Prodejny golfek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
chytka
10.3.10 13:14

Prodejny golfek

Zdravím všechny maminky, pročítám tady všechny diskuse ohledně výběru golfek, zatím z toho moc moudrá nejsem, rozhodně než nějaký koupím chtěla bych ho vidět v reálu. Neporadíte mi některá kam se vypravit, kdy jich mají hodně pohromadě? Jsem z Prahy, byli jsme se už dívat na Černém Mostě, tam jich měli dost, ale ne všechny.Zatím ani nemám favorita,líbil se mi od Chicco Multiway a Peg Perégo Pliko a Mutsy Easy Rider, na Čerňáku měli jen ty Chicoo.Díky za odpověd. S pozdravem Petra

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
10.3.10 13:21

A kde na Čerňáku jsi byla? Je tam Chicco prodejna, Baby star, pak nějaká další prodejna (název neznám, ale je blízko metra směrem k OC). Velký výběr kočárků mají na Ládví (aaakocarky), ale konkrétně na golfky jsem se nedívala, takže jestli jich tam mají dost, nevím. Já tam sháněla spíš hluboké kočárky a mého favorita tam neměli. Pak mě napadá Krteček u Vltavské, Dětský růžek nebo Ajuty (obojí na Smíchově). Ale jak už jsem psala, speciálně na kočárky jsem se nedívala. A co podívat se na netu (zvlášť, jestli máš něco vyhlídnutého), kde je mají k vidění (popř. poslat mail s dotazem). :nevim:

Já jsem teda nakonec koupila „zajíce v pytli“, neviděla jsem ho „naživo“, když nepočítám několik případů, kdy jsem s ním viděla maminku na procházce. Ale znám spoustu holek, které je mají a jsou spokojené, ta jsem to riskla a ZATÍM nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
10.3.10 13:47

My máme u baráku AAA kočárky (kobylisy), jak psala hkac. Zkus se podívat ja jejich internernetové stránky, jestli mají ty co mezi nimi váháš na netu a pokud ano, tak pak je většinou mají i na prodejně.

Jinak mě pak napadá ještě detský ráj ve Vysočanech, tam mají hodně velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.3.10 14:53

tak tak, na čerňáku mají
chicco
babystar
babypark
je to všechno na stejné straně, stačí jet podle šipek. babystar jet řeba úplně nakonci, vedle makra a humaniku, pod ním je KFC.

v babyparku by mohli mít toho mutsyho, rozhodně ho měli minulý týden na zličíně v babyparku. jinak tam mají inglesiny, mutsy, quinny, maxi cosi, bebeconfort, safety 1st, ..

babystar má naopak všechny PP, co jsou, mají i ABC design, hartan, cybex, něco od jané.

pokud můžu radit - chicco ne-e. raději to PP. mutsy je takový subtilnější, menší… záleží na co ho chcš, ale mezi těmi třema bych volila ty plika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.3.10 14:58

jo, dětský ráj je opravdu veliký, dobrý výběr je i v malvíkovi v hostivicích, to je ale směrem po karlovarské (je to ale kousek).
AAA mají taky velký výběr.

nebo zkus výstavu příští týden v letňanech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.3.10 15:03

Tak na Babypark jsem zapomněla, to poslední bylo taky aaa (jsou i na Čerňáku, ale tam jsem nebyla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.3.10 15:10

aaa jsou i na čerňáku??? znám jen ty v kobylisích… kde na čerňáku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chytka
10.3.10 20:26

Holky děkuju moc za tipy, určitě to ještě obvolám a objedu. Myslím,že už něco musím vybrat, i když jaro je zatím v nedohlednu :-?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4