Quatro Mini nebo Nafi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
18.3.10 17:58

Quatro MINI nebo NAFI

Zdravím všechny :-) Nemáte někdo zkušenosti s těmito kočárky? Na obrázku vypadají dobře a i cena nezní špatně :think: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
14.5.12 21:01

Taky se dívám na ty mini, hlavně kvůli toho, že maj nosnost až 20 kg, ale nemám možnost si je vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.5.12 21:03
@romči píše:
Taky se dívám na ty mini, hlavně kvůli toho, že maj nosnost až 20 kg, ale nemám možnost si je vyzkoušet.

proč?…myslím,že v dětských obcodech je mit určitě budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.5.12 21:29

Našla jsem je jen na netu a nebo Praha apod. V Ově nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.5.12 21:30

Aha :think: …tak jedině zabrousit na nějakou diskusi,recenze a podle toho se rozhodnout.I když já taky uvažuji už o golfkách a vyzkoušt jsem si je rači byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.5.12 21:53

Celý den na tom sedím a čučím. Už mi jde hlava kolem. Někdo napíše super a jiný zase že ne. Pomoct.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.3.13 20:32

Oživuji. Máte někdo? Jaké jsou? Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.3.13 21:14

Mám mini a golfáče už nikdy. Nedá se s nimi vůbec jezdit. Pořád sem se kopala do těch koleček a musela jsem vyvinout jo sílu, aby to jelo kam jsem chtěla. Zlatý b-mobil. Ten byl lehký, skladný a jelo se s ním podstatně líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.4.13 16:40

Golfky quatro mini

Ahojky, máme tyto golfky… děťátko v nich má pohodlí a dost místa. Zlobí nám přední kolečko, ale nic co by se nedalo opravit :-) většinou ho používáme na nějaké delší procházky a tak. Jsme s ním celkem spokojeni, hlavní účel splní a to je pro mně důležité :-) kdyby chtěl vědět někdo něco víc tak pište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IVKA123
9.4.13 18:37

Dobrý den, můžete mi napsat délku zádové opěrky? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
stilerova
21.4.13 11:29

Golfky quatro mini

Zuzko, v jakem smyslu vas zlobi u golfek predni kolecko? Jak se s nimi jezdi? Je opravdu treba vyvinout tolik sily, aby jely? :) Diky za upresneni.

• Citovat
  • Upravit
2
21.4.13 21:43

Máme golfky Quatro mini jezdí se s nimi docela dobře já jsem taky kopala do koleček ale naučila jsem se s nimi jezdit v pohodě. Akorád malý se rozchodil a už se nechce vozit tak je prodávám. Tak jestli by měl někdo zájem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ijiaga
23.9.13 13:46

Kočárek Quatro mini

Dobrý den, můžu se zeptat na jak staré a těžké dítko jste je používala a když v něm mimi usne nekopete ho do hlavy, když leží a vy jdete? Jak se s ním jezdí v nerovném terénu(kamínky, polní cesta, les atd..)??? Děkuji za odpověď :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3956
19.11.13 20:54

Golfky Quatro Mini

Ahojte maminky. Oživuji diskusi - nechci zakládat novou. Uvažujeme, že na jaro pořídíme prckovi golfáč. V obchodě se mi zalíbil Quatro Mini. Nenašla jsem ale moc recenzí. Prosím tedy o nějaké reakce a zkušenosti. Předem moc děkuji :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ijiaga
22.11.13 09:24

Taky jsme měly Quatro mini, ale bohužel s ním nemám dobré zkušenosti :,( když přišel byla jsem nadšená, vypadá krásně, ale… posadila jsem tam dceru a nic :? apsolutně nepojízdný v zatíženém stavu, myslela jsem že je to tím že je dcera moc těžká, ale nejezdilo to ani když jsem tam dala jen kabelu, tak šel na reklamaci a vrátily mi peníze. Je to samozřejmě kus od kusu a paní v obchodě říkala, že zatím neměly problém, tak jsem měla smůlu já :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4