Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Katy, to s tou boudičkou je vážně super. Já to ma x-landeru a používám to pořád. Jen je těžký, tak ho chci prodat, ale nemůžu najít jiný, lehčí, který by to s tou boudičkou taky měl. Je to totiž super vychytávka. O té teutonii popřemýšlím, domluvím se doma, jo?
tak bohužel mutsy easyrider jsem v ruce neměla. jen jsem ho viděla v babyparku a přišel mi takový.. no, adekvátní ceně. kolečka jsou malá, neodpružená nebo minimálně, působí na mě hodně subtilně,
naklápění sedaček u některých sporťáků - podle mého záleží na dítěti,.. mému by to nevadilo, házel si nohy na madlo, takže vlastně v té poloze spal.. ale věřím, že dětem, které spávají na bříšku nebo podobně, by to vadilo.
katko, ano, u většiny kočárků je váha udávaná váha pouze konstrukce bez potahu. většinou k těm udávaným přičítám cca 1kg a pak to sedí..
jj určitě záleží na miminku a taky mamince, co jim vyhovuje, proto fakt doporučuji osobně vyzkoušet jak maminkou tak nejlépe i miminkem ![]()
Já jsme zatím nahlodaná na ty cybexy, asi je v praze brzy ojuknu, tedy jeslti tam budou, píšou že v babstaru jo, ale jestli nemyslí tu lonskou kolekci..se mi moc líbní tak purpurová barvička
![]()
veru - mám pp gt3 a u nich jde ta boudička taky hodně dopředu tak třeba od nich golfky to budou mít taky ![]()
Katy, tak jsem koukala na bazoši na ten tvůj kočárek. Je moc super, jen mi vadí, že nemá přehazovací rukojeť. Kúpovala bych ho místo x-landeru, a to by mi asi vadilo ( u x-landeru mi to vadí, proto ho chci prodat). Ale jinak je super, teutonie jsou všechny moc kvalitní a vážně moc dobré.
V Babystaru maji starou kolekci Callista, maji vystavene cervene, fialove a hnede. Topas a Onyx maji i novy, oba cerne, pak maji vystavene jste nejake lonske. Byla jsem tam dnes. Ruby nevim, nekoukala jsem. pani tvrdila, ze pokud chci videt i novou kolekce, mam ten tyden pockat(kez by). Chci jen golfky a libi se mi i ty fialove lonske…tak asi jeste pockam, zatim vaham…
Zuzulendo já myslela, že měli tu berry třeba na topasu nebo onyxu. Teď jsem si to pořádně přečetla, a ty píše, že měli v černém.
Berry meli jen sedacky, z toho se moc nepozna, bohuzel. rekla bych, ze barvy jsou ve skutecnosti trochu mene vyrazne, mene zarive a spis tmavsi. aspon podle te lonske kolekce…
Verulec - taky jsem sháněla s otáčecí sedačkou a nic moc tedy výběr, nakonec mi vyšly akorát ty loola up, ale už se mi nějak nechce tolik utrácet za golfky , nehledě na to, že někdo je tedy chválí a někdo zase , že to jsou děsný rozvrkláky..taky je ale mám v plánu ojuknout ,se mi líbí ta růžovo-fialová barvička
![]()
Katy, taky už šílím z toho hledání. Už jsem přemýšlela, že koupím nějaký lehký sporťák místo těch golfek. Ale taky už do toho nechci moc investovat. Je to hrůza. Tak kdyby jsi narazila ještě na nějaký, tak písni.
veru - právě že když je otáčecí sedačka, tak už nejsou většinou tak lehký a hlavně jsou docela drahý (třeba ještě od PP jsou), no ony by se našly další, ale mě jde zase hlavně o tu skladnost, takže u nás minisporták nepadá v úvahu.. ![]()
jo a tady ještě včerejší úlovek, kdyby někoho chytly ty solana..
domča stál na tom kočárku a péroval sebou, jsem se lekla, už jsme je viděla převrácené na zemi a fakt držely jak přibité ![]()