Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
21.4.11 15:25

Jano : já nedávno kupovala zámek v Tchibu,má dlouhé vytahovací lanko,a je na kod.Když zámek zamknu,tak se to lanko samo utáhne,aby nikde neplandalo. Jsem s ním max spokojená,používáme na kola,na cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.4.11 19:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.4.11 19:02

ahoj,
tak fotky našeho červeňáčka :wink:
omlouvám se za exteriér,foceno na chatě.. :lol:

Příspěvek upraven 25.04.11 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.4.11 19:17

zvětšená boudička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.4.11 19:19

a s pasažerkou na pouti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.4.11 19:36

Co se týče pocitů,zatím jsem z něho nadšená. Nicméně byl v provozu jen asi hodinu na pouti :lol:
Moc se mi líbí jak je lehouký,bezvadně ovladatelný i jednou rukou-řídí se mi líp než callisto se spojenýma rukama,boudička super,a i to měkkě sezení nedělalo dceři problém.Máme to nastavené v té úlevové poloze.
Takže za mě zatím maximální spokojenost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.4.11 09:27

Jani, doporučuju zámek z Tchiba :palec:

Bef - jsem ráda, že jsi spokojená!!

ad ruby a záda.. já jsem už několikrát psala že bych ho použila jen pro děti od 18m, (u nás se od 18m opravdu hoodně chodilo, takže jsem tím asi ovlivněná.., takže teď spíš říkám, že pro dítě co hodně chodí… :wink: ).

já vozila Vojtu od 10m v zappovi, ten má záda tvrdá, resp. látka je tak hodně napnutá, že jsou to pevná záda.. navíc jsme ho používali opravdu jen na přejezdy, více až začal víc chodit..
nicméně, i po zappovi jsem byla Rubym nadšená maximálně, z několika důvodů - vyšší rukojeť (jsem velká, u zappa jsem se hrbila..) a taky úlevová poloha na spaní..(v zappkách se mi hroutil, jako každému, dokud jsme tahali všude psíka z Ikei, byl to podhlavníček, a taky byl menší a nějak líp se v něm schoulil.., pak to začal být problém.. kdežto v Rubym se krásně vyspal…)

moc se těším na recenze kol 2011!! na tu boudičku, na odpružení kol (nově prý všechny..)

mám 08, a když jsem viděla 2011, normálně mě popadla touha mého prodat a až Kuky vyroste, koupit mu 2011 :wink:

jo, ta vložka není pevná, je to jen měkké, takové polstrování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.4.11 10:17

Natašo: já bych skoro tu 08 prodala,pak se ti bude hůře prodávat.a příští rok si koupíš 2012 kolekci :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.4.11 11:07
befana píše:
Natašo: já bych skoro tu 08 prodala,pak se ti bude hůře prodávat.a příští rok si koupíš 2012 kolekci :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen:
mně by stačila i 2011 8-) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
26.4.11 14:03

My máme za sebou první jízdu s Ruby v dešti :-)Byli jsme venku celé dopoledne - ve školce bylo focení, šla jsem tam i s malou a během dopoledne jsem se asi 4krát přesouvala(k babičce), domů to máme tak půlhodinku cesty. Jsem spokojená. V pohodě jsem kočárek ovládala, když jsem měla deštník v ruce a ještě jsem mohla u toho kočírovat starší dítě. Originál pláštěnka zakryje úplně všechno,sedí přesně, nikde se nezhrnuje, nebyla mokrá ani kapka na kočárku, ani moje spící dítě nebylo mokré.

Co se týče velikosti košíku, taky jsem spokojená, všechny naše cetky se tam celkem úhledně vejdou :palec:
My máme asi loňskou kolekci, nemáme tak zvětšenou boudičku jako Befana, cena tomu taky napovídá, ale to neřeším, to mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.4.11 18:21

Jani: kupovala si originál pláštěnku?
Já na to asi prdím,už se mi do dalších věcí nechce investovat.
A vozíš na rukojetích tašku? já to ještě nezkoušela,ale jsem děsně lačná,po všech těch kočárkách se spojenou rukojetí :wink:

Nákupní košík je určitě menší než u Callista,ale mě bude taky stačit.
Akorát tam nemám vzadu takovou tu šňůru,co jsem viděla na videu,jak se za to pak složený kočárek nosí. Rukojet na nošení je normálně ze strany,taková gumová černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
26.4.11 20:45

Já jsem originál pláštěnku dostala :dance: A přitom vůbec nebylo napsáno, že přijde s kočárkem. Nemyslela jsem si, že je to součást základního vybavení.
Zatím jsem na rukojeti tašku neměla, ale pokud časem dám, tak určitě jen se základními lehkými potřebami. Ale my už potřebujeme jen oblečení na přioblečení, hračky na písek, nějakou svačinku, pití. To se vlezlo dole.

Nataša mi ale kdysi psala do jedné diskuze, že tam vozila obyčejnou tašku z DM přiměřeně naplněnou.

Nic na nošení tam nemám, to je prý jen na nejnovější kolekci, já mám zřejmě starou.

Taky mi trochu vadí ta pastelově zelená barva - jen k vůli zkušenosti, že na to leze hmyz a taky musím malou hlídat, aby to nezašpinila. Jinak se mi ten kočárek líbí a všem taky. Ale tyto nedostatky jsou vykoupeny podstatně nižší cenou než za novou kolekci v barvách výběru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.4.11 21:47
Jana206 píše:Nataša mi ale kdysi psala do jedné diskuze, že tam vozila obyčejnou tašku z DM přiměřeně naplněnou.

určitě to nemohla být taška z DM :wink: žádnou nemám :)
ale vozila sjem tašku Lassig.. dost podobnou jako ta obyč z DM.. vozím jí i na callistu..

jinak super, že se dobře jezdí :palec: :palec: :palec: taky jsem řídila jednou rukou, pláštěnka se mi taky líbila, i dvouapůlleté dítě překryla fantasticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
27.4.11 12:21

Nat, tak to se omlouvám, možná jsi v té diskuzi psala, že jsi tam vozila tašku podobnou té obyčejné z DM :nevim: Ale něco takového mi utkvělo v hlavě, když jsem se Tě někde před časem ptala, jestli můžu dát na rukojeť tašku, jestli se to nezničí :mrgreen:
To, že tam je možné tašku připnout, pro mě bylo podstatné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.4.11 14:18

Nic se neděje, jen jsem se lekla, kde jsem vzala tašku z DM. :mrgreen: mám jich tolik že už manžel kroutí očima.. :mrgreen: :-P a s napětím čeká, kdy zase přitáhnu další :D
(jsem trochu kabelkový maniak,.. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí