Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27247
19.3.10 08:43

Cybex Ruby

Ahoj maminky,
prosím vás vyhlídla jsem si golfky cybex ruby. Chci se zeptat jestli s nima máte některá zkušenost. Potřebuju je asi jenom na občasné cestování do jiných měst, kam musím jet vlakem. Nadchla mě jejich váha a teď v jednom eshopu i cena.
Píšou, že mají 2 polohy zádové opěrky a mě by zajímala, jak vypadá ta druh poloha. Jedna je sed, ale ta druhá? Nemáte některá třeba fotku jak moc jdou dát do lehu a jak v tom lehu vypadají? Předem moc děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
19.3.10 08:52

ahoj,
http://www.youtube.com/watch?…

je to o cybex topaz a aton sedačce, v čase 2.35 je až Ruby, je tam polohování.

jinak Rubymá opravdu malá kolečka a je opravdu lehoučký… jako všechny cybexy se mi líbí ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
19.3.10 09:02

Natašo děkuju youtube mě včera večer vůbec nenapadl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.3.10 17:25

koukám po autosedačce a narazila jsem na tuhle skvělou cenu: http://www.babystar.cz/index.php?…
tak mi to nedalo :oops: škoda že už nemám kočárkové dítě.. když jsem viděla, jak dneska drandil na firstbiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.3.10 21:26

Natašo jo přesně za tuhle cenu jsem je našla já, ale nakonec jsem vybrala chicco liteway, protože ty cybexy nejdou dát kloudně do lehu. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.6.10 12:45

Cybex Ruby jsem mela, ale asi dva tydny a prodala je, prave kvuli tomu polohovani. Julince je teprve 14 mesicu a jeste v kocarku spinka a tohle neslo, ta druha poloha je v podstate skoro stejna, jen je vic provesena ta plachta na zadickach a ti jak to nema pevnou oporu zad, tak je to dle meho az pro deti od minimalne 18 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.6.10 13:36

jojo, tak já si je nakonec koupila :mrgreen: právě za tu cenu.. červené.. a ne že nemám kočárkové dítě :D Vojtovi se v nich děsně líbí.. a jsou prostě chvíle, kdy i 2.5 leťáka člověk potřebuje naložit do kočáru..

a moje zkušenost?
kočár je perfektní. dobře se mi s ním jezdí, je fakt lehoučký (internet tady nelže, opravdu jen těch 5.4kg se vším všudy), pláštěnka sedí moc dobře, snadno se nandavá a vejde se pod ní v klidu právě i Vojta (a to i na svůj věk není malý..). snadno se skládá, přenáší, manipulace je fakt dobrá.
zádová opěrka je ještě dost dlouhá i pro něj, krásně v tom spí, nikam mu nepadá hlava,..

kočár doporučuju od 18měsíců, dřív ne, protože zádová opěrka je fakt jen látka..

vyměnila jsem zappa za právě Ruby a nemůžu si to vynachválit.. zapp je skvělý, ne že ne, ale já jsem dost vysoká a tohle se mi líp drží. a dítě se při spánku vlbec nehroutí (což u zappa někdy ano..). na druhou stranu, zapp má ta záda pevná, jak jsou vypasovaná, takže je vhodný na popojížďky i pro mladší.. no a pak, ten asi 2.5kg rozdíl ve váze je znát.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrasebi
4.7.10 01:58

cybex ruby

Chtela bych se zeptat, bydlim v USA a moc se mi libi kocarky cybex, jdou u nas sehnat jen online, takze nemohu vyzkouset v obchode. Mam 25mesicniho syna, vazi neco pres 15kg a u vsech je uvedena max nosnost 15kg. Ma otazka je, jak kocarek jezdi uz s vetsim ditkem a taky pri te druhe pozici polohovani, je to pro dite pohodlne, nelezi propadle jak v pytli? Mela jsem podobny kocarek- siver cross fizz a musela jsem prodat. Jeste premyslim na maclarenem volo, ten se ale nepolohuje vubec, zato ma mala kolecka, nosnost 25kg a vazi jen 3.9kg. Super se ovlada, ma velkou slunecni strisku, jen to polohovani chybi. Jeste bych poprosila, pokud mozno ohledne tech cybex ruby, nikde se neuvadi sirka a delka sedatka. Moooc dekuji za radu!!! Petra

• Citovat
  • Upravit
954
5.7.10 08:41

Ahoj Peti, ja uz to bohuzel zmerit nemohu, protoze jsem kocarek jiz prodala, ale co se tyce toho „polohovani“, Julinka tam prave byla provesena jako v pytli a vydilo mi to, radeji jsem nepolohovala vubec :think:
Mozna na to byla jeste malinka, tezko rict, co to udela se starsim ditkem.
A proc nechces treba Maclaren Quest?
To jsem rada, ze jsem konecne potkala nekoho, kdo mel Silver Cross Fizz, takejsem nad nim uvazovala…jaky je?
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrasebi
5.7.10 15:53

cybex ruby

Ahojky,
dekuji za odpoved, tak ted nevim, jake golfky poridit. Musim se priznat, uz jsem mela hodne kocarku, je jich na trhu tolik, ze bych nejradsi vyzkousela vsechny. Ale kdyz se vratim k tomu silver cross fizz, tak sice vypada hezky, i se hezky ovladal, ale nevyhovovala mi vyska rukojeti, merim 167cm a pripadala mi docela nizko- ale ja zase byla zvykla na silver cross dazzle a ten ji ma dost vysoko. A take to polohovani bude asi podobne jak na tom cybex ruby, i kdyz zadicka jsou vprosted trochu zpevnena, ale kdyz se polozi, tak zase jako v pytli. Ja lituji, ze jsem prodala ten dazzle, podaril se mi totiz koupit uplne novy oranzovy na nasem bazaru za $90 a porad jsem hledala neco lepsiho, tak jsem letos prodala. Ten fizz se u nas prodaval za $69, tak jsem neodolala a objednala. U nas v USA je velka nevyhoda, ze v obchodech neni zadny vyber kocarku, vse se musi objednavat online, takze neni kde vyzkouset. Take musim rict, ze pro vetsi dite uz stejne neni zadny idealni kocarek, aspon co se tech lehcich tyce. Porad radeji pouzivam nas valco rad- ten vypada jak 4koleckovy moon. Ma velkou vanicku a hezky se malemu i spinka.
Jeste co se tyce tech maclarenu, tak quest uz jsem mela, to bylo malemu nejakych 6 mesicu, ted jsem zkousela v obchode a uz s nim tak dobre nejezdil- maly ma 25 mesicu a 15.5kg. V porovnani byl i maclaren volo sirsi nez quest- uz jde videt rozdil v blizkosti rukojeti. Ale je fakt, ze maji super vysokou nosnost. Na ebay ted maji zeleny prouzkovany volo za $75, tak premyslim.
Jeste jednou dekuji za odpoved, pokud budes mit nejaky dotaz, napis, doufam, ze jsem aspon trochu poradila, nekdy je to tezke vysvetlit pisemne, preji hezky den, Petra

• Citovat
  • Upravit
10482
5.7.10 22:48

petro, ahoj, já ruby mám a spokojená jsem moc, změřit můžu, nevím, ejstli zítra ale změřim..

prověšený je.. ale prostě už jsou to veliké děti a nevadí mi to. (ale právě proto ho vždycky doporučuju až od 18m kvůli zádům..). já oceňuju hlavně to, že se vojta - ikdyž je dost veliký - vleze na délku té zdové opěrky. proto mi prověšenost vůbec nevadí..
vyspí se v něm krásně… hlavně mu nepadá hlava ze strany na stranu..

prostě hrozně záleží, co kdo od kočárku čeká.. my ho máme jen na nouzovku, vojta od 2 let má sporťák schovaný, jezdil zappem a ve 2.5 letech jsem koupila tohle a zapp šel dál.. jsem opravdu ráda, že jsem tu změnu udělala…

kamarádka v něm vozí 3a něco leťáka a stále se krásně vejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrasebi
5.7.10 23:06

cybex ruby

Natasko,
dekuji za odpoved, dnes jsem tak brouzdala na nasich strankach a nasla jsem cybex ruby za docela prijatelnou cenu, tak jsem objednala, v barve chili- takze z lonske kolekce. Byl skoro za stejnou cenu jak maclaren volo, tak se moc tesim a urcite dam vedet, jak se v nem bude malemu libit. Taky jsem mela zappa a moc mi u nej chybelo to polohovani a taky nizko rukojet. Uz ty kocarky nebudu tak resit, manzelovi uz s tim lezu jak se rika na nervy. Je to tezke, clovek chce pro to ditko to nejlepsi a nejde mit od zacatku so konce jen jeden kocarek.
Dekuji vsem za rady!!! Petra :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10482
6.7.10 12:50

Peti,hihi, já tím muži taky lezu na nervy.. :mrgreen: hlavně že jsem prodala zappa těžce nesl, protože on ho miloval.. ale na mě byl taky docela nízko, tenhle se mi vozí lépe.. doufám, že budeš spokojená.. já jsem nikdy golfky nemilovala, mám raději bytelnější kočáry s nafukovacími koly.. ale když máš 15kg pucka, který už jezdí i na kole, jen někdy ho potřebuješ narvat do kočáru, prostě tenhle je k nezaplacení..

z mojí zkušenosti se ani nevyplatí mít jeden kočár od narození… potřeby tvoje i dítka se mění a prostě je potřeba přizpůsobit se :D ale vysvětli to chlapovi :D :mrgreen:

těším se na tvoje zkušenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.7.10 21:42

Peti diky za rady, ja jsem prave do Questa Julinku zkousela davat a byl moc fajn, ale ona ted vazi necelych 9 kg a je ji 14 mesicu, tak na to je to myslim akorat.
Maclrane Volo uz nema polohovani nozicek, ze? Takze si myslim ze uz je pro trosku starsi deti..
Jeste me ted napadlo, ze je ve Statech hodne popularni Baby Jogger City Mini, s nim nemas zkusenost??
Cetla jsem o nem skoro sama pozitiva a videla ho jednou nazivo na Vaclavaku, meli ho nejaci turiste :lol:
Nataso mas pravdu, taky si myslim, ze kocarky je treba „stridat“ v zavisloti na veku a potrebach ditete a maminky…
Holky pritel uz ze me take nemuze, rika mi, ze jsem blazen, ale kdyz ja to mam tak rada, zmeny…nejradeji bych jezdila kazdy tyden s jinym…protoze jich je tolik, ktere bych rada vyzkousela..
Naposledy jsem si koupila Bebe Confort Milu a ve vsem je uzasna, az na ta kolecka, ktera jsou fakt malinka, obzvlast ta predni a s kocarkem pomalu ani neprojedu na dlazebnich kostkach, coz prave se cybexem Ruby nebyl problem! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.7.10 21:44

Jo a Nataso, proc ti prijde lepsi Ruby misto Zappika, kdyz pominu vysku rukojeti…? Jeste v necem jinem je lepsi, krom toho, ze Ruby je lehci..?
Jinak ja take merim 167 cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4