Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
cena je za kočár ![]()
myslím, že zkoušejí zájem.. a třeba napřesrok bude víc barev..
musím říct, že mi udělali radost, ale na druhou stranu i starost, protže nebudu vědět, co si vybrat - jetsli zappa nebo callisto. ![]()
Ahojky,
to bude asi tezke si vybrat, kdyztak si poridis oba, ne?
Jsem na ten zapp taky zvedava, nevim, kdy dojde k nam, zatim jsem nikde na netu nic nenasla.
Jeste jsem se chtela zeptat, jak vypada ten sedy onyx? Nasla jsem novy na ebay za $105, ale ma nejake skvrny na strisce, nejde z fotky poznat jestli uvnitr nebo zvenku. Chtela bych spis ten modry. Koukni, jestli budes mit chvilku.
http://cgi.ebay.com/…270611929096?…
Hezky vikend, pa Peta
no tak to by mi neprošlo
sicee, já když budu chtít, pujdu do obchodu a prostě si koupím klidně oba najednou, ale zas já jsem šetřivá, přišlo by mi to zbytečné, a pak, ve všem rozhodujeme s mužem společně, i Rubyho jsem ho nakonec ukecala, nekoupila bych si ho bez toho aby mi řekl, ať si udělám radost..
už jsme prostě takoví ![]()
ten onyx - taky vidím něco na stříšce! může to být bahýnko z koleček, v těch místech se mi špiní stříška u Rubyho..jak ho skládám.. ale fakt tam je, zkusila bych prubnou emailem nějakou jinou fotku..
jinak mi se šedý onyx líbí daleko ví než ten černý.. já černé konstrukce vůbec nemusím! zato bílé.. ![]()
Ahojky,
my to mame doma podobne, taky vse odsouhlasime oba, co se vetsich polozek tyce, ono noveho obleceni by si treba nevsim, ale noveho kocarku urcite, ze?
Psala jsem na ten onyx dotaz, on je uplne novy, ale ma nejakou tu skvrnu na strisce, ale na fotce to vypada, ze je to uvnitr a v te casti za tim slunecnim siltem, coz pokud by to neslo videt z vrchu nevadi. Uvidim, jestli mi dnes nekdo odpovi, kdyz je nedele, aby ho treba nekdo nekoupil. Jeste premyslim jestli teda nedat vic za ten modry, nevidela jsem tento, mel by byt sedo cerny- ale aspon to rozjasnili temi prouzky.
Jinak vcera jsem malem jela do nemocnice, neco me venku stiplo a hrozne to bolelo, bylo mi spatne, no vypadalo to na pavouka. Mame jich tu plno a jedovatych. Nastesti dnes uz lepe ![]()
Diky za vsechny rady!!!!
Pa Peta ![]()
Ahojky Natasko,
prosila bych jeste o posledni radu. Chci dnes objednat novy onyx a nevim, jestli cerveny nebo modry. Cerveny jsem videla, ale nevim, jak vypada modry. Je hodne tmavy? Manzelovi se libi oranzova, skoda, ze u nas neni v oranzove- videla jsem pekny na mimibazaru.
Co myslis ty, modry nebo cerveny? Chtela bych vyraznejsi barvy.
Diky mooooc,
pa Peta
Peti, já nevím, jak vapadá ten modrý v reálu, hodně si pamatuju oranžový, a ostatní vůbec.. to víš, já koukala jen po callistu.. takže asi fakt neporadím..
ale červený kočár pro kluka mi přijde super
už mám druhej ![]()
Ahojky,
tak jsem v pondeli objednala ten cerveny se zlutymi pruhy, mel by dojit dnes, tak se nemuzu dockat. Nebude to uz takove prekvapeni, nebot je to uplne stejny co jsem si zkousela u nas v obchode, ale nevadi, i tak se tesim ![]()
Poslu pak nejakou fotecku,
pa a mej se hezky, Peta
Ahojky,
dneska se koukam na ebay a myslela jsem, ze me snad odvezou, zase tam bylo po mesici callisto za $150. Ja mam na ty kocarky asi smulu. Onyx dosel vcera a vzhledove krasny, jen mela madame crazy pravdu, predni kolecka hodne rachoti. Nechapu to, ten v obchode byl v poradku. Proste kdyz s nim jedes, tak ta predni kolecka hodne vybruji. Ten ruby to nedela. Jsem na sebe nastvana, nejhorsi je, ze tady cybex na bazaru neprodam, nikdo to nezna. Mela jsem se jet podivat na ten maclaren xt, ale kdyz oni je nemaji vzhledove a ni barevne zajimave, ale jsou teda opravdu kvalitni. Po me zkusenosti bych rekla, ze co se jizdy tyce tak je lepsi pouzity maclaren nez novy cybex- nemluvim o callistu, to nevim.
Tak jen nevim, co mi rekne manzel, az s tim onyxem vyjedeme ven, asi me posle nekam ![]()
Mela jsem koupit to callisto, jak jste radily.
Tak zatim paaaa a mej se hezky,
Peta
Ahoj holky, tak jsme zpet z dovolene…prileteli jsme vcera vecer. Bylo baaajecne
![]()
Peti tak koukam, ze jsi nakonec sla do Onyxu
no ja to s tema koleckama rikala, fakt mi proste Onyx prisel jak silenej rachtak…Ruby vubec tolik nerachta jako Onyx…ta kolecka jsou proste takova moc plastova a hlucna a navic nemaji odpruzeni, nebo se aspon tak nechovaji…
Projela jsem tady ty posledni prispevky a musim rict, ze Techno XT za 100 dolaru nebo ten uplne novy za 170 to je pecka…skoda, ze jsi do toho nesla…
ty barvy a designy Maclarenu fakt nic moc, proste Britove, neumeji se moc odvazat, ale kvalita kocarku je neprekonatelna…
Jo a Peti ten Onyx ma kolecka stejne vyplnena, jako mel Dazzle vid?? A Dazzle tolik nerachtal?
Ahojky,
moc vam to slusi na fotce, super, ze se dovolena vydarila!! Taky bych hned nekam jela, jen ten nas maly je ted opravdu moc protivny a nevim, jak bychom zvladli cestu a taky se vseho boji, i zviratek v zoo. Mame pred vjezdem do osidli staje, tak se chodime divat na konicky, ale jek se nejaky priblizi, hned pelasi s brekem.
Jinak co se kocarku tyce, dala jsem si prestavku, pouzivam zase ten nas sportovni, v tom se mu krasne spinka. Ten cybex neni az tak hrozny, jen je teda dost uzky, mit mensi ditko, tak na to kolik stoji je super. Ja mam smulu, ze vzdycky az neco objednam tak najdu nejaky lepsi deal. ted jsem narazila na stranky, kde je onyx za $120 a topaz za $140- ja koupila onyx za $142. Ale jak jsi psala, mela jsem jit asi do toho topazu, chybi nam dost madlo. Ja to porad porovnavala co se kolecek tyce s maclarenem questem a mela jsem strach, ze u toho topaza budou moc velky, ale ted se mi zase ten onyx zda moc maly, no je to kolotoc. Jen nechapu, jaky je teda mezi onyxem a topazem rozdil, myslis, ze ma topaz sirsi a delsi sedacku, kdyz do nej sedi vlozna taska? Premyslim, ze kdyby se mi podarilo prodat ten ruby a onyx, koupila bych topaz??
A co se toho dazzlu tyce, tak kolecka mel taky plny, ale nepamatuji si, ze by rachotila. Protoze jak jsem zkousela doma ten novy onyx, tak jsem si toho rachoceni hned vsimla, asi jsou u toho dazzlu z lepsiho materialu. Ale dazzle je ma vsechna odpruzeny, tak nevim, jestli to dela v tom rachoceni rozdil. Ale mne jel opravdu potichu na ruznem terenu.
A hlavne mel sirokou a dlouhou sedacku- 35cm a 50cm operka na zada, to ma malo kocarku. Ja bych ho poridila hned znovu, ale nejde tu sehnat ani novy ani pouzity.
Az budes mit chvilku, posli vice fotek z dovolene a kde jste vubec byli?
Paaaa mej se hezky, Peta
Ahoj Peti, ja prave nevim jestli ma Topaz vetsi sedacku nebo ne…prodavacka v obchode mi rikala jen o tech dvou rozdilech, madlo a vetsi kolecka.
Mam ted nabidku od jedne pani koupit cerny Dazzle, dva mesice stary, za 4 tis. a mozna bych ukecala jeste nejakou slevu…tak nad tim premyslim
ale ted kocarky mam, tak dalsi nepotrbuju, ale strasne se mi libi a chtela jsem ho vyzkouset a taky se u nas neda moc pouzity sehnat..
Jinak ja si myslim, ze ten Topaz bude ale podobne rachtat, jako Onyx, ja nevim jak to ma s odpruzenim, ale myslim, ze to hraje dots roli..
Rikas ze dazzle ma odpruzeni vsech kolecek…to je bezva, to si myslim je u golfek potreba.
Fotecky tedy nejake vlozim sem a poslu odkaz na fotogalerii, byli jsme 12 dni v Bulharsku, i s pritelovyma rodicema, maji tam rodinne zname, takze babicka se starala o Juli a ja jsem si konecne odpocinula
![]()
topaz má mít odpružená všechna kolečka, i přední i zadní. ve velikosti sedáku se myslím výrazně neliší, ale je polstrovanější, přijde mi od pohledu pohodlnější.. stejně jako callisto..
a týjo, koukám, dazzle je fakt luxusní co do velikosti sedáku!!
(páč třeba jané slalom reverse má sedák 28cm na šířku .. )a to je sporťák..
Peti, držím palce s prodejem cybexů, psala jsi, že se prodávají blbě
to je fakt škoda.. ![]()
Madamecr. koukala jsem na mmb, že ten modrý ruby, co jsi prodala, už paní posílá dál.. ![]()
já vždycky píšu, že ruby je tak pro dvouleté dítě, co se chce svézt.. u nás prostě ideální, i přes to, kolik je Vojtovi (právě dneska
. je to jak zapp - taky není pro každého..
krásný fotky z dovolený! a je super jet někam, kde máš nějaké příbuzné/známé, prostě místní, je to uplně o něčem jiném. no a navíc s babičkou, která se postará, to je taky super!!
Ahojky,
vitam zpatky!! Krasny fotky, predstavovala jsem si Bulharsko jinak, hodne mi to pripomina tady plaz v Destinu na Floride. ![]()
My mame dneska 1.vyroci snatku, tak se chystame nekam vyrazit, snad bude maly hodny, babicku na hlidani tu nemame. ![]()
Jak jsi se ptala na ten city mini, podarilo se mi vyzkouset jen ten pro dvojcata a jel hezky, poslu foto, na jednech strankach ho pani srovnava se zappem. Ten modry zapp je uplne stejne jaky jsem mela ja.
Ruby jsem dala na prodej za $55 a onyx za $90 a zatim nema nikdo zajem, tak snad prodam aspon jeden z nich.
Asi jsem i mela ten dazzle prodat v CR, ja ho nechala i s fusakem za $100. Za 4000kc je pouzivany dost drahy, novy uz je i za 5200kc- myslim teda. Skoda, ze je s onyxem nemohu provnat vedle sebe, ale myslim, ze mel lepsi sedacku, u onyxu mam operku na nohy v te poloze pro mensi deti a akorat ma ten muj kolena na konci, kdybych ji dala dolu, tak mi z nej vypadne, je tam ta sedaci plocha moc kratka- u rubyho je to vetsi. No kdybych kocarky prodala, mozna bych koupila ten topaz, ovsem pokud ma vetsi sedacku.
Holky, mejte se moc hezky,
paaaa Peta
Ahojky,
vypada to super, to slozeni ani nevadi, porad dost male a i sedacka vypada prostorne, ani nevim, jestli ta cena byla za cely kocarek nebo jen sedacku. Skoda, ze ten muj prcek neni o rok mladsi, hned bych si koupila. Ale na nase podminky je to idealni kocarek pro mimco. Povedl se, jen mohli udelat vice barev a treba zkombinovat nejake nebo s potiskem, aby to bylo zajimavejsi.
nasla jsem u nas na inzeratu pouzity maclaren xt za $100, tak pokud pani odepise, pojedu se podivat.
Mej se hezky, paaa