Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
befana píše:
Hmm,tak to jste mě vůbec nepotěšili
Tak co, jak to vypada s tou brzdou ?? Reklamujes, nebo mate sikovnyho tatku ? ![]()
Šikovného taťku nemám a na reklamaci zatím nebyl čas..zítra jdem zrovna do ZOO ![]()
befana píše: Šikovného taťku nemám a na reklamaci zatím nebyl čas..zítra jdem zrovna do ZOO
Takze Ti brzda porad zlobi ? Snad ne …
befana píše: Šikovného taťku nemám a na reklamaci zatím nebyl čas..zítra jdem zrovna do ZOO
a kdy? my taky!! (pamatuju si dobře, že jste z prahy?????)
Nataša píše:befana píše: Šikovného taťku nemám a na reklamaci zatím nebyl čas..zítra jdem zrovna do ZOOa kdy? my taky!! (pamatuju si dobře, že jste z prahy?????)
Máme sraz v 10h u dolního parkoviště,jdeme holky z naší „dítkové“ diskuse ![]()
Moje poznávací značka - červené Ruby ![]()
befana píše:Nataša píše:Máme sraz v 10h u dolního parkoviště,jdeme holky z naší „dítkové“ diskusebefana píše: Šikovného taťku nemám a na reklamaci zatím nebyl čas..zítra jdem zrovna do ZOOa kdy? my taky!! (pamatuju si dobře, že jste z prahy?????)
Moje poznávací značka - červené Ruby
tak to je dobrý, to se asi potkáme, my plánujeme taky nějak na 10tou.. ![]()
moje poznávací znamení je červené CC ![]()
Tak Natašu jsem v ZOO neviděla ![]()
Nakukovatelko: mě se ta brzda blbě sleduje..,golfky používám nárazově..Třeba v té ZOO to bylo zabržděný jen při rozložení,pak mě to ani jednou nezabrzdilo ![]()
Jo,a poprvé mi tam dcera usnula,dokonce jsem bez problémů s ní,přehodila záda na tu úlevovou polohu ![]()
befana píše:
Tak Natašu jsem v ZOO neviděla
ani já tebe.
a to jsme tam byli celý den
a sledovala jsem kočáry, jako vždy ![]()
ahoj,
kamarádka bude prodávat Cybex Ruby, kol 2009, kupované 24/4/2010, krásná tyrkysová barva, ježděné minimálně. koupila si je pro tříleťáka, když zjistila, že je těhotná a nechtěla ho nosit, když jí někde usnul v tramvaji.. a on chvíli na to přestal přes den spát
chtěla si je nechat, ale teď uvažuje spíš o CC
(hádejte, kdo jí „blbne“ hlavu
). říkala jsem, že se zkusím nejdřív poptat tu, jestli by někdo neměl zájem..
přikládám fotku, cenu by si představovala 1200,– (jsou fakt ve výtečném stavu).
je z prahy, takže lepší osobní odběr, ale má od kočáru originální krabici a není problém poslat poštou..
ke kočáru je pláštěnka.
případný zájemce piště prosím sem, nebo SZ, nebo na můj mail..
díky ![]()
Ahoj,momentálně vybírám golfky pro 20ti měsíčního syna a nemužu se rozhodnout mezi Cybex Ruby nebo starším Zappem..U Rubyho mám strach z těch zad a není nikde k vidění,že bych ho vyzkoušela…Prohýbají se moc?
Potřebuju něco lehkého na občasné lítání po městě..Jinak mám ještě Solano,to je super ale těžké,dřív ho malý nesnášel a teď ho z něj nedostanu ![]()
Upřímně, záda se prohýbají hodně. Dítě mladší než 2 a půl let bych do něj nedala. I když je to jinak fajn kočárek. Pokud je to ale na občasné použití(jednou do měsíce nebo méně často), tak bych taky ve 20 měsících problém neviděla..
U nás se v golfkách sedí asi ve 20 procentech cesty..
pokud je to na občas a ještě máš jedny golfky, i pro 20m bych ho klidně brala.. je daleko lehčí než zapp, ten má 7.5kg přibližně, ruby 5,4kg. měla jsem oba, fakt rozdíl.
ty záda - záleží, zda se jedná o pozici sed nebo úlevovou pozici. ta úlevová je hodně prohnutá. já ti to nafotím, když vydržíš, jo? mám ho doma..
u zappa je látka natažená, není prověšená,, ikdyž nedávno jsem u kamarádky viděla jejího zappa a měl dalko víc prověšená záda, než měl kdy můj, takže je možné, že i tady šla kvalita dolů, jako u všeho dneska.. ![]()
navíc záleží jak sji velká. pokud máš 175 a víc, bude ti zapp dost možná nepohodlně nízký, jako mě.. ruby jsou vyšší.
Děkuji za odpověď, ono i u solana jsou ty záda sice pevné ale jakoby prohnuté,tak myslím,že by neměl být problém…kočár chci vyloženě do města, nebo do auta, ale hlavně na dovolenou v tomhle je zapp asi skladnější.Solano by mi zabralo půl kufru ![]()