Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
22.7.10 01:05

Ahojky,
jeste jsem jednou jela omrknout ten onyx a meli i novy cely cerny v kombibaci s modrou. A ten cerny se mi moc nelibil a mel i vetsi kolecka a sedacka mi pripadala uzsi.
Jeste jsem premyslela, ze bych mozna nechala ruby a koupila nejake levnejsi polohovaci golfky. Na ebay je ted silver cross pop za $95. Ale nemuzu k nemu nikde najit rozmery jak kocarku tak sedacky. Myslim, ze kvalitou asi dobry. Nevidela jsi nekde u vas v obchode?
Paaaa Peta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.7.10 11:03

Peti, to váhání je děsný, vi|ď? když my tady Rubyho vychvalujeme… :) u nás silvercrossy nejsou rozšířené, taže asi nebudou nikde ani v obhodě.. :(

nevím, co ti poradit.. otázkou je jestli je dobré mít dva kočáry! nebo jestli chceš mít jeden jako na teď a ruby na pak, ..

pokud ti nejde a nikdy nepujde o váhu, skaldnost a tak, skoro bych doporučovala kočár jeden.. ovšem za předpokladu, že rubyho prodáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrasebiv
23.7.10 05:19

Ahojky,
spocitala jsem kolik mam nasetreno a mam dost na onyx, moc jsem chtela to callisto, ale onyx jsem videla a vyzkousela a uplne mi vyhovuje. Premyslela jsem nad tim, ted se tu docela casto schazim s jinymi maminkami a vsechny maji nejake lehke golfky, aby zabirali v tech detskych koutkach co nejmene mista. I jsem se s jednou radila, ona ma maclaren triumph a je spokojena. Ja v obchode porovnavala quest s onyxem a onyx ma delsi operku a i lepe jede. Ono vaha ditete dela opravdu rozdil, je mi jasne, ze nic nepojede jak velky kocarek s nafukovacimi koly.
Rozhodla jsem se i pro tu modrou barvu, aby moc nesly videt ty cerne ochranne kryty- skoda, ze je nevyrobili i v sede. Objednam asi v pondeli, to bude manzel jezdit na motorce. Uz mam strach kupovat nevyzkouseny kocarek. Ale diky za vsechny rady!!! Ruby je zatim doma, tu nabidku na $50 jsem zamitla, to si ho muzu nechat. Mam ho v prodeji za $70, ale lidi to tu neznaji, no tak snad nebudu litovat, ze jsem nevzala tech $50. Jak clovek nepracuje, moc premysli nad kazkou korunkou- dolarem. vzpominam na doby, co jsem delala servirku na hotelu a mela jsem na tringeltech i $200 na den- to by se nakupovalo!
Mej se zatim hezky a nekdy pisni,
paaaa Peta :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10482
23.7.10 10:44

peti, super, že jsi vybrala určitě budeš spokojená! hlavně že jsi si ho vyzkoušela a víš do čeho jdeš a vyhovuje ti, to je důležité!!

tk pak napiš, jak se jezdí.. !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.7.10 11:02

Peti tak nakonec Onyx ju? Ja jsem ho mela take doma a tedy na jizdu mi prisel horsi nez Maclaren, to je zvlastni ;)
Prisel mi takovej moc jakoby tezkopadnej a takovy rahtaci kolecka. Ale jinak je krasny, to urcite.
Vidis, klidne jsi mohla mit ten nas Onyx, byl krasne svetlounce modrej :srdce:
Taky si myslim, ze je lepsi mit jedny golfky, nez si nechat Ruby a poridit jeste nejaky levny k tomu.. :roll:
Hele a tobe Ruby nevyhovuje kvuli ty zadovy operce?
Ted me jeste napadlo, kdyz jsi mela i ten Dazzle, ktery je lepsi, Dazzle nebo Onyx??
Papacko, ja uz tady pomalu zacinam balit, letime v sobotu dopoledne, tak zacinam byt trosku nervozni, abych neco nezapomnela, hlavne pro Juli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.7.10 17:57

Peti a tyhle Cbyex Topaz jsou take moc hezke, jsou skoro stejne jako Onyx, ale maji navic madlo a polstrovani v okoli hlavicky ditete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.7.10 20:35

Ahojky holky!!!
Mademecrazy, tys mi to moc neulehcila :lol:
Ja se taky divala na ten topaz, ale pripadl mi o hodne vetsi, i co se kolecek tyce, ale skoda, ze neni k videni u nas. To madlo by bylo urcite plusem, pokud se teda da o nej oprit. Na onyx asi madlo nesezenu, nema kulate tycky. Ty pises, ze mezi nima neni moc velky rozdil. Ma topaz vetsi sedacku, nebo stejnoou jako onyx? Mne se treba nelibilo chicco, myslim multiway, to ma kolecka fakt obrovsky. Jinak onyx tu stoji $142 a topaz $159, tak nevim, co se vyplati koupit. Ale mela jsi krasnou barvicku, ty svetle modrou. Tmave modra mojemu chlapeckovi taky slusi.
A dazzle byl hodne podobny onyxu, jen sedacka vetsi- 35cm sirka a 50cm operka zad. Jezdil super, zadna rozvrzana kolecka. Ja ho vlastne prodala hlavne kvuli nasi ceste do CR- mamka je hodne mala, tak jsem poridila toho zappa. Manzel mi ten prodej dost vycita, moc se mu libil.
A kam jedete nebo letite na dovcu? U nas je porad pecak, zase 36stupnu, byli jsme dneska s holkama a detmi v detskem koutku, venku se neda.
Paaa holky, mejte se hezky!!!
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.7.10 22:19

Peti, na živo mi přijde topaz jako větší kočár než onyx.. madlo je stejně jako u callista měkké a všité k potahu.. kolečka jsou o dost větší,jsou větší průměrově, než má callisto.. má stejný podhlavníček jako callisto..

onyx mi přijde jako lehký kočárek golfáček, který má ale vše (poohování, adaptéry na autosedačku), topaz více pro menší děti, jako klasika, .. má i korbu (vložnou tašku)

já už bych u většího dítěte fakt o madlu neuvažovala.. nám by fakt už dávno bylo jen na překážku.. Vojta si sám naleze, vystoupí, prostě smaostatný, nemusím nic odklápět a tak..

já fakt nedokážu poradit.. rozum by mi velel spíše jednodušší onyx, ale topaz jen o 17 dolarů dráž, teda, v koncích bych byla taky!! :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.7.10 22:21

jo a tady sadla teplota během noci z 35 °C včera na 20 dneska.. takže nic moc.. jako není vedro k padnutí, ale ta prudká změna teploty je taky na nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.7.10 23:00

Ahojky,
diky za rady, me se onyx moc libi barevne, zajimave to vyresili s temi prouzky :-D
Treba uz taky nebudem potrebovat to madlo, az bude ten muj lumpik trochu rozumnejsi, ted ho fakt musim zapasovat aby mi neutekl, ale deti se rychle meni, uz mu bude 26 mesicu, tak uvidim. V kazdem pripade objednam neco zitra, jdeme s kamoskou do kina a poprosim ji, aby mi kocarek objednala, moje budu muset rict, ze jsem nasla nejaky za super cenu :lol:
Chtela jsem ty kolecka nejak porovnat, ale nemuzu najit nikde prumer toho dazzlu- moc by me to zajimalo, skoda, ze jsem si to doma nepremerila nez jsem prodala. On na fotce taky vypada docela mohutne, tak nevim.
U nas se to pocasi fakt nemeni, ani vecer neni o moc lepe, celou noc nam bezi klima. Moji mamce taky nevyhovuji ty prechody teplot, ma spatny tlak a nejake problemy se srdcem, tak je radsi doma.
A prijede se k nam nekdo teda podivat????
Pa a mejte se hezky,
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
24.7.10 03:49

Holky,
jeste me napadlo, topaz i callisto maji odpruzena predni i zadni kolecka, onyx jen zadni. Myslite, ze to dela nejaky viditelny rozdil v jizde?
Diky, Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.7.10 09:41

tak v pul čtvrtý tu už nejsem ani já :D :mrgreen: (ale bývávalo :-P )

myslím, že pokud nejezdíš v nějakém terénu (kočičí hlavy a pražské chodníky ..), asi to zs takový rozdíl nebude.. ale nevím..

já teď zase pro změnu okukuju nového zappa Xtra - viděla jsi ho? jako ne pro vojtu.. :D ten má svojeho Rubyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrasebiv
24.7.10 14:23

Ahojky,
zatim nemuzu o tom novem zappu nic najit, jen jsem se docetla, ze ta korbicka bude sedet i na starou konstrukci, takze se bude prodavat i zvlast. Coz je teda super! Posli odkaz na nejake stranky, prosim,
pa Peta

• Citovat
  • Upravit
petrasebiv
24.7.10 14:28

Jeste jsem dneska zahledla na ebay cerny maclaren xt za $170 novy- byl vystaveny v obchode, takze skoro novy. Madamecrazy mi ho doporucovala, vypada dobre- libi se mi ta vyplnena kolecka a ma je stejne velky jak dazzle, konecne jsem to vcera nasla. Ja mam jen srach, aby se mi cybex nerozhrkal. Ale tobe jede ruby porad super, ne?
Paaa Peta
 http://cgi.ebay.com/…250671331954?…

• Citovat
  • Upravit
10482
24.7.10 18:05

hojky, ruby jezdí pořád dobře..
Mclarenům já nerozumím, to přiznám bez mučení hnedka.

zapp Xtra

v Uk by měl být koncem července, v září v dalších zemích, doufáme i tady, zatím dvě barvy, černá a červená. konstrukcce je stejná, jen má novou sedačku. naklápěcí a otočnou. a stříška je jiná, s kšiltíkem..
po složení nebude tak malý, konstrukce jo, ale ten sedák nepujde..
sedák e bude dát dokoupit extra..

zatím cenu udávají kolem 200-230 liber.. uvidíme až bude fakt v prodeji.
Dorel to oznámil někdy koncem června…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4