Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
26.3.11 09:18

Nečetla jsem celou diskusi.
Prosím,kdo máte Rubyho,bude v pohodě pro dítě od 2-3let? co hloubka sedáku a případně plandající nohy? není na předních kolečkách aretace? u Callista je,a dcera mi do toho kope,a zamyká kolečka.
Dokážou v takovém kočárku děti usnout??

a ještě se chci poradit s barvou.Líbí se mi taková tyrkysová(2011),ale bude asi jak prase? je lepší tedy volit černou,hnědou..?

díky moc za jakékoliv rady,už jsem pro něj nejvíce nalomená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.3.11 15:51

Tak už jsem asi definitivně rozhodnutá pro Rubyho.Jen nevím,zda vzít kolekci 2009 (má lepší na nohy) nebo 2011 (má asi lepší boudičku).
Dnes jsem byla v Babystaru, tak kolekce 2011 je jen na objednání,a vystavené tam měly jen tu světle tyrkysovou 2010 za 2.200,–kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.4.11 12:28

Ahoj holky :-) Po dlouhoměsíčním uvažování, jaké koupit golfky, jsem nakonec koupila starší Ruby. Dneska mi dorazily a já jsem z nich úplně paf :palec: Jsou bombovní, lehoulinké, super se ovládají… ale to už tady asi bylo všechno řečeno :mrgreen:
Takže pokud někdo uvažuje, jestli do nich jít či nejít, já je rozhodně doporučuji :pankac: Je fakt, že jsem s nimi ještě nebyla venku, takže pak své doporučení potvrdím :lol:
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.4.11 12:48

Anomiska: to jsem ráda,že si spokojená! Já už se na ně taky těším!Netrpělivě vyhlížím,kdy bude nová kolekce na skladě.
Ty si vzala ty z MMB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.4.11 13:37

Bef, jj, přesně ty :-) Byly kupované v prosinci 2009 a musím uznat, že jsou teda opravdu ve výborném stavu :potlesk: Akorát mě zaráží, že je výrobce doporučuje už od 6 měsíců, což mi přijde dost bláznivé, protože je na zádičkách jen ta látka, nic víc :nevim: Ale kolekce 2010 a 2011 už prý má nějakou vložku, která nejspíš bude sloužit právě pro podepření zad mrňouska. Ale stejně jdou sklopit jen opravdu málo do lehu, takže i tak bych je pro tak malinké děti rozhodně nedoporučovala.
Tak držím palušky, ať jsi spokojená… ááále, určitě budeš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.4.11 17:00

tak 2011 bude mít určitě lepší boudičku , jako všechny cybexy 2011 - bude zvětšitelná a polohovací. taky bude mít popruh na nošení a odpružená všechna kola.

Anomisko, super že jsi nadšená :palec:
já je taky původně (vloni) nechtěla kupovat, ale pak jsem prostě neodolala.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
12.4.11 20:11

Zdravím všechny :kytka:
Natašo :mavam: Tak jsem tyto golfky objednala. Přiznám se, vůbec nevím, jakou kolekci, ale asi loňskou, protože byly levnější, pod 2000 kč. U nás tyto golfky v prodeji nejsou. Dala jsem Natašo na Tvé rady z mé diskuze před časem a prostě jsem objednala. Tak nějak mám pocit, že je to přesně to, co potřebuju pro skoro 2 a půlletou dceru. Mají dorazit během tohoto týdne nebo začátkem příštího, tak snad nebudu zklamaná. Už se těším :dance: Taky rozhodnutí pomohlo to, že naše obyč golfky dosloužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.4.11 21:18

jano, doufám, že tě nezklamou :palec: mě právě pro tak staré dítě perfektně vyhovovaly, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
12.4.11 21:21

Nat, kdyby náhodou zklamali, tak využiju svého práva je do 14 dnů bez udání důvodu vrátit :-) Ale věřím, že mě nezklamou. Nenašla jsem nic lepšího, lehčího :-D

Jinak opožděně gratuluju k druhému miminku :kytka: Dlouho jsem Tě tu neviděla nebo nezaregistrovala diskuze, do kterých píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.4.11 21:50

Jani, díky.
tak to jo, když kupuješ nové, to je na tom super :palec:
já doufám, že spokojená budeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
20.4.11 06:16

