Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
A kde na Čerňáku jsi byla? Je tam Chicco prodejna, Baby star, pak nějaká další prodejna (název neznám, ale je blízko metra směrem k OC). Velký výběr kočárků mají na Ládví (aaakocarky), ale konkrétně na golfky jsem se nedívala, takže jestli jich tam mají dost, nevím. Já tam sháněla spíš hluboké kočárky a mého favorita tam neměli. Pak mě napadá Krteček u Vltavské, Dětský růžek nebo Ajuty (obojí na Smíchově). Ale jak už jsem psala, speciálně na kočárky jsem se nedívala. A co podívat se na netu (zvlášť, jestli máš něco vyhlídnutého), kde je mají k vidění (popř. poslat mail s dotazem). ![]()
Já jsem teda nakonec koupila „zajíce v pytli“, neviděla jsem ho „naživo“, když nepočítám několik případů, kdy jsem s ním viděla maminku na procházce. Ale znám spoustu holek, které je mají a jsou spokojené, ta jsem to riskla a ZATÍM nelituju.
My máme u baráku AAA kočárky (kobylisy), jak psala hkac. Zkus se podívat ja jejich internernetové stránky, jestli mají ty co mezi nimi váháš na netu a pokud ano, tak pak je většinou mají i na prodejně.
Jinak mě pak napadá ještě detský ráj ve Vysočanech, tam mají hodně velký výběr.
tak tak, na čerňáku mají
chicco
babystar
babypark
je to všechno na stejné straně, stačí jet podle šipek. babystar jet řeba úplně nakonci, vedle makra a humaniku, pod ním je KFC.
v babyparku by mohli mít toho mutsyho, rozhodně ho měli minulý týden na zličíně v babyparku. jinak tam mají inglesiny, mutsy, quinny, maxi cosi, bebeconfort, safety 1st, ..
babystar má naopak všechny PP, co jsou, mají i ABC design, hartan, cybex, něco od jané.
pokud můžu radit - chicco ne-e. raději to PP. mutsy je takový subtilnější, menší… záleží na co ho chcš, ale mezi těmi třema bych volila ty plika
jo, dětský ráj je opravdu veliký, dobrý výběr je i v malvíkovi v hostivicích, to je ale směrem po karlovarské (je to ale kousek).
AAA mají taky velký výběr.
nebo zkus výstavu příští týden v letňanech..
Tak na Babypark jsem zapomněla, to poslední bylo taky aaa (jsou i na Čerňáku, ale tam jsem nebyla).
aaa jsou i na čerňáku??? znám jen ty v kobylisích… kde na čerňáku??
Holky děkuju moc za tipy, určitě to ještě obvolám a objedu. Myslím,že už něco musím vybrat, i když jaro je zatím v nedohlednu ![]()
Zdravím všechny maminky, pročítám tady všechny diskuse ohledně výběru golfek, zatím z toho moc moudrá nejsem, rozhodně než nějaký koupím chtěla bych ho vidět v reálu. Neporadíte mi některá kam se vypravit, kdy jich mají hodně pohromadě? Jsem z Prahy, byli jsme se už dívat na Černém Mostě, tam jich měli dost, ale ne všechny.Zatím ani nemám favorita,líbil se mi od Chicco Multiway a Peg Perégo Pliko a Mutsy Easy Rider, na Čerňáku měli jen ty Chicoo.Díky za odpověd. S pozdravem Petra