, tak Giro je na tohle super. Ale jako jediný kočár na zimu určitě ne. Já ho chci kupovat k x-landeru. Jinak GIRO má polohovatelnou stříšku nahoru a dolů, má ale jen nákupní síťku, dále jde řídit i jednou rukou. Synovi se v něm líbilo.
Takže jak říkám, kočár super, ale jen jako doplněk ke sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makaR
2.4.10 12:44

Ahoj Veru,
tak to Ti děkuji za info, někdo psal že se docela převracejí když je na madle taška a dítě není v kočárku.
Zatím jsem ještě žádné golfky nekoupila ale pořád mě to táhne k některým abc. Za 14dní mám v plánu zajet do Brna do babystaru a něco tam vybrat.Mají tam teď za docela dobrou cenu abc primo.
Mám sporťák gt3 takže golfky chci opravdu jen na léto a do auta aby bylo v kufru více místa jak pojedem na dovču- jelikož máme 3 malé děti tak se budeme muset napakovat až po střechu. :lol:
Pak napiš jak Ti dojde kočárek a hoď se nějakou tu fotečku.
Ahoj Markéta

• Citovat
  • Upravit
143
2.4.10 20:16

S tím převracením to bude nejspíš pravda, ale to bude dělat asi každý golfáč, pokud tam nebude sedět dítě. Jinak, já ho ještě neobjednala. Dneska jsem viděla maminku s kočárkem peg perego aria a byla jsem z něj nadšená. Můsím se tady zeptat na nazor a pak se rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.4.10 09:54

ahoj holky chci obnovit tuto diskuzi.chci se zeptat jesty zakladatelka diskuze kočárek koupila a jak je spokojená,nebo někdy jiný.líbí se mě Amigo a giro dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makaR
14.4.10 21:45

Ahoj Kubino,
kočárek Giro ani Amigo jsem nekoupila a pořídila jsem raději Cybex-topaz.Jela jsem na kočárek do Brna do babystaru s tím že si odvezu Giro nebo amigo ale jak jsem kočárky uviděla tak jsem se zhrozila jak jsou strašně mrňavý.Měřím 168cm a když jsem si k nim stoupla tak mi pripadaly hodně nízký.Odvezla jsem si nakonec Cybex a jsem z něho nadšená, je opravdu moc hezký, dost vysoký a dají se u něho ještě kousek povytáhnout rukojeti.
Tak snad jsem tě ve výběru zase pošoupla kousek dál,
přeji Ti aby jsi dobře vybrala a byla spokojená.
Markéta :-D

• Citovat
  • Upravit
3226
15.4.10 06:57

Ahoj makaR.to si mě moc nepotišela :cry: já se na amigo už těším no ale mám 170 tak by to bylo asi na prd :nevim: ted sem koukala na netu na černý cybex topaz je za cca 3500 což je nádhera.jenže nemám možnost ho někde skouknout mohla by si my o něm napsat něco blíž?jak velké dítko tam máš?jak kolečka?a má taky sklopnou stříšku??…atd.vždyt to znáš skrátka vše co tě napadne moc děkuji :mavam: a jak jezdí venku jestly už jsi s ním byla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makaR
15.4.10 08:18

Ahoj,
tak zatím jsem s ním byla jen v obchoďáku, mám ho teprv od úterý.Jezdilo se mi s ním moc dobře a jelikož mám ještě další dvě děti 2,5roku tak potřebuji mít vždy jednu ruku volnou. U tohoto kočárku v pohodě uřídím jednou rukou.střecha sklopná je, polohují se nožičky i zádička.koupila jsem ho pro ročního chlapečka.Jinak kočárek vypadá opravdu luxusně.Jak píšeš že jsi ho našla na netu za 3,5tisíce tak pozor ten je určitě bez madla-pokud ti to nevadí.Já kupovala za 4,5tisíce i s madlem.Jinak není u nich nánožník což je škoda tak si nechám asi nějaký došít.Snad jsem Ti napsala všechno, kdybys ještě něco chtěla vědět tak napiš. Jo a kočárek je lehučký a pěkně se skládá
Markéta

• Citovat
  • Upravit
3226
15.4.10 08:42

díky :mavam: no madlo tam bylo na obrázku tak nevím je to divný jinde je od 4000kč tak nevím.ale ted sem se někde dočetla že TOPAZ namá k mádlu mezi nožičky tu upínací látku a to by mě asi vadilo.jinak je fakt krásnej. :nevim: :nevim: ten Amigo mě fakt sklamal a jinak jakej byl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.4.10 15:49

Kubi, ne Topaz nemá ten proužek mezi nohy. ale nám fakt nikdy nechyběl.. dokonce na quinny jsou klasické pětiboďáky pásy jako v autosedačkách, takže nejdřív je musíš spojit a pak cvaknout a nejdou předělat na tříbodové..

topaze jsem viděla je to dva dny hoodně zlevněného v babystaru, ale bohužel, je to jen obchodová nabídka, nemají to na netu, hnedka jsem hledala.. :wink:

jinak topaz má veliká kolečka a rozměry co udává výrobce na www.cybexonline.com fakt sedí -.. měřila jsem Ruby, hoky vážily topaze, callisto.. dokocence callisto má v reálu o 40dkg méně.. :)

jinak primo ani giro mi nepřišly tak malinký, jako moving, mobile a rookie. amigo jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.4.10 18:27

o víkendu snad někam vyrazíme :dance: ,doma mi to pořád slibujou,ale to je samá práce,práce a na mě není čas :cry: mě se to Amigo moc líbí, ale prý je nízké né jako male prostorově.ale vejškově rukojet :nevim: .no uvidíme snad ho někde potkám.popřípadě něco jinýho,už to nebudu řešit,prostě co mě padne do oko malá bude mít pohodlí to vezmu.protože než mě zas vyvezou pujde malá do školky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí