Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Easy Go Loop?
Přidejte zkušenost s Easy Go LoopHolky zdravím, uvažuji o koupi tohoto kočárku,ale v této diskuzi jsou samé negativní informace..tak se chci zeptat po delší době a obnovit diskuzi na názory na kočárek..děkuji Gába ![]()
Ahojky,já ho mám asi půl roku.Zatím spíš jako cestovní,ale ted' na jaře už ho budeme používat pořád.
Co se týče koleček,tak blíž k sobě jsou,ale mě to nijak moc nevadí.Nánožník by mohl být trošku delší.Když jsem tam malého narvala ve fusaku,tak bylo těžké to dole zapnout a nahoře,když seděl tak taky.Ted' když už nebude fusak potřeba,tak to snad bude lepší.
Košík je sice prostorný,ale je umístěný těsně pod skládací konstrukcí,takže se tam toho moc nedá.
Golfáček se mi moc líbil a v obchodě jsem si ho projela.Je lehoučký a dobře se ovládá.Snad se osvědčí i ted' na jaře.
kolko trvalo kym vam prisiel kocik domov? lebo ja uz cakam 2 tyzdne a nic ![]()
Zdraví jsem tu prvně. Také jsme si pořídíly tyto golfky, ale máme problém s tou prostřední sponou v obchodě nám tvrdili, že patří skovat do toho poutka. Manžel tvrdí, že je to nesmysl, ale reklamaci neuznaly. Někde jsem vyděla fotku s mimčem a spona byla připevněna k poutku a nebyla skovaná. Chci Vás požádat, jestli byste nám neposlali fotku jak máte sepnuté ty popruhy na m.dockal@volny.cz. Manžel psal i výrobci, ale ještě se neozvali. zatím velice děkuji. M