Ahoj,
Tak golfky dorazily - až na počáteční problémy s rozložením - bylo to nové, ztuhlé a návod nebyl v češtině, jsem spokojená. Jezdí se s nimi skvěle, jsou lehoučké, ovladatelné, všude s nimi vjedu.
Jen bych do nich v žádném případě nedávala dítě mladší dvou let, ani omylem,ani na chvíli. Je to fakt kočárek pro větší děti, které jsou nuceny často s rodiči chodit na delší trasy,v kočárku nejedou pořád, jen chvilku odpočívají.Je to kočárek na dobu, kdy děti, které chodí jen do okolí, už kočárek dávno nepotřebují nebo jen na občasné cestování. Nemá to vůbec pevná záda, je tam jen napnutá látka, dítě, když se plně opře, je prohnuté. To i naše stařičké bazarové golfky ta pevná záda měly.

Přiznám se, že mi toto i teď trochu vadí, ale lepší, lehčí vozítko za rozumnou cenu pro naše aktuální potřeby jsem neobjevila.
Pohodlnost a jízda se se starými golfkami nedá vůbec srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.4.11 09:05

Maclaren XT vs Silver Cross Dazzle vs Cybex Callisto

Hezký den :-)
Omlouvám se, že budu narušovat diskuzi, ale ve vyhledávači mi o Dazzlu vyjela tato diskuze ;-)

Něco jsem přečetla, ale zajímalo by mě, jestli Dazzle ještě někdo vlastní a jak je s ním, po nějakém čase, spokojený.
Syn bude mít 14 měsíců a rozhoduji se mezi

• Cybex Callisto
  • Maclaren Techno XT
  • Silver Cross Dazzle

Za jakékoliv rady budu vděčná :-D
Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.4.11 14:28

Vzhledem k tomu,že Ruby se prostě nějak do ČR nechystají :cry: :cry: ,v dodávce od Cybexu nebyly.. :-? ,a já je akutně potřebuju,tak se musím rozhodnout mezi černou a červenou.
Jakou byste vzali pro holčičku???

http://www.malvik.cz/…g/129263.jpg

http://www.malvik.cz/…g/129265.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
21.4.11 15:06

Befano, vzala bych tu červenou, ale jen proto, že já nemám ráda černé kočáry. Dost přitahují slunce a dítě se v nich musí cítit jako v rakvi :mrgreen:
A klidně bych v nich vozila i případného dalšího chlapečka.

My máme barvu „Rosin“ - pastelově zelená. Moc se mi líbí, ale nechtěla jsem tuto barvu, měla jsem takovou už Demu a hrozně na to v létě sedá hmyz, je na tom vidět každá špína..Prostě všechny barvy mají něco do sebe, nějaké klady i zápory..
Koupila jsem to, protože právě tato barva byla jako poslední kus v akci. Nechtělo se mi přidávat pár stovek na vrch za jinou barvu.

Ale po pár vyjížďkách jsem zjistila, že Ruby je nejlepší, jediné, co mě deptá, jsou ta prohnutá záda, nejsou pevná, je to volná látka. Ale dcerka stejně jede tak třetinu cesty :mrgreen:
Jsou úžasné, dají se ovládat i jednou rukou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
21.4.11 15:12

Maminky, ještě mám na vás jeden dotaz, nevíte, jestli existují na kočárky nějaké zámečky nebo něco podobného, čím by se dal kočárek připevnit k lavečce nebo brance na hřišti, nebo k zábradlí od schodiště v MC? Nebo je nutné být odkázaná na zámek na kolo?

Já mám docela strach nechat tento kočárek někde „bez dozoru“, i když se tu u nás na menším „okresním“ městě snad ještě nestalo, že by se mamince ztratil kočárek z hřiště, zatímco ona hlídala své dítě nebo z MC, kde je musíme nechávat dole bez dozoru..

U nás tento kočárek nikdo nemá,mám strach, aby si na něj někdo neudělal zálusk, nebo případně nějaký náhodný kolemjdoucí..Třeba Chicco Multiway, to tu má skoro každý, ten se prodáva ve všech obchodech s kočárky tady, ale Ruby ne. Přestože si myslím, že potom by nikdo neměl odvahu s ním jezdit, přemýšlím, jak bych ho na hřišti nebo v MC zabezpečila :mrgreen:

Vím, že toto asi patří do jiné diskuze, ale díky za případné reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4