Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mate nekdo tenhle kocarek? Vahala jsem jestli ho zaradit mezi golfky nebo sportak…Vazi skutecne jen 7,3 kg? Co vydrz? Je stabilni? Podle toho, co jsem zatim zjistila, levnejsi golfky se temer vzdy klepou do stran,takovy chrastitka, nejsou takstabilni, jako treba Inglesina Trip, nebo Jane Energy…
Ta cena se mi zda az prilis dobra… vcera jsem byla v Babystaru a vim, ze je tam meli, zaujali me, ale bohuzel jsem je bliz neprozkoumala…
Mroe, já jsem tady nedávno psala úplně stejný dotaz a nikdo mi na to nereagoval. Kočárek se mi taky moc líbí, ale znám ho jen z fotek. Zdá se, že ho asi nikdo nemá, když nikdo nepíše. My máme jako hlavní kočár X-lander XA a tenhle jsem chtěla tak v dubnu koupit jako golfáč na léto, ať se nemusím všude trmácet tím těžkým XA.Tak snad nám někdo odpoví. ![]()
jen upozorním Rookie není golfáč, je to sporťák, golfáč se skládá na délku jako golfové hole, tenhle sporťák se skládá na placku, takže není tak skladný jako golfáč.
..mam a nedoporucuju…vyhody jsou, ze je superlehkej a ma superobri kos,kterej unese cokoliv se do nej nacpe…je i prostornej co se tyka sedacky na sirku…ale ty kolecka jsou naprosto straslivy…praznej jezdi super,ale jak se do nej da dite tak je kocar neovladatelnej skoro..clovek musi mit opravdu paru,aby to uridil…pouzivam necely rok a uz mi blbne brzda (mam ji gumickou zvednutou a zahackovanou za sedacku,aby se mi nespoustela behem jizdy a kocar tak nebrzdil)a kolecka se uplne rozjizdeji do stran…kdokoliv z mych znamych kdo kocar chtel vezt tak mi ho hned vracel, protoze je to fakt makacka..kolecka se toci kolem dokola,obcas se zaseknou a sprajcnou uplne napric…co ja se u toho nanadavala,ale uz to s nim dojezdim a na jare snad uz budem uplne bez kocaru…az s nim skoncim tak bude na odpis uplne, protoze ten uz by si nikdo nevzal snad ani zadarmo…
casove jsem se netrefila zakladatelce diskuze,ale treba to pomuze nekomu jinymu