Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, zrovna zvažuji koupi golfáčů. Pořád nevím, které vybrat. Bydlíme na vesnici, kousek od lesa, takže nejčastěji chodíme na procházky po lesních cestách. Hledám golfky, které jsou lehké, prostorné, ale zároveň zvládnou menší terén (hlavně nerovnosti cesty). Mám v hledáčku Chicco Multiway! Co vy na to? Poradí někdo? Díky ![]()
Ahoj .. my máme teda už dva roky CHICCO CT04 a perfektní, do terénu ideální, a jezdi skoro samy, navíc mají super kola, takže fakt parádička.. tak ať vyberete dobře ![]()
Pokud bydlíte u lesa a chceš to na denní ježdění, tak bych volila klasický pořádný sporťák a na cestování do města pak golfáče…multiway jsem měla, ale vadilo mi to madlo, že se musí při skládání do auta pořád sundavat a nandavat.
Ahoj,mam multiway a zvladaj toho na golfky docela dost,mensi teren ano,my je nesetrime
..ale porad to jsou golfky a ty do terenu proste nejsou,takze na prochazky lesem bych poridila bytelnej sportak.
Navic multiway nepatri zrovna k nejlehcim a nejskladnejsim golfkam,naopak,jsou to jedny z nejtezsich a nejrobusnejsich,coz je ale pri jizde na nerovnem vyhodou ![]()
Mám sporťák, betelný, ale nevýhodou je, že je dost těžký. Právě proto jsem chtěla na jaro už sporťáček. Cesta v lese je sice asfaltka, ale značně rozbitá. Takže není to vyloženě, že bych jela lesem, ale na malá kolečka to není.
Lencca724, ale i přesto bych koukala po něčem jiném, spíš se spojenou rukojetí, a sporťáček. Multiway sice lehčí terén zvládnou, ale že bych to s nima chtěla absolvovat denně, tak to ne. Pro jak starého prcka je potřebuješ?
My máme golfky Teutonia Solano, na golfky mají slušné odpružení, takže toho zvládnou celkem dost, i když mají malé kolečka. Ale jak píšou holky, v terénu budou mít všechy golfáče problémy…
Lennca - už ne
, teď mám Hoco Monterio, ale malá je starší, než vaše. Jé, tak pro 13-ti měsíční bych vážně nechala sporťáček ![]()
Příspěvek upraven 10.03.10 v 12:13
no, golfky do terénu je podle mého trochu nonsens..
žádné golfky nejsou do terénu, dítko je pak vyklepané.. jako občas se něco projet dá, ale jako standardní řešení bych to nechtěla…
raději bych na tvém místě, navíc pro 13m dítko, zkusila koupit, třeba i z druhé ruky, nejaký lěhký kočárek s nafukovacíma kolama. chápu že s těžkým se ti jezdit nechce…
napadá mne třeba můj - quinny speedi. má jen 11.5kg (se vším všudy, vážila jsem já), vozí se krásně, jednou rukou. je to trojkolka, prostorná, použitelná do dvou let určitě (my jiměli do dvou let). vím, na pohled je to velký kočár, ale Hoco bys mohla úplně odložit ![]()
Holky díky za reakce, tak asi zůstanu u sporťáku do lesa a pořídím nějaké golfky. Faktem je, že golfky jsou opravdu taková drnckadla, že na tý naší děravý asfaltce by byla maličká vytřepaná. Tak pročtu diskuse a uvidím, jaké golfáce nakonec koupím ![]()
Taky mám v merku Chicco Multiway nebo CT 0.4 - někde vypadá, že to je jeden typ, ale asi není, co? Holky, kdo je máte - vejdou se mi do krátký Fabie? Díky.
Emanko, CT 0.4 je starý typ, multiway byla novinka 2008, je to vlastně nástupce… do krátké fabie teda vůbec nevím, spíše ne. vím že je někdo dával pod děti za přední sedadlo a možná se vešly.. někde to tu bylo zmíněné.--- ale bohužel si teď nevzpomenu na název diskuze.. raději bych ale vyzkoušela nebo aspoň změřila… mi se vešly do mazdy 5 jen naštorc..
Natašo, díky, jsi fakt kočárkovej expert. Prodávám Quinny, ale ten se mi do Fabie vešel, jen jsem musela sundat jedno kolečko. Ale my už kočár skoro nepoužíváme, bude to jen taková jistota. Dík.
to je fakt tak velký, já snad budu muset přeměřit kufr, to by mě odvezli, kdyby se mi to tam nevešlo ![]()