Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Musím říct,že jsem si Rubyho totálně zamilovala!!
Jezdí se mi s ním daleko lépe než s Callistem,má sice hlučnější kolečka,ale jinak pro nás aktutelně plusy oproti CC převažují.
A nadšená jsem z rukojetí,řídí se mi to mnohem lépe,než se spojenou rukojetí u CC.
Snadno se zvedá do autobusu,no je prostě boží!!!
Já ho taky miluju ![]()
I když jde dcera převážný kus cesty vedle, je fajn ![]()
Už bych neměnila.
jééé holky dlouho jsem tady nebyla a jsem ráda, že se Ruby zase probírá
já ho měla dokonce třikrát, vždy tu starší kolekci a byla jsem z něj nadšená, takže až Miky povyroste, určitě do něj zase půjdem, protože ta nová kolekce je úžasná ![]()
a děkuji za reálné fotky! ![]()
Anomiska píše:
Bef, jj, přesně tyByly kupované v prosinci 2009 a musím uznat, že jsou teda opravdu ve výborném stavu
Akorát mě zaráží, že je výrobce doporučuje už od 6 měsíců, což mi přijde dost bláznivé, protože je na zádičkách jen ta látka, nic víc
Ale kolekce 2010 a 2011 už prý má nějakou vložku, která nejspíš bude sloužit právě pro podepření zad mrňouska. Ale stejně jdou sklopit jen opravdu málo do lehu, takže i tak bych je pro tak malinké děti rozhodně nedoporučovala.
Tak držím palušky, ať jsi spokojená… ááále, určitě budeš
nejsou to ty tmavě šedé??? ![]()
Iva78 píše:
Hezký den
Omlouvám se, že budu narušovat diskuzi, ale ve vyhledávači mi o Dazzlu vyjela tato diskuze![]()
Něco jsem přečetla, ale zajímalo by mě, jestli Dazzle ještě někdo vlastní a jak je s ním, po nějakém čase, spokojený.
Syn bude mít 14 měsíců a rozhoduji se meziZa jakékoliv rady budu vděčná
- Cybex Callisto
- Maclaren Techno XT
- Silver Cross Dazzle
Děkuji
ahoj já měla Callista i Dazzle a Techno XT sice ne, ale je to můj zatím nesplněný sen ![]()
Jak Callisto, tak Dazzle nám moc vyovovaly, oba jsou to kvalitní kočárky, ale praktičtější je určitě Callisto, má víc vychytávek…a Maclaten zase nejlépe jezdí…ale je to dobrý užší výběr, tak přeji hezké rozhodování a kdybys něco chtěla vědět, klidně se ptej
Holky, nevíte, jestli by do Rubyho pasoval takový ten klasický pratelný potah do golfek, který se prodává v obchodě nebo na MMB?
Nejsem zdatná na to, abych si potah ušila. Je mi jedno, že golfky budou mít trochu jiný desing ![]()
Naše malá je občas čuňátko - teda ne čuňátko, ale jak je krásně, trávíme spoustu času venku - na pískovišti, kde dětem dovoluju skutečně si hrát, sedět v písku, na posezeních, kde jim občas něco koupím. I když mám s sebou zásobu vlhkých ubrousků a dle příležitostí umývám ruce, máme nešťastnou barvu. Obávám se, že když si malá bude často sedat celá od písku(oblečení) do světle zelených golfek, bude brzy po nich..Já to pravidelně čistím vodou a jarem, během dopoledne mi to na sluníčku uschne. Vím, že to jde rozdělat a vyprat, ale to není vhodné často - používáme denně..
Pratelný potah by byl pro nás ideálním řešením - máte ho někdo?
Zatím jsem se dívala jen na netu, ale Ruby je oproti jiným golfkám a kočárkům takový úzký, štíhlý..Aby to tam pasovalo ![]()
tak já „ťukám“, že ta červená barva se zatím zdá být praktická ![]()
Já dnes Rubyho testovala v ZOO a dobrý.
Jen jsem zatím zaznamenala,že se mi občas zamkne zadní brzda,řekla bych když to někde drncá ![]()
A taky to mám vždy zabrzděné když rozložím kočár.
Befano diky, zes sem dala ty fotky !
No holky, uplne jste me zase navnadily. Uz jsem si rikala, ze s CC dojezdim …Ale rikam si,ze bych si jeste CC nechala treba na zimu, nevim, jestli muzu verit tem dvojitym koleckum u Rubyho
nikdy jsem golfky s dvojkolecky (a s 2 rukojetmi) nemela ![]()
Befano a to je kolekce 2011 ? Prosim Te a jela jsi uz po eskalatorech ? Jak se tam jede s temi rozdelenymi rukojetmi ? Treba dolu - jezdim popredu, jednou rukou drzim kocar uprostred rukojeti a druhou se drzim madla. Stojim v predklonu
Bude kocar pevne stat, kdyz ho budu drzet vlastne na strane ??
Jsem teda pekne nahlodana ![]()
Nakukovatelko : tak po eskalátorech jsem ještě nejela.Ale já dolů jezdím taky popředu,váha na zadních kolečkách,držím se madla,taky jsem v předklonu ![]()
Jo,a je to kolekce 2011.Měla jsem kliku,nejsou vůbc skladem,jen na objednání cca 3-4týdny,psala paní z Babystaru.
befana píše:
Nakukovatelko : tak po eskalátorech jsem ještě nejela.Ale já dolů jezdím taky popředu,váha na zadních kolečkách,držím se madla,taky jsem v předklonu
Jo,a je to kolekce 2011.Měla jsem kliku,nejsou vůbc skladem,jen na objednání cca 3-4týdny,psala paní z Babystaru.
Dik
Ja to jeste uvazim.
holky po eskalatorech jsem jela a je to uplne v pohode, staci drzet kocarek i jen za jednu tu rukojet…a jezdim nahoru i dolu normalne popredu ![]()
Muzu se jeste zeptat neco k Rubymu prosim? ![]()
Ta „ulevova poloha“ - co to je ? V popisech nikde nic neni, nebo jsem aspon nenasla.
Prodlouzena boudicka - to je jen u nove kolekce 2011 ?
A posledni - nemely starsi kolekce trochu vetsi kosik? Kdyz si vezmu treba tento:
http://kocarky.heureka.cz/cybex-ruby/
Ne, ze bych presne tenhle chtela, ale takhle na fotce se mi zda kosik vetsi ![]()
Dneska, kdyz jsem videla zdalky blizit se manzela s klukem na Callistu, tak se mi najendou zdalo ,ze uz je na nej fakt velkej. Kdyz jedu ja, tak to tak asi neposoudim, takze uvazuju o prodeji cim dal tim vic.
diky
nakukovatelka píše:
Muzu se jeste zeptat neco k Rubymu prosim?![]()
Ta „ulevova poloha“ - co to je ? V popisech nikde nic neni, nebo jsem aspon nenasla.
Můžez zádíčka posunout víc do lehu,ale ta poloha je spíš více pohodlný sed.Přehození je jinačí než u Callista,musíš přehodit na takové háčky,s dítětem to nejde
Prodlouzena boudicka - to je jen u nove kolekce 2011 ?
Jojo,boudička se posouvá dopředu jako u Callista + jde ještě rozepnout zip na boudičce a zvětší se zakrytí. U starší kolekce se bouda napíná pomocí takových utahovaích klapek,nevím, jak to vyjádřit..A posledni - nemely starsi kolekce trochu vetsi kosik? Kdyz si vezmu treba tento:
http://kocarky.heureka.cz/cybex-ruby/
Ne, ze bych presne tenhle chtela, ale takhle na fotce se mi zda kosik vetsi
Možná jo,naživo jsem to nemohla porovnat,ale určitě to není zásadní rozdíl. Košík je menší než u Callista,ale základní věci tam dáš,a zase můžeš využít ještě rukojetiDneska, kdyz jsem videla zdalky blizit se manzela s klukem na Callistu, tak se mi najendou zdalo ,ze uz je na nej fakt velkej. Kdyz jedu ja, tak to tak asi neposoudim, takze uvazuju o prodeji cim dal tim vic.
diky
befana - diky moc za odpovedi ! ![]()
(divim se, ze si prodejci neaktualizuji popisy novych kolekci kocarku na webu, vzdyt treba ta boudicka je dost znacny vylepseni kocarku … hlavne, ze se vsude docteme, ze je to „temperamentni kocarek vhodny do mesta A KTERY JE STALE V POHYBU“
![]()
Jeste ze je misto, kde si zkusenosti a poznatky predavat ![]()
Tak já háčky jsem schopná přehodit i s dítětem, které usne..Dcera má necelých 11 kg..Ale je to těžké, vždy musít dát hlavičku, váhu těla na druhou stranu, abych háček odepla..