Peg Perego Pliko 2008 - camelia

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
18.3.10 23:07

Peg Perego Pliko 2008 - camelia

Ahoj, vlastníte někdo golf.kočárek Peg Perego Pliko 3, kolekce roku 2008, barva camelia (růžová-šedá). Prosím, napište. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65
22.3.10 14:23

…ještě vysvětlení k předchozímu dotazu. Moc se mi líbí PEG PEREGO Pliko, barevná varianta Camelia z kolekce roku 2008. Nový již nemohu sehnat, zkouším po bazarech, zatím neúspěšně. :-(
Bylo mi řečeno, že právě tato barevná varianta (a ještě barva Bambu) jsou z jiného materiálu než všechny ostatní Perega. Že se na tyto dva materiály hodně chytá prach, špína, chloupky atd. Živě jsem kočárek neviděla, takže nemohu posoudit. Po přečtění různých diskuzí se domnívám, že celkově Perego Pliko není špatný golfáček. Máte někdo i negativní zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
22.3.10 20:06

Souhlas, měla jsem navettu bambu a chloupky se lepily děsivě.

• Citovat
  • Upravit
2028
22.3.10 22:30

Máme růžové Pliko (stejné jako na tvém obrázku), ale nepozoruju že by se na něj extra chytal prach. Když teda pominu klady, tak jako zápor vidím brzdy. Což ale může bý tím, že jsme golfky kupovali z druhé ruky. Když zabrzdím kočár, tak pak trvá i pár hodin, než se brzdy srovnají a přestanou samy brzdit… :-? Letošní zimu jsem byla na mrtvici, než jsem zjistila kdy si sám brzdí. Tlačit sněhem brzdící golfky je fakt zážitek. :roll:

Nicméně kladů je víc, tak neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.3.10 22:32

Díky za odpověď! Na fotce to není vidět, váš kočárek vypadá hezky. Ještě s ním jezdíte? Nebo jste to psychicky nevydržela (myslím to neustále čištění :-) ) a zbavila se ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
23.3.10 05:55

Není, protože jsem pořád válečkovala, taky bylo na nic, když starší dcera zapatlanou rukou se ho dotkla, bylo to jak na triku a nešlo to dolů, takže celé stáhnout a vyprat.
Malý už z korbičky odrost, a sporťák mám naštěstí kolekci 09, což se nedá materiálově srovnat, upatlané kousky jen vytřu hadříkem.Taky se mi zdálo, že ta šedá dost šisovala, takže pokud by jste kočár neměla nový, byl by asi vybledlý.

• Citovat
  • Upravit
katbarbru
23.3.10 05:57

já jsem na to prostě háklivá, chi mít kočár jako ze škatulky. :-)

• Citovat
  • Upravit
65
23.3.10 10:21

No, to je právě ono! Jsem puntičkář a už se vidím, jak pořád běhám s válečkem a hadrem. :-D Přesto, že se mi kočárek moc líbí, tak si říkám, jestli to stojí za to!! Ale naopak mi paní v jiné diskuzi psala, že kočárek má a přijde jí, že je materiál sice choulostivější, ale zase je pro dítě příjemnější v létě na tělo. Nevíte někdo, kde v Brně prodávají Perega Plika? Chtěla bych se mrknout osobně a třeba se mi zalíbí i jiná barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí