Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
19.6.11 19:09

Befano díky, nevypadá po složení moc velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.6.11 21:56
befana píše:
Mohu nabídnout fotku složeného Callista 2010 :-)
Co se týká skladnosti,řekla bych že je to s Rubym hodně podobné.

jj, ruby je nepatrně skladnější.. u CC vadí to madlo trochu. a je širší malinko, ruby je kompaktnější..

CC je :srdce: ale není to skladný prcek na dovolenou, spíš plnohodnotný kočár do města - aspoň podle mého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.6.11 11:05

Tak jsem se dnes konečně vydala (v největším lijáku :lol: ) do Babystaru do servisu.
Brzda mi zlobila,protože jsem tam měla úplně blbě to lanko mezi zadníma brzdama,při skládání jsem si to tam nějak blbě složila,a už to mělo tendenci se lámat,to lanko :roll: :oops:
Tak snad to ted už bude ok!

Každopádně jsou tam moc příjemní,nabídli mi,at počkám,že to bude 15min hotový.Já teda měla cestu ještě s dcerou k doktorce do Počernic,takže jsem si to vyzvedla asi za hodinu,už byl nachystaný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.6.11 22:53

Ahoj, tak jsem asi definitivně rozhodnutá pro Rubyho,bohužel není nikde k vidění,takže to risknu přes internet a uvidíme :-) Jen se chci zeptat na ty boky,zdá se mi to nebo je ta látka taková průhledná? A co kolečka nejsou moc malá? Zvládají štěrk,nebo kostky? Po lese s ním jezdit nebudu,jen ať zvládneme dovolenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.6.11 07:37
beris píše:
Ahoj, tak jsem asi definitivně rozhodnutá pro Rubyho,bohužel není nikde k vidění,takže to risknu přes internet a uvidíme :-) Jen se chci zeptat na ty boky,zdá se mi to nebo je ta látka taková průhledná? A co kolečka nejsou moc malá? Zvládají štěrk,nebo kostky? Po lese s ním jezdit nebudu,jen ať zvládneme dovolenou :mrgreen:

Někde je tam taková síťka,aby děti viděli ven,ale je to pevné,v pohodě.
Kolečka malé jsou,na kostkách samozřejmě drncaj,ale přejet se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
27.6.11 13:02

My jsme s Rubym jeli 4 km po polní lesní cestě, ale přiměřeně upravené..Do kopce to bylo horší, z kopce lepší..
Dalo se to. Naše golfky stejně jedou většinu času prázdné, to jsou lehoučké a je to pohoda přenést..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.6.11 18:47

Holky díky!! Ruby už je na cestě k nám :srdce: :srdce: dám vědět jak se nám jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.6.11 19:08

já se přiznám, že dneska seděl mladej prvně v Ruby :oops: vezla jsem Vojtu do školky (jezdíme autem) a M. je děsivě těžkej, sedačku mám i problém snést k autu.. CC na balkoně, u garáže sporťák, což je blbost ho skládat, nehledě na to, že neprojedu ve školce dvěřma.
tak jsem popadla Rubyho.
dala jsem to do úlevové polohy, mladej se schoulil, od auta do školky je to asi 200m :) a pak ještě na nákup do konzumu, taky dohromady tak 200m i s nákupem. krásně si hověl 8-)

a změnu CC-ruby ve vyšším věku chápu!! ruby mi přišel jako pírko!! a to mi CC přišel lehučkej proti terénnímu.. :mrgreen:

(on se momentálně pokouší o sed, takže to není až tak hrozně brzo. jasně, není to na vožení, ale jako nouzovka dneska dobrý :palec: )

jinak k síťkám se nemohu vyjadřovat, mám 08 a tam je všechno stejně barevná látka..
a víte co, bohatě stačí. měla jsem cuky prodat a koupit za ty dva roky nové resp. třeba letošní kol :mrgreen: kvůli těm kolům a stříšce, ale co.. jako golfky mám CC a až ho nebude potřebovat, tohle bude stačit.
tak jsem si raději koupila novej sporťák :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.6.11 19:08
beris píše:
Holky díky!! Ruby už je na cestě k nám :srdce: :srdce: dám vědět jak se nám jezdí.

gratuluju!!
kterou kol, barvu?
skoro závidím :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.6.11 20:35

Kolekce 2010 a barva Carribean za 1690 z Malvíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.6.11 20:56

SUper cena! Tak ať se dobře jezdí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.6.11 21:35

Díky,dám vědět :mrgreen: Mrzí mě ten zapp,ale třeba na další dítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.6.11 22:51

tak se těšíme na foto Rubyho ;) ta kolekce 2010 je jedinečná v tom, že tam je v ceně měkká vložka…a přímo na tenhle, který sis objednala, jsem před dvěma týdny v Malvíku koukala a malé, ho koupila, ale na prodejně byla cena 2990,–! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.6.11 23:03

madamecrazy na netu jsem ho našla náhodou :-) ještě tam mají 2009 Blue bird za 1352,a Purple a Slate za 1999 ale tyhle dva mají za podobnou cenu ještě v dost obchodech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.6.11 23:07

na netu v Malíku mají tuhle cenu? ta kolekce 2009 nic moc, fakt jen takové plátýnko, 2010 je lepší, vzhledem i tou vložkou…to je tedy dost rozdíl v ceně u nich na prodejně a na jejich stránkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí