Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tak kočárek je doma první dojmy super,jen skládání je děs a ta vložka by mohla být nějak přidělaná aby neklouzala
a neposlali nám český návod, takže je to boj…nevíte k čemu jsou takové ty černé látkové chrániče na bocích? může se to sundat?
beris píše:
tak kočárek je doma první dojmy super,jen skládání je děs a ta vložka by mohla být nějak přidělaná aby neklouzalaa neposlali nám český návod, takže je to boj…nevíte k čemu jsou takové ty černé látkové chrániče na bocích? může se to sundat?
Já u 2011 kolekce žádnou vložku nemám,takže neporadím,černé látkové chrániče taky nemám ![]()
Na Bybystaru měli české návody ke stažení,ale ted koukám,že mají nějaké nové stránky,a tam už to nevidím.Byli tam právě návody i ke starším kolekcím.
Zkus tam napsat,třeba by poslali mailem.
Na Malvík bych moc nespoléhala ![]()
gratuluju!!
skládání se oběhá, nebo, mi šel taky hrozně blbě, a teď jde jako po másle…
s ostatním neporadím, nevím. mám jinou kol.
o návod bych napsala v prvé řadě do malvíka - nesmí se prodávat věci bez řádného návodu k použití.
případně pak do babystaru.. a klidně bych jim malvík napráskala, myslím, že berou od nic..
Já teda můžu říct,že u kol.2011 je skládání bombastický!Strašně se mi líbí jak šlápnu jen na takovou páčku po straně a složí se to úplně lehounce
![]()
Co se týče skládání, taky mi to šlo těžko a jde ještě teď - my skládáme minimálně..
Tenkrát jsem dokonce psala Nataše SZ, že na to nemůžu přijít
, potom jsem se prohrabala k českému návodu..Skutečně ho tam nemáš? Mně totiž kromě něj přišlo plno jiných katalogů a reklamních prospěktů, cizí návody a až na poslední straně brožury ten český..
Ty chrániče, nebo co to vlastně je má vyfocené madamecrazy na straně 1, na youtube rubyho skládali lehounce a já myslela,že s tím nehnu třeba to chce jen cvik..barvička krásně modrá až bude čas hodím foto,snad se nebude špinit a malý byl nadšený
nechtěl vylézt
to netuším…nic se tam nevleze,bylo to zvlášt popsané na papíře, ale ne česky ![]()
holky to černý po stranách je jen jakoby bezpečnostní kryt toho kloubu v ohybu, aby tam dítě při skládání nedalo ručičky a neskříplo si je…oni se tím chrání, protože v USA jsou blázni a byli by schopni se soudit i kvůli tomu, tak to teď začli na kočárky dávat, i nějaké Maclareny to měly..
vložka sice uchycená není, ale nám neklouzala ![]()
ahoj, tak český návod nemám naštěstí jsem ho našla na Babystaru,sice na 2011, ale to skládání bude stejné a jde teda pěkně těžko..musíme se naučit skládat než nekam vyjedeme ![]()
Zajímalo by mě,zda se dá někde koupit vůbec letošní kolekce Rubyho. Já měla na jaře kliku,na Babystaru měli 2ks-červený a černý,a od té doby je jen na objednávku ![]()
Asi jich moc jezdit nebude.
Nejsou právě vůbec nikde v ČR, už jsem to zkoušela zjišťovat, všude jsou jen na objednávku. Nechápu, proč takhle před létem neobjednali do obchodů víc kusů, kdyby je měli vystavené, určitě by je maminky kupovaly ![]()