Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tak to je zapp asi lepší, skladnější. i když není lehčí…
měli jsme je na dovolené oba. před 2.narozkami zappa vezli jsme ho pod sedadlem, a před 3.narozkami rubyho, toho jsme vezli v kufru..
a je pravdou, že v rubym se mladýmu líp spalo, nikam mu nepadala hlava, u zappa je tohle horší, je to dané tvarem sedáku.. pak je lepší ho zabrzdit a zapřít za židli, pak se vytvoří jako naklopený sedák..
určo si ale kvůli tomu nekupuj zappa Xtra, ten je méně skladný a těžší..ím jezdí?
tady už ho nikdo neprovává…
kolik vlastně váží solano? a jak se s n
no uvidím…teď jsem nahlodaná na rubyho
pujdem vyzkouset zapp jestli by v tom vůbec byl..
když jsme loni koupili solano tak v něm malý nechtěl jezdit má kolébkovou sedačku asi mu to vadilo. ve spiritu vydržel hodiny, ale solano ne..letos na jaře jsme ho zase vytáhli a je v něm raději než ve spiritu..váží kolem 9kg, jezdí se s ním fakt dobře co jsem měla možnost porovnat s obyčejnýma golfkama typu babypoint má odpružení,kvalitní konstrukci a díky tomu asi i ta váha,ale znovu bych ho nechtěla spíš něco skladnějšího ![]()
beris píše:
no uvidím…teď jsem nahlodaná na rubyhopujdem vyzkouset zapp jestli by v tom vůbec byl..
mně takhle Vojta nechtěl být v chiccu. v roce jsem koupila multiway, jako polohovací golfky, jakože nemůže přeci spát v golfkách v sedě.. a on v chiccu bez ustání ječel, zatímco v zappovi usínal okamžitě, v sedě.. měl s sebou pořád plyšového pejska z ikei, kterým jsem mu podložila hlavu, když usnul.. doporučuju ![]()
takže stejně jako Vojta zapaa miloval, některým dětem naopak vadí ta tvarovaná sedačka a to jakoby zalomení v oblasti krku.. takže určitě vyzkoušet ![]()
u nás je v oblibě spánek v autosedačce a to je skoro poloha jako v zappovi ![]()
Hezkou neděli ![]()
Prosím o radu, vzaly byste na dovolenou pro 16 měsíčního prcka Cybex Ruby (popř. Maclaren Triumph)? Nebo opravdu není tento kočárek vhodný? Předpokládám, že spát v něm nebude, maximálně když by usnul únavou.
Děkuji.
ahoj,
tak já bych pro 20měsíčního asi koupila,ta základn poloha se zas až tolik neprohýbá.ale neviděla bych to na denodenní ježdění,to asi skrze ty zádíčka vhodný není ![]()
Ivo78: tvůj prcek je asi na Rubyho ještě malý
Hlavně pokud bys ho kupovala jen kvůli dovolené,tak je to dost drahý špás ![]()
Ivo, myslím, že by se mu v něm nesedělo pohodlně. Zvlášť, pokud je Tvé dítě navíc drobné..
Ale za předpokladu, že by sis ho nechala potom až po druhém roce věku dítěte k ježdění, tak to zase tak drahé není..Ale skutečně je to vyšší úzký kočárek vhodný pro starší dítě.
Befano, Jano děkuju ![]()
Já právě potřebuji co neskladnější kočárek. Máme 3 děti, takže spotřebujeme každý mm v autě ![]()
Napadá vás něco? Kromě Zappa, ten napadl i mě
Ivo, podle mého názoru pro 16m dítě kočárek ještě není příliš vhodný. nejde o spaní (Vojta spal v zappovi v sedě od roka a nesmírně rád), ale o celkovou dobu strávenou v kočárku, která třeba u nás v té době byla ještě poměrně dost dlouhá.
ovšem, pokud by dítě převážně chodilo a jen občas si sedlo do kočárku, problém bych v tom neviděla.
je to hlavně proto, že záda jsou měkká, resp. je to jen látka, takže by tak dítě nemělo být delší dobu..
sama se chystám mlaďocha do rubyho přendat záhy, co se posadí, na těch 200m tam a zpět od auta do školky. (jinak mám CC a speediho,ale tady jde o co nejlehčí kočár..) jde o to, jako dobu v něm stráví..
Iva78 píše:
Befano, Jano děkuju
Já právě potřebuji co neskladnější kočárek. Máme 3 děti, takže spotřebujeme každý mm v autě
Napadá vás něco? Kromě Zappa, ten napadl i mě
zapp. moon, espiro magic, babypoint apod.
na dovolenou pro 16m co nejskladnější - asi bych volila espiro magic new. je polohovací, má pevná záda, jakžtakž lehký a skladný jako zapp. a je levný.
Natašo taky děkuju. Já už nevím, co vzít. Raději bych spojenou rukojeť, ale vlastně je mi to fuk.
Cybex Callisto asi moc skladné není, že? Nemáš náhodou, prosím, někde fotku složeného Callista?
Ivo, to espiro magic new má rukojeť právě spojenou ![]()
http://www.babydracek.com/…c-4-new-2010
složené CC bohužel ne, mám mraky fotek CC i rubyho,a le složené ne, ale jetsli chceš, vyfotím.
Díky, já tento typ moc nemusím, ale na dovču ideální
Ten šedý vypadá dost dobře. Zítra zkusím obvolat obchody, jestli ho nemají někde skladem.
Děkujíííííííííí ![]()
Iva78 píše:
Díky, já tento typ moc nemusím, ale na dovču ideálníTen šedý vypadá dost dobře. Zítra zkusím obvolat obchody, jestli ho nemají někde skladem.
Děkujíííííííííí
já taky ne,
ale vlastnostmi bych právě řekla, že odpovídá.. a pak se dá prodat ![]()
Mohu nabídnout fotku složeného Callista 2010 ![]()
Co se týká skladnosti,řekla bych že je to s Rubym hodně podobné.