Chicco Skip Astral 2010

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3226
22.3.10 08:46

chicco skip astral 2010

Ahojky ,proč je těch kočárů tolik jak to dřív mely maminky snadné :mrgreen:
holky tendle chicco nevíte o něm někdo,třebas i o starší kolekci,moc o něm nepíšou,zda jde polohovat,nějaký miry atd.chci to pro roční holčičku tak jestly se hodí,na léto na lítačku.libí se mi že má spojenou rukojet a přesto lehký a asi i skladný.
děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Chaponoshka
1.6.10 12:26

Chicco skip

ahoj, před pár dny jsem Chicco skip koupila a jsem spokojená, je to přesně něco mezi těmi nejlehčími golfkami a těmi vybavenějšími, protože se dá polohovat až do lehu a přitom je to opravdu jen takové lehoučké tintítko, ideální na nákupy, na cesty. Píšeš, že ho chceš koupit pro roční holčičku, já v něm vozím rok a půl starého chlapečka, pro menší mimi mi tam akorát chybí to madlo, ale to se dá prý přikoupit. Mohu tento kočárek doporučit!

• Citovat
  • Upravit
1.7.10 11:01

SKIP

AHOJ NEVIS PROSIM ZDA SE DA POLOHOVAT BOUDICKA NIZE PROTI SLUNICKU ?
DIKY MOC
A JAK SE S NIM JEZDI ZDA TO NENI KODRCAVEJ KOCAR JAKO CHICCO MUTIWAY DIKY MOC ZA POMOC MISA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.7.10 12:42

Skip a madlo

Ahojte,
chtěla bych se zeptat, jestli mi někdo může poradit, které madlo mi na tenhle typ kočárku sedne? Mám koupit madlo na Chicco Multiway, nebo na Liteway?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.10 11:40

skip a ruby

Také čekam na něaké recenze na chicco skip,jestli se při chůzi nekope do koleček,kolik mají mezeru mezi zadními koly,jestli dobře jezdí,a kolik měří zádová opora. Třeba cybex ruby mě mile nadchlo-má 8pidi koleček a jezdí jak po másle,žádná rachotina,jenže je pro starší děti,né na spaní,nemá polohování jen odpočinkovou polohu. Ale časem do něj pujdu :-D No ale ted to vypadá na skipyho :-) Máte ho někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
furaha
11.3.11 22:21

chicco skip

Chci si tento kočárek koupit, ale na amazon.com jsem četla převážně špatné recenze. Prosím, jde opěrka do úplného sedu? A kolik doopravdy váží? (myslím, že 6,2 je jen konstrukce) Byla bych vděčná za odpověď. Díky

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
11.3.11 23:44

furaha,presne jak pises,i ja jsem cetla na amazonu jen spatne recenze,proto jsem si kocarek radsi nekoupila.Jine info jsem nikde nenasla :roll: ,pritom se mi kocarek hrozne moc libi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4