Rady, názory a fotky v reálu - golfky Easy Go Loop

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
10.3.10 07:15

Easy go loop

prosím nemáte někdo??Moc se mi líbí designově,,bohužel jsou na trhu nové a tak o nich nevím žádnou zkušenost v praxi..za jakékoli rady a názory popřípadě fotenky přímo v reálu moc moc děkuji :-) http://www.letajicisen.cz/…OOP-nanoznik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Easy Go Loop?

Přidejte zkušenost s Easy Go Loop
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2079
11.3.10 14:58

kamaradka si je vcerq poridila, je z nich nadsena, mela je doporucene, ale taky nic vic nevim, kazdopadne okouknu a dam vedet, ale taky po nich silham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.3.10 16:30

jéé děkuju byly bych moc ráda mam na to ještě měsíc rozmýšlet tak nechci vybrta špatně,,ale opr.se mi moc líbí díky za jakékoli info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
14.3.10 21:01

Viděla jsem je na veletrhu a zdály se mi hodně malinké-jako to sedátko.

• Citovat
  • Upravit
5408
14.3.10 22:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alena S.
22.3.10 16:48

Mám také tyto golfky, ale strašně mi na nich vadí malý rozchod zadních kol,protože tak neustále při chůzi kopu do koleček nohama a jsem z toho na nervy :twisted:
Stává se Vám to také nebo jen mně?

• Citovat
  • Upravit
3432
23.3.10 09:39

Aleno S., tak já mám ty golfky od včerejška a mám úplně stejný problém, musím prostě chodit jak modelka - nohu před nohu, jinak je kočár celý dokopaný. :roll: Ale možná to je jen o zvyku, včera jsem ho koupila a hned s ním vyšla na cca 3 km procházku, každopádně je mi jasné, že můj chlap s ním jezdit nebude.. :-) A taky nánožník je nějaký divný, jakoby malý, malý nemá moc místa na nohy, ale v zimě už bude mít víc než 2 roky, tak ho asi ani nebudem moc používat, zachumlám ho jen do deky.. Jinak je super, dobře se s ním jezdí a ten design je fakt moc hezký, vypadá pevně a stabilně, malému se v něm líbí, co bych vyzdvihla, je celkem velký košík, oproti ostatním golfkám je fakt prostornější, narvala jsem tam včera velkou kabelku, pečivo, španělskou deku a ještě tam bylo místo! :pankac: A taky ta kapsička vzadu na boudičce je praktická, na sluneční brýle nebo nějakou sušenku, at je hned po ruce, je to fajn. :-)
Celkově ten nákup hodnotím tak na 85%, myslím, že at bych koupila jakýkoliv kočár, vždycky objevím něco, co mi bude dřív nebo později vadit, ale přežiju to.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.10 10:50

Tak za sebe tento kočár nedoporučuji.
Máme ho zhruba 14dní, byli jsme s ním dvkarát venku. Rozpětí zadních kol je na nic, máme stejný problém. Po delší době z toho bolí záda (a to já jsem menší, chlap taky není moc vysoký), nánožník ani nemluvím, dítě tam má nohy pokrčené- hrůza. Vrže jakoby byl 10starý (přitom je úplně nový), zatáčí kam chce, nákupní košík je teda prťavý.
Takže za mě určitě nee…

• Citovat
  • Upravit
3432
23.3.10 13:26

Anonymní, nevim, ale mně se ten košík dole zdá dost velký oproti ostatním golfáčům, do žádného jiného, co jsem zkoušela, jsem nedala tolik věcí.. :nevim:
A na to vrzání mě upozorňovala i prodavačka, že je třeba je promazat a bude to bez problému.
Já jsem spokojená, za ty prachy (2399Kč) zas nemůžu čekat nějaké super truper dělo, které nebude mít jedinou chybičku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.10 15:54

Anduli, já jsem teda viděla golfek hodně moc a tento kočár má spodní košík dosti malý oproti jiným :nevim:
Samozřejmě, že za tak málo peněz nemůžeme očekávat něco extra. Ale to, že kočár vrže jak nějaká stará rachotina je docela dost blbý :roll: :-x
Když si koupíš jiné kočáry za stejnou cenu, jsou v lepším stavu… :nevim:
Ale je to jen můj názor… Budu ho prodávat, tak kdyby měl někdo zájem, tak klidně prodám :lol:

• Citovat
  • Upravit
Alena S.
27.3.10 12:02

:nevim: Ahoj všem, já jsem ten kočár nakonec vrátila, protože mi to hodně vadilo, že nemůžeš udělat normální krok aniž by člověk nenarazil do koleček..a chůze „alá modelka“ mi není vůbec vlasní,naopak mě braly záda, jak tu už někdo zmiňoval.
Takže jsem šťastná, že jsem se ho zbavila a objednala jsem si golfky Euro cart lira 4, kde je rozchod zadních kol ok…Chci s ním hlavně jít v klidu a nesoustředit se na chůzi…šlo mi to na palici
Pro ostatní zájemce : za sebe kočár nedoporučuju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janik01
13.4.10 15:06

před pár dny jsem si je také koupila, moc mě nadchly, ale bohužel moje nadšení vydrželo do té doby, než jsem jela se svou dcerou po zahradě po menším terénu a ulomilo se mi kolečko, které drží jenom na docela tenkém plastu. Takže jsou vhodné leda tak do nákupního střediska nebo po rovné silnici. Tak je jdu po pár dnech reklamovat, doufám, že to nebude problém. S tou chůzí mám stejný problém, člověk se na to pořád musí soustředit. A na to jak nandat nánožník jsem nepřišla vůbec, nákupní košík je opravdu jen na pár drobností. Takže pozitivně hodnotím akorát krásné barvy a design, zadní kapsičku. I ty rukujeti jsou příjemné a golfky se skvěle ovládádají, ale pouze obouma rukama, jednou je to problém. Sice za tu cenu opravdu člověk nemůže hodně chtít, ale aspoň ty kolečka by měly víc vydržet.

• Citovat
  • Upravit
deniska9191
16.4.10 15:44

já ho prodávám

ahojki, tak já mám tyto golfky a prodávám je kopu do koleček a vadí mi to nezvyknui si na to :( jsou jednou ježděné, přidám k tomu vše. kdyžtak pisnijinak barvička je oranžová

• Citovat
  • Upravit
moniskaka
4.6.10 12:16

krásny golfáčik

Ahojky, máme tiež tento golfáč a vyberali sme ho dosť dlho… oproti ostatným golfáčom ako chicco, esprit… nemá chybu, obávala som sa sedátka, no náš syn je teda valibuk a sedí sa mu tam super, má tam dosť placu! nákupný košík je veľkýýýý! naozaj keď porovnáš s octatnými golfáčmi, tak tento to dizajnovo aj po praktickej stránke vyhral!!! :o))))))))))))) sme spokojný a náš synček tiež :-D to je hlavné! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
moniskaka
4.6.10 12:19

a k tomu nánožníku

…nám pasuje super, ľahučko sa pripevňuje!!! :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat