Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
2.10.10 21:54

hihi, tak na to nesmíš myslet a prostě do toho jít! :) my chceme s mužem děti tři, s většími rozestupy (tak ty tři a více let), líbí se nám velké rodiny… prostě děti vždycky nějak zvládneš.. věř mi, i já s Vojtou mám dost co dělat poslední dobou… :D ty vztekačky, teď období proč.. z toho lezu po zdi :mrgreen:

no, těhotenství zatím zvládám dobře, jen jsem děsně líná pracovat.. což je dost blbé.. :mrgreen: blbě se mi už u toho sedí u stolu .. :)
no a zavazování tkaniček je peklo :)

jj, taky si myslím, že červená je pro kluka hezká, vynikne v tom modré oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
3.10.10 08:22

Ahoj holky,
tak jsem zpět ze Slovenska, krásně jsem si odpočinula, Julinku hlídala babička a já mohla relaxovat a dávat na sebe pozor. Hrozba potratu je zatím zažehnaná, tak snad už to tak vydrží, už vstupuju do 11. týdne.
Jediné, co jsem měla na starosti bylo vybírání svatebních šatů, kytičky, hostiny, šatiček pro Juli apod. jelikož se budeme v listopadu brát :palec:
Ale jsem ráda doma, doma je prostě doma :potlesk:

Nataško moc gratuluju ke Callistu, myslím, že to je prostě nejlepší volba, stále nad ním také uvažuji pro mimi, protože se tam dá nasadit ta hluboká korba a pasuje tam autosedačka Maxi Cosi…a tyhle dvě moje podmínky nesplňují snad žádné jiné golfky. Červená je pro chlapečky výborná barva :potlesk:

Jinak já jsem se po dlouhém letním hledání a střídání golfek vrátila ke svému milovanému Bee, Maclarena jsem prodala a koupil si zase Bee a jsem moc spokojená a určitě ho necháme celou zimu a na jaře se uvidí. Měla jsem fakt možnost těch golfek porovnat hodně, a vítězem je Quest a Bee (možná i Callisto, které jsem zatím nezkusila). Jenže s Questem bych si v zimě moc neškrtla, má hodně malá kolečka, Bee má přeci jen velikááánské odpružení a na golfky hodně velká kola, vyhovuje mi prostě ve všech směrech.
Tím má golfková „cesta“ tedy zatím končí, i když kdo ví :mrgreen: :jazyk:

Jinak včera jme byli mrknout na veletrhu v Letňanech a Malvík tam měl vystavenou SOLU od Mamas and Papas a dost mě tedy zaujala, případně pro druhé mimi. Už jsem na ní koukala na netu dýl, ale nikdy jsem jí neviděla naživo. Sporťák váží jen 10 kg, má super vlastnosti a i hl. korba je dost prostorná :potlesk: Až stáhnu foto, tak sem vložím, mám je v mobilu.
No a taky jsem okukovala a vyfotila tu novinku od Casualplay Kudu, ještě nejde nikde sehnat info, oni měli půjčený ze Španělska jen prototyp na výstavu a po skončení ho zase posílají zpět, na trh bude uveden prý v dubnu..

Peti tak nakonec máš zase ten Dazzle ju…ale jak to tak čtu, tak ty vlastně už kočárek stejně moc nepotřebuješ viď ;) Musíte jít do druhého mimi, abys mohla zase vybírat :lol: :lol:
My jsme plánovali druhé mimi nejpozději do 4 let od prvního, ale takhle blízko sebe vyloženě ne a když s etak stalo, holt to budu muset zvládnout :roll: :-D ale Julinka je hodná, zlatíčko, sama si hraje, není na mě závislá a kromě občasných vztekacích hysterických „záchvatů“ je fakt výborná :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.10.10 10:15

Madamecrazy - gratuluju ke svatbě!! :kytka:
jj, kde jsu ty časy výběru šatiček :) (já se vdávala před 6lety :))
a držíme palce s druhátkem. 11tt už je dobrá meta :palec:

už se těším na fotku z veletrhu. já se tam nedostala.. myslela jsem, že zajdu ve čt, až bude vojta ve školce. jenže nebyl, páč měl děsivej kašel celý týden.. a víkend bych fakt nedala.. prý tam bylo hroznejch lidí a to já fakt nemusím.. :-?

tak to callisto fakt musíš někdy vyzkoušet :) to je skoro mezera ve vzdělání :jazyk: :mrgreen:
nebyla jsem scholná ho složit, pořád stojí u garáže.,., :) ale asi budu muset :) dokonce i manžel tuhle prohlásil, že je to super kočárek a že ta taška bude bezva na přenášení - no zírala sjem jako puk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.10.10 10:55

Děkuji za gratulace :palec:
Už se těším až se přehoupnem přes ten 12. týden, i když to už je teď skoro to samé, že :mrgreen:

Já Callisto právě vždy zkoušela jen v obchodě a byla jsem nadšená, ale v ulicích ještě ne. Já bych stejně chtěla tu kolekci 2010, takže nemusím nikam pospíchat, třeba na ní budou na jaře akce a jsem zvědavá na kolekci 2011 8-o

Zatím tedy zůstáváme u Bee a na jaře právě asi to Callisto a k němu asi Phila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.10.10 17:17

Ahojky holky,
taky moc gratuluji k zasnoubeni!! Ja se vdavala loni a jeste porad pokukuji po svatebnich satech, je to neco jak ty kocarky, no krasa. Tak jsem zvedava, jak Klarka dopadne, ja koupila jedny saty, pak prodala, pak druhe a stejne jsem nebyla 100% spokojena, je to tezky, jak clovek moc premysli. Divala jsem se nedavno na ebay a hrozne se mi libi tento styl- posilam foto.
S tim druhym ditetem si to jeste rozmyslim, ma to proste hodne pro a proti, zacit zase znovu, no nevim. Pokud se rozmyslime, tak snad az za rok, at nemam doma dve mimca, ten muj chlapecek je na nas zatim porad dost zavisly a taky chybi babicky a pod.
Ale holcicka by byla parada, to obleceni je nadherne, a zase kupovat kocarek, to by se mi libilo! :-P
Holky, mejte se zatim hezky, letime do obchodu, od mojeho segra ma rocni holcicku tak chci koupit nejakou bundu, meli hezky s hello kitty. Kdyby jste nebyly obe tehule, zeptala bych se vas, jestli nechcete koupit guess kabat, koupit jsem krasny modrofialovy a jen jsem zkousela doma a nejak mi ta barva nesedi, jinak je krasny, asi vratim a koupim jiny.
Tak se holky opatrujte!!!
Pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.10.10 17:29

Saty mam v druhem pocitaci, ale manzel vzal dnes s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.10.10 21:12

Peti, ono to není až tak strašné.. :D
Vojta je taky závislák, ale jen někdy..
začíná mít takové ty záchvaty, že maminka musí nakrmit, že on neumí papat sám a tak.. říkám si jestli nezačíná žárlit na miminko..

jj, svatební šaty.. to bych taky vybírala :D ale už je to déle.. těším se na fotečky!!!

tak jsem si teď zavybírala na gap a pod., na děti.. ségra jede na 10 dní do newyorku, tak bude nakupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.10.10 21:21

Peti presne jak pise Nataska, ono to nebude tak hrozne… Jak pises, ze zase zacinat cele odznovu se ti nechce, tak prave vyhoda toho, ze budu mit deti takhle blizko sebe je to, ze nebudu muset zacinat odznova, vsechno mame po Juli a kdyz uz v tom jsem, tak to aspon budu mit brzy za sebou a pak se brzy vratim do „normalniho“ zivota bez plen apod. :mrgreen: :dance:
Nevyhoda je ta, ze to bude zahul, prave treba kvuli tomu, ze taky nemame zadne babicky, respektive jen jednu a ta je na vychodnim Slovensku :roll:
Ten kabatek je krasny, jaka je to velikost?
Ted me napadlo, vetsina US stranek obleceni nezasila mimo US, myslis, ze kdybych si neco vybrala, zapltila to klasicky paypalem, tak bych si to mohla nechat poslat k tobe a ty pak poslat me, samozrejme postovne a vse okolo bych uhradila.. :palec: Ale treba prave na strankach Gap nebo Old Navy maji tak krasne veci…kam se na to hrabe proflaklej Next…

Natasko tak to se mas, to bych si taky zaletela na nakupy, mam sice ty letenky, ale nejak bych to asi s tehotna nedala…nevim nevim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.10.10 21:32

madamecr., mrkni na oldnavy, (a gap) mají tam novinku, zasílají do evropy a mají tam i čechy.. nijak jsem to nezkoumala, nepotřebuju to :D ale objevila sjem tp právě o víkendu…

já už si tedy trochu odvykla :D stačí mi malá kabelka, v ní pití, nemusím tahat pleny, ubrousky, náhradní oblečení, to mě čeká všechno znovu.. ale tak to prostě je… :) a já se na to i těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.10.10 22:46

Tak to s eurcite mrknu :)
Ale presne jak pises, taky mi staci jen mensi kabelka a v ni piti a pripadne jedna plenka a vlhc. ubrousky…tak se budu muset zase porozhlednout po nejake vetsi prebal. tasce…
Ty mas tu original Cybex Callisto tasku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.10.10 23:16

Ahojte holky,
tak to je pro me novina, ze posilaji do CR, zrovna jsem to minuly tyden prohlizela- stranky old navy a bylo tam myslim do 50 zemi, ale ne do CR. Tak to asi zmenili. Jinak ja jsem ted porad v old navy, min tyden jim zkoncily slevy na detske zbozi, ceny byly fakt super a je pravda, ze letos nam sedi veci vic od old navy nez nextu. Zbytecne jsem v kvetnu, kdyz jsem byla v CR nakoupila hromadu od nextu. Poslu fotku, co mame od old navy- vesty byly na $15, tricka na $5, teplacky dole do gumy na $7 a mikce k tomu na $10 a podsite kapsace na $10- vse krasne sedi.
Jinak pro me by nebyl problem neco poslat, pokud mate zajem,
pa Peta
Zapomnela jsem, ze mam fotky v novem pocitaci a tatinek jeste neni doma, jel dnes na motorku.
A s tim druhym ditkem, to se jeste uvidi, je to tu taky moc drahe, co se porodneho tyce a pak to cestovani do CR, to taky neni zabava s dvema detmi. Nataska mi pripomina kamosku, tak uz ma 3 kluky, od sebe 7let a 4roky, ma to doma super zorganizovane, ale zije fakt jen pro ne, to uz mas plno aktivit a konicku, no clovek se s tim musi narodit.
Ta paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.10.10 23:20

Nataska ma pravdu s tim posilanim, fakt tam je i CR a holky, dnes a zitra maji akci pri objednani online mate 30% slevu na cely nakup- nedivala jsem se, kolik je postovne. Tak paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.10.10 23:22

http://oldnavy.gap.com/?
Z vlastni zkusenosti, u old navy holcici veci jsou o hodne mensi nez klucici, a klucici bavlnene se srazi pranim- mojemu vse sedi na 3 roky velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.10.10 23:30

madame - jakou callisto tašku? cybexy snad žádnou nemají, ne? mám origoš quinny, ale není extra dobrá, raději mám Oilily červenou…

taky jsem koukala jako puk, objevil to manžel, když jsem mu ukazovala, co jksem vybrala.. (já vybírám jen ideově, nákupy nechávám na ségře, ona to pak bere v outletech..) a fakt je tam mezi těmi 50 zeměmi CZ..

Peti - my máme taky mraky věcí z old navy.. jsou fakt super!! akorát u nás tak o jednu velikost - v roce nosil 12-18m atd. pak taky gap, tam nám velikosti sedí přesně..super šusťáky, tepláky, ..
ona ségra byla v US rok ve škole, když se vojta narodil, a vloni na 3 týdny na stáži a letos jede zas už jen na 10dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.10.10 16:29

Ahojky Natasko,
cybex topaz i callisto maji originalni vloznou tasku pro mimi, stejne tak to ma i dazzle- se striskou, moc hezka, ale docela draha.
A kdy segra prileti? Nejlepsi je to s nakupy po vanocich, loni meli v old navy vse snad po $1, bundy zimni detske po $5, co ted stoji skoro $40. Jinak gap je kvalitou urcite lepsi, to je asi jak u vas next. Ale ja nejsem zvykla tak moc utracet, kdyz jsou tu ty znackove veci porad ve slevach. Vcera jsem ale objednala bundu od nextu, mamka mi bude posilat balicek, jen jsem nevedela jakou velikost, ta 104 mi pripadala silene dlouha, tak jsem vzala 98, tak snad z toho nevyroste. A stejne jsem pak byla v obchodu a koupila mu nadhernou US polo bundu za $20. Male od manzelovy segry jsem koupila od hello kitty, ale i vevnitr je jen sustak, sice vzhledove krasna, tak nevim, jestli nekoupit neco pres mimibazar a usetrit na postovnem ze Statu.
Holky mejte se hezky, pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4