Lehké, stabilní golfky.

3287
16.3.10 20:59

Lehké, stabilní golfky.

Milé maminky, urgentně potřebuji golfky pro malého, jaro se blíží a z výběru, krerý jsem měla zatím všechny padly…
Moc se mi líbí Loola up, ale je moc těžká, design je perfektní a otočná sedačka velké plus, dále jsem měla vybraný Cybex Topaz, viděla jsem na netu, krásný design, lehoučké, skvělá cena…Zkusila jsem v Babystaru kol. 09 a děs, jsou moc rozhrkaný, vachrlarý…A vůbec mi přijde hrozně malinký…Callisto jsem zkusila, byly stabilnější a design pěkný…ještě zkusím omrknout tu 2010.
Icoo Pluto je krasny, ale už moc drahý…no a teď jsem četla výborné recenze na TFK Buggster, ten by snad vše splňoval, jen je to tříkolka......
Mám Jané Slalom Pro a velká spokojenost, prostorný, dobře se s ním jezdí…ale golfky bych už chtěla čtyřkolku…

Nejdůležitější je váha, chci lehké, ale stabilní, prostornější, polohovací záda, malý mi v kočáře hodně spí a polohovací nožičky…
Košík je mi celkem jedno, jsem zvyklá na pidi u Janéčka…

Prosím poradíte???Už nevím kde hledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
16.3.10 21:31

Jané energy? abychom zůstaly u značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.3.10 21:48

Jané Energy mají jen ve dvou barvách, teda co vím z 2009, nelíbí se mi ta černá konstrukce, dívala jsem se na Jané Next, ale zase černá konstrukce a už jsou nad můj limit… :think:

Docela bych uvítala názor na Callisto, asi se na něj pojedu ještě podívat, bohužel dřív než začátkem dubna na obchodech nebudou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.3.10 21:49

Aby Energy nebyly moc malé, nevím, jaké má Tobiášek „rozměry“. Samík měl v tom hlavu po vrch už v 8 měsících. Mělo to stejně dlouhé záda, jak naše jídelní židlička a tam už ji má přes - na spaní nic moc :roll:

Merssy já mám PP Pliko a jsem s ním šťastná :mrgreen: Nevím, jestli už to není těžší, než sis představovala, každopádně včera jsem zrovna sama vynášela Samíka v golfkách do dalšího patra a v úplně pohodě - dala bych s přehledem ještě jedno :mrgreen: A je perfektní, Samík má furt nad hlavou ještě místo, jdou skoro do úplného lehu a když sedí, dá se boudička přetáhnout úplně přes něho (už jsme několikrát využili ve sněhu a větru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.3.10 21:54

Angu ahojky, já si taky myslím, že Energy by byly malé, nad Plikem jsem začala dnes uvažovat, kamarádka mluvila o PP Sí, ten je lehčí, ale prý je Pliko lepší…Boudičku která jde uplně přes, bych velmi velmi uvítala, kvůli sluníčku, větru a hlavně spaní…A kolik váží??
Já na ně mrknu…
Moc díky za tip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.3.10 22:04

Mrkni, už tu váhu přesně nevím - původně jsem chtěla taky míň, ale chci s nima jezdit často, tak jsem nakonec zvolila Pliko. Na Sí jsem se dívala naživo v obchodě a přišlo mi takové vachrlatější :roll: Na denní používání nevím nevím…

Jo, teď se dívám a uvádějí 8,5 kg - ale fakt je vynesu kamkoli i s naším cvaldou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
16.3.10 22:54

Xmerssy máme stejný vkus. Strašně se mi líbí Icoo pluto, ale ta cena.Ještě kdyby v ceně bylo madlo a pláštěnka, tak do něj půjdu, ale takhle :cert: Pak mám ještě zálusk na Callisto, ale jen kolekci 2010. Jneže bych ho potřebovala vidět na živo, ale nikde ho prostě ještě nemají :cert: No a pak ještě v úvahu přichází TFK Buggster. Ale můj sen je BGB Bee :huban: , ale bohužel ta cena je nereálná :cry:
Mám také slaloma a velká spokojenost :pankac:
Golfky chci kolečka jednoduchá( dvojité né), obr košík nepotřebuju, alespoň nějaký leh, polohování nohou(toť otázka), ale myslím, že bych se bez nich obešla.Váha, tak do 8 kg, spojená rukojeť by byla výhoda, chci madlo a hlavně, aby se mi i líbily :mrgreen:
Třeba ač je Jané moje oblíbené, tak Jané Next mě teda vůbec, ale vůbec nenadchnul :poblion: a ke všemu ta cena :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.3.10 23:39

tak já soudila podle sebe, Vojtu jsem v energy vezla v září 09 (22 měsíců) a spal v nich. hlavu měl akorát na konci.. je ale pravda, že to nebyl ještě obřík.. tak normální vzrůst.. zato teď se rozjel… :) **
Next** jsou podle propozic celkem těžké.. a ta cena.. a chování Jané s dodáním nové kolekce.. :zed: **
Callisto** jsem bohužel nové neviděla. líbilo se mi i to staré, i když ta bílá konstrukce je nepraktická…
těžkala jsem si vedle sede onyx/topaz/callisto a byla jsem schopná rozeznat rozdíl.. myslím, že josu tak jednotlivě o 1/2kg, callisto mi přišelo jako zapp (on není lehký..).
podle fotky jsem se ale do nových naprosto zamilovala :mrgreen: **
Pliko** je určitě fajn kočárek. těžší, zato pohodlný.. jen nevím, jestli se slalomem je to ta pravá volba. je to spíš golfáček k těžké kombinaci, nevím, já bych pak měla asi problém volit mezi nimi :mrgreen: :)
pliko je jednoznačně lepší než** Sí**. provedením, a vším. jen Sí je lehčí, o kilo asi tak ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.3.10 07:32

Moc díky za odpovědi, se všema naprosto souhlasím…

U Callista se mi taky nezdála ta světlá konstrukce, nepřišlo Vám to na pohled moc plastové?…počkám na 2010 a ještě zkusím…

BGB Be jsem měla vybrané jako první :lol: , pak jsem ale viděla cenu a musela zapomenout :mrgreen: …

Popravdě Jane Next mě taky až tak neoslovil…

PP Sí by prišly v úvahu, jen si na něj maminky dost stěžují…

Tak snad vyhraje Callisto, zkoušela jsem 09 bez malýho, tak ho do těch nových zkusím posadit a uvidíme…Jinak rukojet bych já preferovala nespojenou, ale zase až tak to vadit nebude :-)

Tak kdo zkusí nové Callisto, prosím, dejte vědět!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.3.10 08:44

Ahojky, jsem též pro Jane Energy…Já je mám na děti už víc jak pět let, vydržely už neuvěřitelné věci (letadla, apod.), prostě skvělý poměr cena/kvalita/to, co umí… Pokud se ti nelíbí kolekce 2010, tak v obchodech seženeš i starší kolekce…teď nedávno jsem viděla v Bambuli nějaký starší typ…Myslím, že široké jsou akorát a dlouhá záda taky akorát (mám holky obříky, běžně kupuju velikosti na o dva roky starší děti) a nikdy mi nepřišlo, že je to problém… Zkrátka, já je s klidným svědomím doporučuju. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.3.10 09:39

Merrsy: tak to jsem fakt zvědavá,co vybereš,vybereme :mrgreen:
Prostě ideální golfky neexistujou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.3.10 09:52

Ziza, děkuju za doporučení.....

Bef, já z toho mám hlavu jako balon :lol: :lol: , celkem dost se přikláním ke Callisto, pořád na ně koukám na netu a líbí se mi čím dál víc…i cena je super!!

Ale jestli i ty padnou tak nevím nevím..... :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.3.10 12:43

bebeconfort Mila?
nevypadají špatně… ale jen jsem je viděla (babypark zličín). ani jsem je nevezla, natož s dítětem..
 http://www.babypark.cz/…confort-mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.10 17:27

Mila se mi az tak nelibi ani barevnym provedenim… :think:

Katavit, jak pokracuje vyber??Ja porad cekam az dorazi Callisto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
22.3.10 20:41

Xmerssy také stále čekám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a ještě na jakou barvu máš zálusk?

Já dnes potkala tři buggstry a kdyby neměl tak nízko rukojeťi, tak už ho mám doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí