Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
petrasebi
10.7.10 21:29

Ahojky Natasko,
pokud jsi jeste nevidela, koukni se tady:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
Promin, musis to prvni zkopirovat- nasla jsem kocarky co mela madamecrazy, no je co zavidet! A ma je pod rodinnyma fotkama!
Paaaa Peta

• Citovat
  • Upravit
10482
11.7.10 10:44

přímý let lítá do atlanty delta airlines, myslím ve spolupráci s CSA..

no, já vlastně pokračuju v práci, co jsem dělala před mateřksou, fakticky jsem přestala jen na dobu té opravdové mateřské, po porodu.. jsem konzultant v potravinářství (standardy bezpečnosti a kvality) a to se dá dělat krásně.. je to hodně zajímavé, dělám co jsem vystudovala a co mě baví.. ale občas je to náročné, dkyž se toho sejde moc.. manžel se někdy čertí, ale je mu jasné, že když si vzal ing., a ještě z naší rodiny, tak to tak je, my zahálet neumíme..

a i přesto si na kočáry najdu čas :mrgreen: protože neumím 4 hodiny v kuse jen makat, no, umím, ale na to jsem líná :D

ségra studovala na K-State, je to v takovým malým městě manhattan, uprostřed kansasu, rok, na VŠ. myslím, že se jí hodně líbil styl výuky, je to uplně něco jiného a život byl studentsky a takový prazdninový.. chybělo jí český jídlo.. když přijela, musela jsem kupovat majonezové saláty, salámy, českej chleba, čajovku atd., a od každého musela ochutnat :D (vezla jsem jí z letiště a byla u nás chvíli ..)
za ten rok nakoupila děsnýho oblečení, i Vojta má skoro všechno do 2 let z US. (byla tam pak ještě na 3týdenní stáži na jiné universitě letos na podzim).. to oblečení se fakt nedá srovnávat! super, kvalitní, levné (/v outletech), jediná věc nevydržela, jedny tepláky .. jinak všechno všecičko.. tohle fkat závidím..

P.S: koukám, že mi tohle zůlstalo viset v PC .. nějak sjem to v sobotu ráno už neposlala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
12.7.10 17:30

Peti ja bych klidne priletela jen tak na tyden nebo 10 dni, pokud by to nebyl problem :palec: Mela jsi jako namysli ze manzelov to vadi? Ja bych urco zklamana nebyla…prolezly bychom par obchodu apod… deti by si hraly :dance:
Zkusim zjistit, jestli mam na Deltu zamestnanecke letenky :think:
Peti ja jsem si vyhlidla na ebay krasny maclaren triumph, a po USA je postovne zdarma a do CR stoji 85 usd :( myslim, ze kdyz by jsi mi ho koupila a pak poslala do CR, ze by postovne bylo nizsi nez tech 85 dolaru…nebo je to realna cena?
tady je na nej odkaz, je krasny
 http://cgi.ebay.com/…483934755619

Jinak pokud bych s tou Deltou mela letenky, klidne bych priletela, treba nekdy v zari… :roll: :potlesk:

Nataso to je fajn, ze muzes pri materske pracovat, to by se mi libilo, jenze kdyz clovek nema neco uz z minula, tak najit praci pri matersky je temer nemozna :cry:
tak prave premyslim, ze bych trosku neco „rozjela“ s tema kocarkama…treba dovazet ty maclareny nebo cybexy z USA nebo Britanie, kdyz mam ty letenky, vyslo by to myslim dobre… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
12.7.10 17:30

JO a Peti nemas jeste nejakou fotecku toho Dazzlu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrasebiv
13.7.10 00:27

Ahojky holky,
tyden nebo 10dni neni problem, ja myslela, ze treba mesic je docela dlouha doba. :lol: S tim manzelem ja jen myslela, jak bych mu to podalo, ze prileti nekdo, s kym se znam jen tyden, ale snad by zvladnul dve zensky a dve deti :-D . On by toho asi vyuzil a byl by furt na motorce- dirtbiku. Ale Nataska ma pravdu, je to let pres CSA, jen to vzdycky vyslo levneji pres deltu, kdyz letis ze Statu.
Na to postovne se ti musim prvni poptat na poste, loni tu chtela sestrenka poslat ten maclaren xlr a nevzali ji to, uz krabice presahovala povolene miry- jsou to golfky. Zeptam se ti.
Ja zase dneska resim, ze se mi naskytlo koupit oranzovy zapp v super stavu za $100. Musim se rozmyslet do zitrka, ale to uz ma dojit konecne i ten cybex ruby, tak se asi rozmyslim az potom, no laka me to.
Jake fotky toho dazzlu bys chtela poslat? S malym nebo jen kocarku? Mam plno fotek kdyz jsem ho davala na prodej na ebay.
Holky, musim letet, mejte se moc hezky,
paaaa Petra :mavam:

• Citovat
  • Upravit
petrasebiv
13.7.10 03:00

Jeste jsem zapomnela napsat, ten triumph na ebay ma prodejce, od ktereho jsme kupovali loni, on ma nejlepsi ceny, ta barva co se ti libi je ve skutecnosti klasicka cervena, videla jsem v obchode, na holcicku se mo vice libi tento:
http://cgi.ebay.com/…280513672032?…
 Paaaaa

• Citovat
  • Upravit
954
13.7.10 06:22

Jéé Peti tak to cervenou urcite ne-e,tu ja nemam vubec rada, to mas pravdu, ze je lepsi ten hnedo-ruzovej, na ej uz jsem take koukala. No ale kdyby vyslo postovne treba do tech 60 usd, tak bych ho asi vzala :potlesk: on ma totiz polohovani zad ze…alespon trosku :think: Myslim, ze pujde zaslat, kdyz to i ten prodecje nabizi…ale tech 85 usd asi bude odpovidat, ze :think:
Mxy bychom na vic jak 7 az 10 dni neotravovaly a myslela jsem ze by to i pro tebe byla prijemna zmena :palec:
Ja jsem takhle jela asi po mesicni znamosti takhle s diskuzi k jedne kamaradce, sice jen do Brna a jen na 4 dny, ale bylo to bajecny a dodnes jsme v kontaktu a uz jsem u ni byla i podruhe :dance:
A nemohla by jsi treba dat nekam par fotecek toho Dazzlu a poslala mi odkaz? ;)
A toho Zappika mas moznost koupit 4-koleckoveho? Ja mam zas moznost vymenit ten muj Ruby za Zappika, tak take vaham :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
13.7.10 06:30

No a Quest se mi moc libi tento http://cgi.ebay.com/…280519874139?…
Nevidela jsi nahodou nekde ten dzinovy..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrasebiv
13.7.10 13:20

Ahojky,
muzes mi poslat email adresu, at muzu poslat vice fotek toho dazzlu. Skoda, ze jsme se nepotkali driv, nez jsem jela do CR, ja ten muj prodala taky tesne pred odletem, mohli jsme vymenit kocarky spolu :cry:
Pokud priletis, muzes klidne s tim maclaren pockat a odvezt si s sebou, to uz vydrzis, nebo ne? Ten prodejce tam porad ma nejake hezke. Myslim, ze za quest se nevyplati platit $180, ted tam ma pekny pro chlapecky jen za $130, tak treb abude i neco pro holcicky. A riflovy jsem nevidela, zkusim se podivat nekde na netu. S tim polohovanim na triumphu to bude asi jako na ruby(napisu, az dnes dojde). Jen ty zadicka jsou vycpany. Ale maji je i v obchode, tak muzes prvni vyzkouset.
S tim priletem, na to ja se jasne tesim, loni jsme byli v CR taky v zari a jeste primym letem, tak snad to nezmenili. Jen je to narozny pro deti, hlavne ta casova zmena, je tu o 6 hodin mene, a to vis, za 10 dni si clovek akorat zvykne a pak zase domu. Ale pro tebe to asi nebude problem jak pro ostatni :-D
Mej se hezky, jdu si zacvicit dokud zbytek rodinky spi- cvicim doma aerobik a snad mi ten ruby dnes dojde!!!
Paaaaaa

• Citovat
  • Upravit
petrasebiv
13.7.10 13:24

Jeste jsem zapomnela s tim zappem, porad na nim premyslim, maly mi ted spava pres den jen tak po pul hodce az hodince, tak uz by nam vyhovoval, jen nevim proc, nemela jsem ho moc v oblibe, i kdyz se mi vzhledove libi. A je ctyrkoleckovy, super stabilni- nemam zkusenost s tim vasim. Myslim, ze pro malou je jeste brzo, ale pokud na tom nic neztratis, tak proc ne.
Napadlo me, nevidela jsi v obchode nunu? Moc se mi libi v te zlute, ale uz se mi nechce davat 5000kc.
Paaaa Petra

• Citovat
  • Upravit
petrasebiv
13.7.10 15:00

http://www.kocarky-matyas.cz/…k-micralite/
Uz slevnili, nemate holky zkusenost, nezkousely jste v obchodu?
Dik, Petra

• Citovat
  • Upravit
petrasebiv
13.7.10 20:13

Ahojte holky,
tak uz jsem si precetla vesmes spatne recenze ohledne te nuny.
Jetse jsem se chtela optat na tento kocarek, je za super cenu a libi se mi:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a tento je barevne krasny:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A madame crazy, ptala jsem se dnes manzela a rikal, ze mu by nevadilo, kdys s malou doletela, tak je to ted na vas. :lol:
 Paaaaa

• Citovat
  • Upravit
petrasebiv
13.7.10 22:37

Holky, kouknete na krasny bugaboo bee. Mit mensi dite, hned bych koupila.
Dobrou
 http://atlanta.craigslist.org/…0603614.html

• Citovat
  • Upravit
954
14.7.10 14:13

Ahoj Peti,
to je skoda s tou vymenou, hned bych Dazzla brala, treba za Milu :mrgreen:
Tak ja pockam a pak bych si treba neco od toho prodejce koupila a nechala to poslat k tobe tesne predtim, nez bych prijela :potlesk: Myslim, ze by to mohlo byt realne v zari nebo rijnu, pokud by to slo. Koukala jsem na letenky a bohuzel primej let Praha-Atlanta neni,jen s prestupem pres JFK, tak to budu muset zjistit na letisti jak to vubec je a jestli mam narok na letenky s Deltou.
Ale pokud to pujde, urcite nebudu vahat a moc rady bychom s Juli priletely :dance: :dance:
Hele ale Ruby se polohovat neda :think: :think:
Uz jsem vcera koukala na Questa jake ma polohovani, je to taky docela neprakticke, musi se vysouvat ty tycky, neni to klasicke polohovani :roll:
A prisel uz ti Ruby??
JInak Mamas and Papas Luna je krasny, koukam, ze se nam fakt libi stejne kocarky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky jsemnad ni uvazovala, je hoooodne prostorna…ale ma tezsi vahu, coz ja uz od golfek chci, aby byly lehke, tenhle ma necelych 9 kg…
Micralite je asi jediny, na ktery mame odlisny nazor, proste se mi nelibi 8-) videla jsem ho i nazivo a prijde mi proste uz takovy moc ulet :twisted:
Tak a muj email na ty fotecky je klara.k@post.cz diiky
Jo a Peti jake vsechny kocarky jsi tedy uz zkusila? Ted me napadlo, nemas treba facebook?
Paaacko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrasebiv
14.7.10 20:09

Ahojky,
psala jsem pred chvilkou a neukazuje se to, tak jeste jednou. Na deltu jsem se nedivala, ale loni byl primy let az do konce zari a ja si obvykle volam, nebot se neleta kazdy den, tak je lepsi zavolat aby vysel den odletu i priletu na primy let.
Ruby dosel vcera, design je krasny, ale to polohovani jsem fakt myslela ze bude vetsi. Maly mi jako naschval usnul cestou do obchodu v aute a pak nesel prendat do kocarku, moc plakal, tak jak u toho zappa. Uz se divam zase po jinem, rozhodla jsem se pro neco uplne jineho, kocarek s vyssi nosnosti, planujem mezi 3 a 4 rokem cestovat, atk neco prostorneho. nasla jsem icoo pluto za $230 a nebo maclaren xlr za $215, tak zase setrim. :cry: Manzel mi na dalsi kocar uz neda.Ten pluto ma 40cm sirku sedacky a 25kg nosnost, xlr ma nosnost 29kg. Ty to mas jednodussi s lehouckou holcickou. Moc se mi porad libi ten callisto, ale nevim, jak jede s vestimi detmi, na youtube do nej posadili i 4 letou holcicku a vlezla se. Vsimla jsem si, ze u vas udavaji mizsi nostnost u kocarku, treba ten cybex tady udava az 20kg. Tak jsem z toho blba, je teda do 15 nebo 20kg? vzdyt je to prece velky rozdil.
Podle zkusenosti, poradis mi, jaky je rozdil mezi ru, onyx, topaz a callisto? Na strankach i udavaji stejny rozmer sedacky. Ma ten ruby stejny kolecka jak onyx, jsem z toho blazen. Moc se mne jinak ty cybexy libi, jen jsem asi nemela porizovat ten ruby. Uz jsem ho dala na inzerat, manzel nevi. Mne ani tak nejde o tu vahu kocarku a skladnost, mame dodge caravana, ja muj kocar ani neskladam. Jen potrebuji neco uzsiho na jezdeni po obchodu- ted mam kocarek jako je 4 koleckovy quinny buzz.
Poslu ti ten dazzle na mail, ale ty mas tak super kocarky, ze si radsi uzij bugaboo bee, stejne nic lepsiho nenajdes, at nedopadnes jak ja- mela jsem si ten dazzle nechat. :-(
Zatim paaa, Peta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí