Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
30.8.10 11:41

No to už radši Bugaboo Bee, tam jde taky vložná vložka a taky by byl i pro mimi i pro Julinku… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nellyna
31.8.10 16:28

Ahoj holky prosim vas nevite kde sehnat slunecnik ktery by pasoval na Cybex Topaz? predem diky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
99
1.9.10 02:26

Ahojky, to bohuzel nemam tuseni, ale snad budou moci holky poradit. Ale mela bych zase dotaz ja na ten topaz, mohla bys, prosim napsat, jestli ti rachoti kolecka, jakou sirku a delku ma sedacka a taky jestli se dite muze v sede opirat o madlo. Diky moc, mela jsem ruby a onyx, ale nemohu tady nikde ve Statech okouknout topaz nebo callisto. Vetsinou totiz uvadeji prodejce stejne miry sedacky u vsech cybexu, ale kdyz se do topaze a callista vleze taska na mimi, tak by snad mely mit sirsi sedacku. No aspon co si ja teda logicky myslim. Diky moc,
Peta
Rekla bych, ze holky v teto diskuzi asi slunecnik nemaji a nemely, snad ti nekdo poradi a nebo v obchodu!!
Mej se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.9.10 11:47

je, peti, já je před měsícem měřila,ale jen ze zvědavosti a nezapsala jsem si to, blbec.. ale nejširší byl RUby, určitě.. topaz má madlo jako callisto, měkké, podle mého se o něj dítě neopře… :-?
přišlo mi, že onyx i ostatní byly široké stejně.. asi plus minus 1cm..
a zrovínka včera jsem byla na čumendu v malvíkovia oměřila jsem si všechny sporťáky ale cybexy jsem neměřila, páč na ně jezdím často do babystaru :-P

Nellyno, bohužel nevím, zkus si napsat do babystar (www.babystar.cz) je to vzorková prodejna výhradního dovozce cybexu do čr.. mohli by vědět.
nebo se zeptat tady: https://www.emimino.cz/…topaz-21702/ třeba odpoví někdo, kdo je má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.9.10 11:53

jo, Peti, ty kolečka. jsou opdružená všechhna, takže klektají méně, než u onyxe a rubyho, ale jsou to pořád jen golfky, takže na nerovném povrchu to prostě drnčí.. ale tak nějak klasicky, .. maadame myslím psala, že onyx chrastí víc jak Ruby.. tak topaz zase méně než ruby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.9.10 16:22

Ahojky Natasko,
moc diky za info, ja uz jsem nejak blbnu z tech kocarku, hlavne od te doby co jsem se dala do tech onyxu a kratky cas tech kocarku vyzkousela vice, no manzel mi uz kupovani zakazal. Ja puvodne moc chtela zase dazzla od silver cross, ale manzel rekl, ze znovu kocarek a jeste za vic penez kupovat nebude, tak jsem porad premyslela, jaky by se tak hodil i pro dite do tech treba 4 let- to se chystame do Disney a pod., proste aby v nem dite nevypadlo blbe i to starsi, tak jsem nakonec koupila maclaren xt. Jenom jsem si ho nemohla nikde vyzkouset, koupila jsem ho tady v Atlante od jedne pani a jelikoz ho mela zabaleny v krabice, nedovolila se mi s nim samozrejme projet. Kocarek je to hezky- nejnovejsi model 2010- black on black, ale pripadne mi rozhrkany, uplne stejne jak treba perego si. Oni jak tam vyrobi tu prodluzovaci rukojet, tak se ti to hybe mirne ze strany na stranu v ruce. Divala jsem se na jine diskuze a proste si musis zvyknout. Ale je mi to divny, musim uznat, ze nejlepe mi vyhovoval na ovladani prave cybex, tam jsou ty rukojete moc pohodlne, siroke. Takze jsem dala kocarek na ebay, manzel fakt nastvany. Pokud se neproda, necham si ho a treba si zvyknu, nevim, jak to popsat, ale je to uz fakt strojovna, neco jako kdyz jedes s peregem plikem, asi to delaji i ta vetsi kolecka. Cybex je takovy jednoduchy, prijemny, tezko vysvetlim, asi jde opravdu o zvyk. Mozna bude jezdit hezky za vasich podminek, na popojizdeni po obchodu uz je moc velky. Ja bych tak brala zkombinovat cybex onyx s dazzle- sedacku z dazzlu a rukojet z onyxe, no co nadelam.
Mej se zatim hezky, pa
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.9.10 16:24

Omlouvam se za pravopisne chyby, neda se to po me cist!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.9.10 16:31

Ta strecha je paradni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nellyna
1.9.10 16:33

Ahoj Pet, tak Naty uz na vsechno odpovedela :-) jeste pridavam, ze jsem s nim spokojena, az na tu strechu, proto shanim slunecnik..jinak dekuji za odkazy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
99
1.9.10 16:34

Pro vetsi deti ma ale zbytecne dlouhou operku na nozky a naopak kratkou operku ba zada- ale zase ma udelanou sedacku, ze z ni dite nevypadava- tak mi to delal maly v onyxu- nemohla jsem u nej sklopit oprku na nozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.9.10 16:37

Ahojky,
drzim palce v hledani slunecniku! Jeste jsem se chtela zeptat, ty prodluzovaci rukojete se ti hybou nebo drzi pevne? Diky moc, jeste pokud mas fotecku detatka v kocarku, pridalas bys nam ji do nasi diskuze?
Diky, pa, Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.9.10 19:09

Peti to je fakt pech, já jsem vždycky chtěla Techno a ty bys chtěla mého Dazzla, fakt to nejde nějak udělat s tím posláním??? Nevymyslíš to nějak, že by jsme ty kočárky vyměnily… :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.9.10 19:34

Ahojky madamecrazy,
nevim, jak to ten jiny prodejce na ebay posila, ja se tady ptala na poste a rekli mi $450. Myslim, ze tam jde o centimetry co se tyce velikosti krabice- myslim, ze quest vyjde levneji poslat, zato xlr uz zase neposlou vubec. Je to na houby, do CR se taky v nejblizsi dobe nechystame- maly uz plati plnou cenu za letenku.
Videla jsem, zes dala quest na prodej, moc to Julince v nem sluselo. Skoda, ze nevyrobi kocarek s jinou velikosti kolecek- myslim, ze quest je mam moc maly a techno xt zas moc velky.
Jinak na fotce to techno vypada dobre, ve skutecnosti mne pripadne moc velky, to bude asi stejny jak ten topaz, ale je teda vymakany co se strisky, potahu a kolecek tyce- ma tam ty odrazky jake jsou na aute- asi praktictejsi pro CR nez pro me tady v US. A taky cely obsity temi reflexnimi pruhy. Nevim, jak to poslat, fakt nekecam, na ebay kdyz jsem zadala mezinarodni poslani, tak mi vyjela moznost jen od UPS za $950. Do Kanady a ta je kousek je to $56.
Omlouvam se, pa
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.9.10 21:03

Peti ja vím no, ale nějak to ti prodejci přeci musejí udělat :) nechtěla bys třeba tu krabici na poštu vzít a zkusit se jich zeptat?
Já budu mít ještě možná černý Cybex Topaz :dance: Škoda, že nikdo teď nejede do ČR :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.9.10 22:04

Ahojky,
byla jsem na poste, mela jsem totiz jednu zajemkyni z Kanady, tak jsem se ptala i na CR. Je to tou velikosti krabice. Kdyz loni sestrenka vezla domu ten xlr a quest, taky ji na letisti rekli, ze musi zaplatit $150 navic za nadmerne rozmery. Jenomze jsme meli stesti, rekla jsem, ze ty penize nemame a nakonec se to vyresilo, ze se kocaarky vytahli z krabice- vesli se do jedne- a zabalili se jen do igelitu- tak jak se bali kufry v CR a pak ji to vzali. Nevim, proc posta zrusila posilani po mori, nechapu, kdyz to po mori dojde sem z Evropy, proc pak lod nenaplni zase baliky z Ameriky.
Nemela bys spis setrit na bee nez kupovat topaz :mrgreen: Tak jestli poridis, jsem zvedava, co si o nem budes myslet- myslim, ze je velikost jak ten xt- u toho xt taky kolecka nerachoti.
Paaa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4