Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
male to slusi v kazdem kocarku, zavidim, jaky je to prdosek, ten muj se ted vytahl, ze uz se skoro nevleze do jeho sportovniho kocarku. Uz prave i manzel rikal, ze mozna na case prodat, no a pak vlastne nebudu mit kocarek zadny. Vis, kdybych si koupila ten topaz za $105 i s postovnym, tak uz to neni takova hruza, na tom uz tak neprodelam, jako na tech predchozich. Proste mit jen kocarek do zoo a na podobne vylety, i kdybych si v nem jen mela vezt potrebne veci, nez to tahat v batohu. A pak clovek nikdy nevi, kdy se ten maly unavi. Proste nejaky kocarek, aby v nem ten muj nevypadal blbe treba ve 3 letech.
Takze bys spis doporucovala topaz, laka me to teda, ze bych jeste naposledy koupila, asi ten modry.
A co kolecka, jsou vetsi nebo jak u dazzlu? A jak funguje to madlo?
Diky moc za rady, skoda, ze nejsem v CR, to bychom si kocarky stridaly,
tak pa Peta
A manzelovi uz o kacarcich nerikam, objednala bych si ho tajne, pres kamosku ![]()
Paaaa
A jak se na to tvari ten tvuj?
No to je moc škoda, taky by mi to vyhovovalo, s někým střídat a půjčovat si kočárky ![]()
A ty jsi už toho Maclarena prodala? Topaz má určitě větší kolečka než Dazzle, docela dost rozdíl, Topaz má snad největší kolečka ze všech golfek, co jsem viděla, ale zase díky tomu bude dobře jezdit třeba ve sněhu, na nerovnostech apod. To madlo je docela fajn, i když je volnější, tak se za něj Julinka drží a opírá ![]()
Ahojky,
maclaren se prodal na ebay, za cenu co jsem poridila, tak aspon na tomto kocarku jsem neprodelala ![]()
Ono tady jsou ty podminky jinaci nez u vas, co se potreby kocarku tyce, tak premyslim, ze i ten topaz by mi asi pripadal velky. Ale byl pekne odpruzeny ten maclaren a vymakany co se materialu, strisky tyce. Na fotce se mi libil vic nez ve skutecnosti. A ty prodluzovaci rukojete se ti opravdu hybali v rukach, pripadal mi takovy nestabilni, uplne jinaci nez quest. Proste pri zataceni se prvni ohnly tycky a pak az kocarek zabocil. No divne na tak drahy kocarek. Asi na vsem je neco.
A uz jsi vymyslela, co proridis, az se narodi miminko? Podle toho, jak je Julinka mala si myslim, ze bys urcite mela poridit sourozenecky kocarek nez jenom stupatko. Co vim, tak kamosce se unavi na vylete i 4 lety kluk a to je ho dost. Ja si rikam, ze radsi povezu kocarek, nez se tahnout s velkou taskou nebo batohem, vsak vis, kolik tech veci je potreba.
Ten dazzle je paradni, jen skoda, ze neni to madlo a jak rikas, i ja jsem si obcas kopla do kolecek. Myslim, ze to neni tak hrozny, jde asi o zvyk, manzel do kolecek nekopal vubec, tak nevim, jestli byt vyssi o par cm pomuze. Ale jinak je to idealni co se velikosti sedacky tyce, ten maclaren ma moc kratkou operku zad. Tak si rikam, ze dazzle ma kratsi operku u nozicek, ale pro vetsi dite je to idealni a aspon se zase opre hlavickou.
Tak ti nevim, momentalne si nedovedem predstavit mit jeste druhe dite, tak skoda, rada bych vyzkousela vice kocarku. Laka me to bugaboo bee plus.
Mej se zatim hezky, diky za vsechny rady,
paaaa Peta
Ahojky madamecrazy,
chtela jsem se jeste zeptat, zkousela jsi jak sedi pordlozky od maclarena do jinych kocarku? treba do topaze nebo dazzlu?
Diky, pa Peta
Jů, madamec, gratuluju k novému úlovku!
honem recenzi na topaze sem. a pěkně obšírnou
se těším!!!
Peti, do callista se mi jináč krásně vlezl i Vojta, i zádovka mu byla jakžtk.. ale on prohlásil, že to není vojtův kočárek, že ten je pro mimi, a že on má svj červený doma (ruby) - v něm jinak teď v pohodě usínal v restauraci na dovče.. a chrněl v pohodě taky..
no, takže bohužel, moc jsem se s ním neprojela, protože on hnedka vystupoval.
rozměrově je jiak stejný jako topaz (sedačka), madlo stejně měkké, ..
topaz má oprav du největší kola co jsem u golfek kdy viděla..
a že by drncal mi nepřijde…
anomisko - teda, škoda toho limitu cenového ![]()
jinak ruby fakt doporučuju od 18m až 2 let, jako golfčičky na přejezdy,.. jako že ho miluju a jeho kvality už docenil i můj muž, tak prostě na menší než 18m dítě podle mého fakt není… plus kolečka jsou malá.. na zimu ani omylem.. ![]()
Ahojky,
zkousela jsem najit prumer kolecek u toho topaze, ale marne. Maclaren xt mel 16.5cm a uz mi pripadl, ze ma konstrukci moc velkou v pomeru se sedackou. Myslim, ze ten topaz muze mit max o 1cm vice. Na fotkach nevypadaji tak velka. Pri hledani jsem narazila na novou napodobeninu dazzle, neni spatna, jen to trosku preplacali, posilam foto.
A na ebay ma dobry prodejce hodne orig. maclaren podlozek za $13 + $13.45 postovne do CR.
http://stores.ebay.com/…oducts-Store
Zatim pa holky a preji hezkou nedeli!
Peta
peti, nawww.cybexonline.com (ofiko stránka výrobce) to je.. 17.4cm průměr ![]()
Ahojky,
tak to bude vzhledove skoro jako ten maclaren xt, i kdyz na fotce se mi libi. No na onyxu se mi zdala kolecka mala, tahle zase dost vela, meli vyrobit neco mezi. Dost me to laka vyzkouset ten topaz modry kolekce 2009 za $102, na tom uz tak moc neztratim. Ale musim se priznat, koupila jsem znovu dazzle, bohuzel oranzovy, takze uplne stejny co jsem mela. Jen je jeste v Miami, mam tam zname, co mi ho vyzvedli a chystaji se do Atlanty, jeste nevim presne kdy. Ale brzo. Manzel o tom jeste nevi, radsi mu nic nerikam, ma to byt v jak novem stavu, tak kdyby nahodou kocarek vypadal spatne, ani mu to nereknu. Pro nas je dulezita sirka a delka zadove operky a tu mel dazzle nejlepsi. Ma sice kratsi operku na nohy, ale to nam vyhovuje. Jsem zvedava, chtela jsem jinou barvu, treba cerny nebo ten modry, ale nevadi.
Tak pa,
Peta
Skoda jen, ze uz nevyzkousim to callisto, kdyby mel maly teprve nejakych 18 mesicu, hned bych poridila
Ze mam smula, tak pozde jsem ho objevila a az ted maji velke slevy ![]()
Holky ja jsem zacla v patek krvacet, byla jsem v Podoli na tehu ambulanci a dostala jsem prasky na udrzeni tehotenstvi. Tak snad trosku pomohly, dneska uz krvaceni/spineni temer ustalo, a zitra rano jdu ke sve gyndarce a dozvim se, jestli tam mimi porad je a nebo jsem potratila ![]()
Pisnu postrehy pozdeji, drzte mi palecky ![]()
Ahojky Klarko,
to je mi lito, drzim palce!!! Dej vedet, jak jsi dopadla,
pa Peta
Tak vše dopadlo dobře, mimi se vyvíjí a špinění snad ustane, budu brát Utrogestan až do 13. týdne..
""http://lmtf.lilypie.com/TikiPic.php/TXVa.jpg":http://lmtf.lilypie.com/…php/TXVa.jpghttp://lmtf.lilypie.com/TXVap2.png
to je super
taky jsem s Vojtou špinila, měla utrogestan, v podstaě od 5 týdne do 12 jsem byla furt na hromadě, viroza, zánět močáku, špinění.. a jakej je to kluk jako buk
ve čtvrtek jde prvně do školky ![]()
Ahojky,
tak jsem taky rada, ze to dobre dopadlo! A at je mimco zdrave tak jak Natascino!
Paaa holky,
Peta